CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum - daugiafunkcinis veido serumas, mažinantis odos senėjimo požymius

Dar vienas Clinique produktas - tikrai taip, nes beveik baigėsi brangus, su senėjimo požymiais kovojantis serumas. Advento kalendoriuje radau mažytę pakuote ir su mielu noru leidausi į pirmą pažintį, trumpą, tačiau visai įdomią, nes gi pilno dydžio pakuotė kainuoja 80-100 Eur (priklausomai nuo kiekio), tad koks stebuklas gali slėptis tokioje kainoje? Smalsu ir jums? Paanalizuokime.


Produktas: CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum - daugiafunkcinis veido serumas, mažinantis odos senėjimo požymius
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: mažinti senėjimo požymius, šviesinti pigmentines dėmes, mažinti mimikos raukšleles, gerinti stangrumą, lyginti odos spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sakyčiau labai jau nepigus malonumas
Tūris: 7 ml. Galima nusipirkti 30 ml ir 50 ml pakuotėse
Kaina: 30 ml - 74,95 Eur; 50 ml - 105 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Daugiafunkcinis serumas veidui padeda sumažinti 4 pagrindinius odos senėjimo požymius vos per 12 savaičių! Clinique Smart Custom-Repair serumas toks išmanus, kad įvertina odos poreikius ir keičia jos būklę. Naujoji formulė, patvirtinta daugiau kaip 35 patentais, leidžia serumui labai tiksliai reaguoti pagal kiekvienos odos poreikius. Pažeista oda tarsi siunčia signalus, o serumas geba juos nustatyti ir, pritaikęs atitinkamus komponentus, panaikinti matomą žalą.
Po 12 savaičių trukusio tyrimo rezultatai patvirtino, kad akivaizdžiai pagerėjo odos būklė: susilygino odos atspalvis, pašviesėjo pigmentinės dėmės, sumažėjo mimikos raukšlelių, oda tapo stangresnė, pagerėjo jos tonusas.

Veikimo principas:
- Slopina melanino sintezę, puoselėja, skaistina
Sudėtyje esantys raudonieji dumbliai yra viena pagrindinių sudedamųjų dalių, kuri slopina odos dirglumą. Saldymedžių ekstraktas ir kofeinas greitai optimizuoja odos būklę ir ją nuramina.
Skaistinantys augaliniai ekstraktai, tokie kaip šilkmedžių šaknų, baikalinių kalpokių šaknų, vynuogių kartu su vitaminu C ir Ergotioninu lėtina tamsių dėmių formavimąsi, o salicilo rūgštis ir gliukozaminas efektyviai skaido melanino sankaupas, šviesina, skaistina, padeda atkurti odos paviršių.
- Lygina mimikos raukšleles ir gilias raukšles
Serumo sudėtyje yra peptidų, skatinančių kolageno gamybą (acetilheksapeptidas-8 ir palmitoiloligopeptidų mišinys), kurie lygina raukšles iš vidaus.
Inkapsuliuoti atkuriamieji fermentai, sąveikaudami išvien, panaikina ultravioletinių spindulių padarytą žalą.  
Kolageno sintezei skatinti naudojami pieno išrūgų baltymai, kurie stangrina odą. Hialurono rūgštis, miežių ekstraktas, kviečių gemalų ir agurkų ekstraktai suteikia odai elastingumo ir putlumo.

Naudojimas: Spustelėkite serumo flakonėlį porą kartų, įlašinkite priemonę į delną ir švelniai įmasažuokite odą, kad pagreitėtų mikrocirkuliaciniai procesai.
Naudokite du kartus per dieną ryte ir vakare. Tepkite ant švarios odos. Po serumo odą patepkite drėkinamuoju kremu ir dienos metu priemonėmis, saugančiomis nuo žalingų ultravioletinių spindulių.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mažytė, miniatiūrinė plastiko tūbelė su atsukamu dangteliu ir dozavimo anga apačioje. Sidabrinės spalvos pakuotė nekelia jokio didesnio įspūdžio, dozuoti nėra labai patogu, tačiau puikiai suprantu, jog tokia pakuotė nėra skirta pardavimui. O va pilno dydžio buteliukas atrodo puikiai: greičiausiai stiklinis, skaidrus, tad persimato priemonės likutis, o ir pompa ženkliai palengvina priemonės dozavimą.


Kvapas neutralus ir natūralus. Gamintojas nenaudojo kvapiųjų medžiagų priemonės sudėtyje ir dėl šios priežasties labai džiaugiuosi - veido priemonėse tikrai nereikia jokių papildomų kvapiųjų medžiagų.

Konsistencija labai lengva. Primena tarpinį variantą tarp kremo ir gelio: iš pradžių jaučiamas kremiškumas, tačiau masažuojant į odą, kremiškumas dingsta, priemonė skystėja ir greit tampa beveik gelinė.


Sudėtis: Water\ Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Polysilicone-11, Butylene Glycol, Ascorbyl Glucoside, PEG-10 Dimethicone, PEG-6, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Algae Extract, Plankton Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Yeast Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Ergothioneine, Whey Protein, Polysorbate 20, Micrococcus Lysate, Cholesterol, DI-C12-18 Alkyl Dimonium Chloride, Salicylic Acid, Isohexadecane, Propylene Glycol Dicaprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Caffeine, Glycine Soja (Soybean) Protein, Tocopheryl Acetate, Acetyl Glucosamine, Caprylyl Glycol, Glyceryl Polymethacrylate, Dimethoxytolyl Propylresorcinol, Synthetic Fluorphlogopite, Glycyrrhetinic Acid, Tromethamine, Polysorbate 80, Arabidopsis Thaliana Extract, Palmitoyl Oligopeptide, Sodium Hyaluronate, Sodium RNA, Squalane, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, PEG-8, Lecithin, Hexylene Glycol, Calcium Chloride, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Sodium Hydroxide, Tin Oxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700), Titanium Dioxide (CI 77891).


Poveikis. Serumo pagrindą sudaro vanduo, pora silikonų, minkštiklis, plėvelę formuojantis ingredientas, drėkiklis, vitaminas C. Sudėtis milžiniška, ilga ir visos aprašyti nėra prasmės, gal tik norisi pasidžiaugti, kad ji iš ties saugi ir turtinga: gausybė drėkiklių, odą minkštinančių ir kondicionuojančių ingredientų, antioksidantų, vitaminų C ir E, hialurono ir salicilio rūgšties, niacinamido, skvaleno, augalinių aliejų ir ekstrakų. Visko, ko gali prireikti bet kokiam odos tipui. Gal tik konservantas pasirinktas ne pats saugiausias ir vargu ar serumo sudėtyje reikia dažiklių? Nebent dėl grožio, bet efektas svarbiausia. Tiesa, dėl salicilio rūgšties serumą atsargiai turėtų naudoti (o gal geriau ir iš viso vengti) besilaukiančios moterys.

O koks gi priemonės efektas? Nedidelis serumo kiekis itin greit susigeria į odą ir iš kart suteikia lygumo ir švelnumo efektą, žinoma, akivaizdu, jog šis momentinis efektas neapsieina be priemonės pagrinde esančių dviejų rūšių silikonų. Per kelis kartus pastebėjau, kad priemonė neblogai drėkina odos paviršių, pašviesina odą, suteikia lygumo ir švelnumo. Dievaži, oda po savaitės nuolatinio naudojimo atrodo ženkliai jaunesnė, skaistesnė ir sveikesnė, tačiau bijau, kad efektas gali būti labai trumpalaikis - tol, kol naudoji, tol jauti. Ir visgi, jis malonus akims ir geras, nors nenaudojau 4 savaites ir tų akivaizdžių, pažadėtų rezultatų nematau, tačiau man patinka vaizdas veidrodyje. Tik ar kaina verta tokio efekto? Man pasirodė brangoka - jei neskaičiuočiau pinigų, greičiausiai įsigyčiau pilno dydžio pakuotę, kad įsitikinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. nuo kelių metų pastebėjot, kad jau reikia imtis priemonių raukšlių mažinimui... aš ties 25 metais jau žiūriu tų raukšlelių atsiranda atsiranda, net nefaina.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą