2016/2 Vasario mėnesio kosmetinės naujienos.

Kaip ir kiekvieno mėnesio paskutinę dieną, taip ir šiandien, noriu jums pristatyti kosmetinės naujienas ir naujus pirkinius. Šį mėnesį jų buvo nemažai, todėl nauji pirkiniai, sugulę į baltos spalvos pintą krepšelį kantriai laukė jūsų dėmesio. Kviečiu šviežiam įrašui.



Kūno, rankų, pėdų priežiūra

Geriausiojo ir pigiausio muilo paieškos tęsiasi. Aš noriu surasti kelis variantus, kuriais pigiau būtų galima prausti rankų odą, tačiau muilas jų nesausintų ir nedirgintų. Už nuplaunamą priemonę aš noriu mokėti mažiau ir savo pinigėlius investuoti į priemones, kurias nenuplauname nuo odos.
Pirkau: Martina
Kaina: 1,65 EUR

Jau kuris laikas mano žvilgsnis užkliūva už šių "Dead Sea" priemonių pakuočių. Nusprendžiau išbandyti pėdų/ kojų kremą, ir jei patiks, mielai išmėginsiu ir kitas priemones. Tiesa, pėdų kremo dar turiu, todėl šis keliaus į mano trumpalaikį sandėliuką, kol nepabaigsiu vokiškojo pėdų kremo iš Alverde.
Pirkau: Martina
Kaina: 1,39 EUR

Nors strijų kol kas neatsirado, bet kremas tinka odai stangrinti, pagerinti jos būklę po gimdymo. Kadangi kūdikėlis mano namučiuose atsiras jau kovą, tai kremą įsigyju iš anksto, naudojimui po gimdymo. Ir be abejonės, bus labai įdomu išbandyti Safloros gaminamą kosmetiką. Tiesa, pirkdama Martina parduotuvėje aš gerokai permokėjau, nei būčiau pirkusi tiesiai iš gamintojų internetu, tačiau tokiu atveju reiktų pirkti daugiau priemonių, kad atsipirktų siuntimas ir aš tikrai negalėčiau pasižiūrėti galiojimo datos, kuri man tinka. O gal, atsiųsto gaminio galiojimas baigsis tarkim po mėnesio ir aš nespėsiu jo išnaudoti? Apskritai tokia mano nuomonė galioja visoms internetinėms parduotuvėms, todėl jei reikia vieno gaminio, mieliau perku jį parduotuvėje, o jei patiks, padarysiu didesnį užsakymą internetu.
Pirkau: Martina
Kaina: 5,19 EUR

Matyt man vis negana su rusiškais pėdų šveitikliais, juolab, kai jie baigiasi itin greitai. Šį kartą nusipirkau tik sunaudojusi vos daugiau nei pusę anksčiau naudotos pėdų šveitiklio pakuotės, bet manau neužtruksiu jo naudoti ir tuomet bus naudojamas šis.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,99 EUR

Plaukų priežiūra

Vasarį plaukučius pradėjau stiprinti aliejinėmis kaukėmis, tačiau jas tolygiai paskirstyti pirštais yra labai sudėtinga. Apie tolygų paskirstymą aš iš viso nekalbu. Todėl man reikėjo nebrangių didelių šukų su stambiais dantukais. Parduotuvėje buvo didelis pasirinkimas įvairiausių šukų, ir aš labai džiaugiuosi, kad pirkau būtent šias: išlenkta forma palengvina laikymą rankose, o ir minkšta, neslidi šukų nugarėlė sumažina tikimybę, kad iš aliejuotų pirštų šukos išslys ir nukris.
Pirkau: Martina
Kaina: 1,99 EUR

Dar viena aliejinė priemonė plaukams. Šiaip pastebėjau, kad aliejai, skirti naudoti kaip kaukės, labai greitai baigiasi, tai daugmaž tikiuosi, kad kas mėnesį mano naujų pirkinių krepšelyje bus po buteliuką plaukų aliejaus.
Pirkau: Rimi
Kaina: 6,99 EUR

7. INTERVION Beauty Expert balti plaukų segtukai, 100 vnt.
Šituos plaukų segtukus pirkau Martinoje, po to, kai buvau nusipirkusi kitus, matomus šioje nuotraukoje viršuje. Kaina jų tiesiog nereali, tik gaila, kad įsigyti jų ne visuomet galima, todėl kaskart apsilankius reikia vis žiūrėti parduotuvėje, gal kartais atsirado. Puikus kainos ir kokybės santykis, rekomenduoju pasižvalgyti.
Pirkau: Martina
Kaina: 2,43 EUR

8. ZENNER Beauty Accessoiries balti plaukų segtukai, 18 vnt.
Sakoma, kad plaukų segtukus reikia derinti pagal savo plaukų spalvą. Iki šiol mano kosmetinėje buvo tik juodi segtukai, todėl apsidžiaugiau galėdama įsigyti baltų ir kitų šviesių, esančių šiame įraše. Tiesa, man atrodo, kad pakuotė nepilna, o ką manote jūs? Kažkodėl jokio logikos, kodėl segtukų 18 vnt? O gal taip ir turi būti?
Pirkau: Drogas
Kaina: 1,45 EUR

9. ZENNER Beauty Accessoiries kreminės/ rusvos spalvos plaukų segtukai, 24 vnt.
Ši spalva daug geriau atitinka mano dabartinę plaukų spalvą. Vėlgi, labai keistas kiekis ir pakuotė atrodo nepilna. Nors vėlgi, aš nežinau, gal taip ir turėtų būti?
Pirkau: Drogas
Kaina: 1,45 EUR

10. ZENNER Beauty Accessoiries pilkos, metalo spalvos segtukai, 36 vnt.
Ši pakuotė atrodo beveik pilna. Na nežinau, ar man tikrai reikėjo metalo spalvos segtukų? Vienaip ar kitaip, plaukų segtukais apsirūpinau kelis metus į priekį. Tikiuosi, nes kaip ir plaukų gumytės, taip ir plaukų segtukai ištiesia savo ilgas plonas kojeles ir kažkur vis iškeliauja. Bent jau pas mane jie nuolat dingsta arba tiesiog nusidėvi ir tvirtai nebesega.
Pirkau: Drogas
Kaina: 1,45 EUR

Veido priežiūra

Apie Geomar veido kaukę jums kažkada jau pasakojau (ČIA), tik ne apie tokią pat ir man patiko jos efektas ir vizualiai matomas poveikis odai. Manau ir šia neturėčiau nusivilti. Susigundžiau, nors veido kaukių pas mane šiuo metu gyvena gana daug.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,45 EUR

Esu girdėjusi ir gerų ir nekokių nuomonių apie šias makiažo valymo servetėles. Išbandyti noriu pati, juolab, kad pastaruoju metu jaučiuosi kiek aptingusi, ir jau geriau veido odą nuvalysiu su servetėlėmis, nei paliksiu iš viso nevalytą. Kitas dalykas - man nepatinka makiažo valiklio buteliukus vežiotis su savimi, nes dažnai jie nebūna labai sandarūs. Tad, kad ir trumpose kelionėse man kuo puikiausiai tarnaus servetėlės makiažui valyti.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,91 EUR

Dekoratyvinė kosmetika ir parfumerija

Šitą rinkinuką gavau dovanų iš Miss Lily. Iš tikro nelabai įsivaizduoju jo vertės, tačiau nurodysiu, kiek maždaug jis gali kainuoti.
Vertė: apie 11,99 svarų arba 14,07 EUR

Na taip skaniai kvepia gėlėmis. Man šiuo metu labai patinka kvapas, todėl įsigijau, nors šiaip į Dzintars kompanijos kvepalus jau senai nesidairau, bet šį kartą kažkodėl jie atsidūrė mano pirkinių krepšelyje.
Pirkau: Eurokos, yra ir Martina
Kaina: 2,89 EUR

Jau labai senai norėjau įsigyti Sleek akių šešėlių paletę ir įsitikinti jos kokybe. Kol kas galiu pasakyti tik viena: atsidarinėja ji labai sunkiai... nagus galima nusilaužyti...
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 12,49 EUR

Drabužiai ir apranga

16. XS dydžio balta palaidinė ant petnešėlių
Medžiaga: 95% medvilnės; 5% elastino
Pirkau: Takko Fashion
Kaina: 3,99 EUR

17. XS dydžio pilka palaidinė ant petnešėlių
Medžiaga: 74% medvilnės; 21% polyesterio; 5% elastino
Pirkau: Takko Fashion
Kaina: 3,99 EUR

Rimtesnių drabužių pirkti šiuo metu tikrai neketinu, dėl savo didžiulio pilvo ir priaugto svorio, tačiau man reikėjo paprastų palaidinių ant petnešėlių, liaudiškai maikučių, nešiojimui po megztukais ar marškinėliais. Šiuo metu, net ir mažiausias dydis man tinka. Tikiuosi, kai numesiu visą priaugtą svorį, palaidinės man nebus per didelės.

Amway

18. AMWAY kosmetika
Aš niekad net neįtariau, kad Amway turi ir kosmetikos liniją. Aš labai nekantrauju viską jums aprašyti. Kai ką išbandžiau ir man patinka kokybė. Ačiū Amway kompanijos atstovams.
Aš gavau:



19. SIGNAL burnos higienos priežiūros priemonės:
Šiomis dienomis mane pasiekė nuostabus siuntinukas iš Signal atstovų su įvairiomis priemonėmis burnos higienai ir dantims prižiūrėti. Dėkoju Signal atstovams.
Mane pasiekė:


Apie dėžutę jums jau pasakojau ir plačiau galite paskaityti paspaudę ant pavadinimo viršuje.
Kaina: 20 EUR


Kelis kartus apdiskutuotoji Grožio draugas dėžutė taip pat atsidūrė tarp šio mėnesio pirkinių, tačiau atskirai tikrai nenagrinėsiu ir netyrinėsiu.
Kaina: 20 EUR
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tokie buvo mano šio mėnesio kosmetikos pirkiniai. Nieko nelaukę skaičiuojame išlaidas:
  • Grožiui ir higienai: 84,72 EUR
  • Apranga: 7,98 EUR
                            VISO: 92,70 EUR




Ačiū, kad skaitote,

Gražios paskutinės žiemos dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai