L'OCCITANE La Collection De Grasse "Jasmin & Bergamote" tualetinis vanduo moterims

Aš visuomet, bent kartą per mėnesį stengiuosi parodyti bent vieną, savo turimą aromatą, bei papasakoti, kokias emocijas man jis sukelia, kiek išlieka, kokios jo natos bei kokiu metu kvapą rinkčiausi. Šį kartą beveik burtų keliu noriu papasakoti apie "Jazminų ir Bergamotės" aromatą iš L'Occitane.

"Moters kvepalai apie ją pasako daugiau, nei jos rašysena"
Christian Dior

Pradžioje šis kvapas man labai patiko, paskui buvo metas, kai padėjau aromatą į lentyną, o dabar, atėjus tingioms dienoms, aš vėl noriu juo puoštis. Nors pagal mano uoslę aromatas man labiau patiks vasarą ar vėlyvą pavasarį. Tačiau šiandien aš pataikauju savo uoslei ir aromatą jums pristatau iš karto, ateinančiam sezonui.


Produktas: L'OCCITANE La Collection De Grasse "Jasmin & Bergamote" tualetinis vanduo EDT
Gamintojas: "L'Occitane". Pagaminta Prancūzijoje
Kaina*: priklausomai nuo tūrio:
  • 7,5 ml - 8,50 EUR (29,35 Lt)
  • 75 ml - 56,00 EUR (193,36 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA
Leidimo metai: 2013 metai
Aromato kūrėjas: Karine Dubreuil
Kvapo kategorija: citrusinis - gėlių

Gamintojo aprašymas: Graso kolekcija yra dedikuota Prancūzijos provincijos miesteliams, kurie tieka medžiagas ir augalus L'Occitane kvepalams.
„Jasmin & Bergamote“ – išskirtinis šios kolekcijos aromatas, kupinas jausmingumo ir subtilumo. Tai aromatas, kuriame susijungia jazminų absoliutas iš Graso ir bergamotės eterinis aliejus iš Italijos.
Kaip naudoti:
1 - Purškite pulso vietas, kad ilgiau išsilaikytų aromatas: ant kaklo ir krūtinės zonų, ant riešų, už ausų ir kelių, ant plaukų ir tt. Niekada netrinkite riešų vieno į kitą, nes tai suskaldo kvapo molekules ir dėl to kvapas išliks trumpiau.
2 - Kvėpindami rūbus, laikykite buteliuką 10cm atstumu. Galite kvėpinti sijoną, šalį. palto pamušalą.
3 - Kad tolygiai pasikvėpintumėt, padarykite priešais save kvepalų debesį ir įženkite į jį.
4 - Jūsų kvepalai išlaikys savo savybes, jei nelaikysite jų šviesoje ir karštyje.


Graso kolekcijos aromatai

Viršutinė nata: mandarinai, petitgrain (kartus apelsinas), bergamotė
Širdies nata: egiptietiškas jazminas, jazminas
Apatinė nata: santalmedis, kedras


Sudėtis: Alcohol, Aqua/ Water, Parfum/ Fragrance, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit OilEthylhexyl MethoxycinnamateButyl MethoxydibenzoylmethaneEthylhexyl Salicylate, Limonene, LinaloolHydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Citral, CI 19140/ Yellow 5 Lake, CI 14700/ Red 4.


Pakuotė. Kvepalų buteliukas visiškai išlaiko Graso kolekcijos stilizaciją ir dizainą: kartoninė pakuotė estetiška, minimalistinė. Jos puošyboje naudojama tradiciškai balta spalva ir ryškiai geltona. Graso kolekcijos kvapus labai lengva identifikuoti pagal kartoninę dėžutę. Vienas iš kvapo požymių yra specifinė kartono spalva kiekvienam kvapui ir žinoma, labai lengva atskirti kvapus pagal dviejų pagrindinių aromato natų užrašą ant kartono, šiuo atveju "Jasmin & Bergamote".

Vidinė pakuotė labai paprasta: skaidraus stiklo kvadratinis buteliukas, užsukta matinės aukso spalvos dangteliu. Ant buteliuko nėra jokių įrašų, nei aromato pavadinimo, išskyrus įspaust "&" raidę. Taigi, turint kelis Graso kolekcijos kvapus naudingiau juos laikyti kartoninėse dėžutėse, kad būtų galima atskirti, kuris tai aromatas. Tiesa, mini pakuotė (7,5 ml) neturi jokio puršktuko: atsukus dangtelį buteliuko anga yra be jokio dozatoriaus.


Kvapas. Tik pasipurškus, teisingiau būtų sakyti pasitepus, tualetiniu vandeniu gana aiškiai ir stipriai suspindi citrusinių vaisių nata, tarsi vaiski ir be galo karšta vasaros diena su iš kažkur čia pat sklindančiu ir viską aplink užvaldančiu citrusų aromatu. Po sekundės, kitos jau aiškiai matau didžiulius, prinokusius, sultingus citrusinius vaisius ant medžių ir kur ne kur tarp vaisių išsiskleidusius nuostabaus grožio žiedus, kurių aromatą beveik užgožia vaisių kvapas. Keliasdešimt sekundžių ir karštas vasaros vidurdienis virsta karšta vasaros pavakare su paslapingu ir gundančiu nakties prietemos ramybės, kartais trikdomos tik lakštingalos čiulbesiu, fone besiskleidžiančio gundančio jazmino aromato natomis. Jazmino kvapas pagauna mane ir suka ratu, veda vis tolyn ir tolyn nuo tyrų žiedų giraitės, kol susimaišo su kiek sunkesnėmis malonaus aromato santalmedžio medienos ir kedro natomis.

Visos trys natos labai aiškiai jaučiamos šiame aromate ir palaipsniui keliaujama nuo vienos prie kitos. Visi aromatai labai aiškūs ir labai aiškiai išsiskiria, bent jau mano uoslė keliauja kartu su natų pokyčiais. Žinoma, tai nereiškia, kad kažkurios natos išblėsta, tiesiog įtraukus kvapo natos užsiuodžia būtent tokia tvarka, o uostant nuo rankos ar kitos pakvėpintos vietos tikrai užsiuodžia visi pagrindiniai vasaros aromato kvapai, sumaišyti mažame buteliuke.


Mano nuomone kvapas labiau tinkamas:
     ☀ dienos metui;
     ☄ vasaros sezonui.

Malonus gėlių aromatas ant odos išlieka apie 3 valandas, turiu galvoje tą stiprų ir intensyvų aromatą. Tačiau tualetinio vandens likučius galima užuosti ir praėjus 6 valandoms po pasikvėpinimo. Aš pastebėjau, kad aromatas užuodžiamas tik šalia odos ir nepasakyčiau, kad turi šleifą ar užuodžiamas didesniu atstumu.


Aromatas man patinka, nors tik išbandžius tos pačios linijos kitus gaminius kiek pergyvenau, kad kvapas man gali ne itin patikti. Visgi, jazmino nata daro savo. Šis kvapas man tobulai tiktų vėlyvo pavasario ar vasaros dienomis, kai danguje šviečia saulė, o tavo oda tiesiog spinduliuote spinduliuoja citrusų energijos aromatu ir gundančiomis jazminų natomis, su jas papildančiu ir pabrėžiančiu santalo medienos kvapu. Man patinka!

Aromatas panašus į:
- ESTEE LAUDER Private Collection Jasmin White Moss 
- FLORIS "Fleur"
- PANIER DES SENS "Provence"




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnaus ateinančio pavasario ir žvalios energijos,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai