SAMPLE SIZE. BIOTHERM "Aquasource" 48 valandas intensyviai drėkinantis veido kremas normaliai ir mišriai veido odai

Dar vienas veido priežiūros mėginukas, kurį su malonumu traukiu į norų sąrašą, kai tik sunaudosiu visus turimus mėginius ir anksčiau suplanuotus pirkinius. 48 val. drėkinančio, mišriai ir normaliai veido odai tinkančio kremo trumputė apžvalga. O aš šio kremo jau noriu!



Ką žada gamintojas: Kremas normaliai ir mišriai odai
Aquasource – priemonė, padidinanti natūralias odos vandens atsargas ir idealiai ją drėkinanti ištisas valandas, kad ir kur būtumėte. Oda prisotinama vandens ir švyti tarsi iš naujo sudrėkinta.* Tinka ir jautriai odai.

*Instrumentinis tyrimas, kuriame dalyvavo 24 asmenys.

Biotherm – prestižinė odos priežiūros produktų bendrovė, nuo 1970-ųjų priklausanti „L’Oreal“. Viskas prasidėjo nuo mineralinio vandens. XIX a. pradžioje prancūzų biologas atrado, kad Šiaurės Prancūzijos Pirėnų kalnų mineraliniame vandenyje yra terminio planktono – nuostabios ir sveikos odos paslapties. Šis planktonas Žemėje atsirado prieš tris milijardus metų – tai viena iš pirmųjų gyvybės formų. Tai labai švelni mikroflora, kurios randama mineralų gausiame šaltinių vandenyje. Mokslininkai, ištyrę, kad terminis planktonas puikiai veikia odą, nusprendė sukurti pirmąją odos priežiūros produktų liniją, kurios sudėtyje būtų šios medžiagos. Prireikė 20 metų, kol Biotherm biologai išgrynino šią medžiagą ir sukūrė grynąjį terminį planktoną. Tai visiškai natūralus mineraliniuose šaltiniuose randamos medžiagos koncentratas, apsaugantis odą.
Naudojimas: Tepkite kremą ryte ir vakare ant veido ir kaklo odos, prieš tai ją nuvalius/nuprausus veido pieneliu/prausikliu ir tonizavus veido losjonu. Netepkite paakių srities. Šiai zonai naudokite specialų paakių kremą.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Alcohol Denat., Butyspermum Parkii Butter, Ammonium Polyacryldimethyltauramide, Mannose, Phenoxyethanol, PEG/ PPG/ Polybuttlene Glycol 8/5/3 Glycerin, Polyperfluoromethylisopropyl Ether, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Acrylates/ Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Serine, 2-Oleamido - 1,3-Octadecanediol, Citrulline, Cholesterol, Limonene, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Vitreoscilla Ferment, Tocopherol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Menthoxypropanediol, Benzyl Salicylate, Zinc Gluconate, Linalool, Ceramide 3, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Citral, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Alcohol, Geraniol, CI 19140, CI 42090, Parfum.

Sudėtyje nėra parabenų.


Kiekis: mėginio kiekis 1 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 39,95 EUR (137,94 Lt)
Kur galima įsigyti: Douglas, Top beauty, Kristiana, Kosmada


Mano potyriai. Veido kremas balsvos, šiek tiek skaidrios spalvos. Konsistencija labiau primena gelį, nei kremą, nes yra labai lengva ir skystoka. Kremo kvapas labai malonus, bet neturi kažkokio konkretaus aromato. Kiek primena kosmetinių priemonių kvapą, bet nėra tradicinis: jaučiasi ir gaivos ir saldumo kvapas. Sunkiai apsakomas, bet labai malonus aromatas.

Kremas padengtas ant veido odos įsigeria tiesiog akimirksniu. Oda iš karto atrodo dailiau, tarsi įgauna sveiko švytėjimo ir atrodo gerokai sveikesnė, nei prieš kremo padengimą. Pati ryškiausia ir pati geriausia priemonės savybė yra labai intensyvus drėkinimas: oda akimirksniu atrodo kupina drėgmės ir sveika. Žinoma, žadamo 48 val. drėkinimo tikrai nereiktų tikėtis, ypatingai, jei oda sausesnė; tačiau drėkinamasis efektas vienas geriausių, kokius teko patirti dėka kosmetinės priemonės.


Kremas mano veido odai tiesiog nuostabiai tinka: oda atrodo sveikai švytinti, daili, gerokai skaistesnė. Nepaisant nelabai geros sudėties, aš noriu pilnos šio kremo pakuotės! Tik dar nežinau ar rinkčiausi mišriai-normaliai ar sausai-normaliai odai skirtą kremą. Bet šitas "Aquasource kremas mano norų sąraše.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai