CATRICE "Ombre Top Coat" viršutinis nagų lakas ombre efektui sukurti "01 Colour of Change"

Ombre manikiūras yra vienas lengviausiai sukuriamų nagų lakavimo efektų. Svarbu turėti reikiamas priemones: 5 tos pačios spalvos  skirtingus atspalvius. O jei susikurti tokiam efektui pakaktų vos vieno nagų lako buteliuko? Bandau Catrice viršutinį nagų laką ombre efektui pasiekti.

"Turėk mažiau. Daryk daugiau. Būk geresnis."
Citata, autorius nežinomas



Produktas: CATRICE Ombre Top Coat "01 Colour of Change" viršutinis nagų lakas ombre efektui sukurti
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė, suteikti nagams ombre efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ombre efektą iš tiesų galima sukurti
Labiausiai nepatiko: dengiasi netolygiai
Tūris: 10 ml
Kaina*: apie 3,49 EUR (12,05 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Plaukai, mada ir dizainas - ombre įvaizdis populiarus visur. Ir dabar sukurtas Ombre viršutinis nagų lakas, kuris gali sukurti populiarųjį efektą ant jūsų nagų. Paprasčiausiai nulakuokite nagus lengvu pasteliniu nagų laku ir leiskite jam išdžiūti. Tuomet denkite Ombre viršutinį sluoksnį: su kiekvienu sluoksniu nagų lako spalva tampa vis tamsesnė. Visuomet leiskite kiekvienam sluoksniui gerai išdžiūti prieš dengiant kitą sluoksnį. Kiekviena šalia esanti spalva bus vienu atspalviu tamsesnė nei originali spalva: jei pradedate nuo nykščio, ant smiliaus denkite vieną sluoksnį, didžiojo piršto - du sluoksnius, bevardžio - 3 sluoksnius, mažylio - 4 sluoksnius. Viršutinis sluoksnis labai greitai išdžiūva ir suteikia super madingą efektą. Puikiai veikia su bet kokiu, šviesesnių atspalvių nagų laku.


Labai tradicinis Catrice kompanijai skaidrus priemonės buteliukas - pakuotė, užsuktas juodos spalvos dangteliu. Keli užrašai ant buteliuko ir nagų paveikslėlis, duodantis užuomeną, kaip naudoti viršutinį nagų laką. Paprasta ir elementaru. Pats buteliukas apvalios formos, jokių užaštrintų kampų. Patogus ir paprastas naudoti.


Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio, apkirptas užapvalintais galais, bet sakyčiau labai netvarkingai ir nedailiai. Paskiri šereliai gana minkšti ir lankstūs. Šepetėlio galvutė kiek ilgesnė nei vidutinio ilgio, tačiau tai visai nemaišo padengimui. Didesnių rūpesčių kelia netvarkingi šerelių galiukai.


Konsistencija. Viršutinis nagų lakas tamsiai violetinės spalvos. Apskritai priemonė labai skysta, beveik kaip vanduo ir ją sunkoka vadinti viršutiniu nagų laku. Tačiau būtent taip gamintojas apibūdina priemonę.


Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID / NEOPENTYL GLYCOL / TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, CI 17200 (RED 33), CI 47000 (YELLOW 11), CI 60725 (VIOLET 2).


Poveikis. Jei kalbant paprastai, tai priemonė, kuri tamsina bet kokį, pastelinio atspalvio nagų laką. Tad norint sukurti ombre efektą reiktų rinktis šviesesnių atspalvių nagų lakus, nes dengiant ant ryškesnių, spalvos pokyčių praktiškai nesimato. Tiesa, nepriklausomai ant kokios spalvos lako tepsite, jis įgis ne tik tamsesnį, tačiau ir vis intensyvesnį violetinį atspalvį.

Su ESSENCE "Colour and Go" nagų laku "58 frozen queen"

Viršuje esančioje nuotraukoje kaip pagrindą naudojau Essence "Colour and Go" nagų laką "58 frozen queen", kuris yra labai labai švelniai melsvas. Ant nykščio manoma originali nagų lako spalva, ir nuo nykščio iki mažojo pirštelio nago dengiami vis daugiau sluoksnių. Kaip matote, spalva įgijo lengvą violetinį ir kiek tamsesnį atspalvį su kiekvienu papildomu sluoksniu.

Su CATRICE "Ultimate Nail Lacquer" nagų laku "82 A Gallon of Melon"

O čia pabandžiau dengti ant švelniai rožinio atspalvio (CATRICE Ultimate Nail Lacquer - nagų lakas "82 A Gallon of Melon"), ir čia pokyčiai jau buvo gerokai ryškesni, nei prieš tai bandytame švelniai melsvame atspalvyje, na bent jau geriau matomi.


Nors nagų lakas visai greitai džiūva, bet turiu pripažinti, kad toks manikiūro padarymas užtrunka visą amžinybę... Lakuoti nagus tokiu būdu reikia turėti labai daug laiko: man gero pusdienio tik lakavimui. Jei vienas ir du sluoksniai nudžiūva greitai, tai 3 ir  4 sluoksniai džiūva labai ilgai, nes kartu lyg ir iš naujo suminkština jau padengtus sluoksnius ir tenka laukti dar ilgiau, kol išdžiūva visi nago sluoksniai.

Be to, šis viršutinis nagų sluoksnis sunkiai dengiasi tolygiai. Jis ant lako pasidengia ruoželiais ir brūkšneliais. O jei juos bandoma išlyginti šepetėliu, tuomet gaunasi dar didesnė nesąmonė ir visas efektas tampa visiškai baisus (rožinio atspalvio vidurinis pirštas matosi aiškiausiai).


Man labai patinka idėja sukurti tokią priemonę ir palengvinti ombre stiliaus lakavimą namie, naudojant tik vieną buteliuką, o ne 5 skirtingus tos pačios spalvos atspalvius. Visgi, viršutinis nagų lakas dar turi per daug trūkumų, kad jį būtų galima lengvai ir patogiai naudoti namų sąlygomis.




Ačiū, kad skaitote,

Labos nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-Sample

Komentarai