RASA manadarinų aromato maitinamasis rankų kremas "Tikroji grožio esmė - drąsa būti savimi". Limituoto leidimo gaminys

Rankų kremų pas mane kartas nuo karto atsiranda visai nemažai, nes dažniausiai turimų efektas paprasčiausiai netenkina mano sausų rankų poreikio drėkinti ir kartu nesuriebinti odos;greitai įsigerti ir teikti pastebimą efektą. Nors rankų kremus iš tiesų visuomet sunaudoju iki pat pakuotės dugno, tačiau visiškai, 100% patenkantis kremas man būna retas netikėtumas. Šį kartą noriu trumpai pristatyti RASA riboto leidimo rankų kremą su maloniai saldžiu mandarinų aromatu ir įkvepiančia citata.

"Kiekvienam kambariui reikia ryškaus akcento, net jeigu tai būtų tik gėlės"
Morgan Lindsay

Kadangi produktas limituoto leidimo, aš nežinau, ar dar jo galima nusipirkti parduotuvėse, reiktų paieškoti kosmetikos skyriuose. O va Biok Laboratorijos internetinėje parduotuvėje dar tikrai galima įsigyti.



Produktas: RASA manadarinų aromato maitinamasis rankų kremas "Tikroji grožio esmė - drąsa būti savimi"
Gamintojas: "BIOK laboratorija". pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: maitinti rankų odą, saugoti nuo šerpetojimo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: ne itin saugi kremo sudėtis
Tūris: 75 ml
Kaina*: 2,49 EUR (8,60 Lt)
Kur galima įsigyti: Rimi, Iki, Maxima, Drogas, taip pat Biok Laboratorija internetu

Ką žada gamintojas: Ar jauti, kaip skaniai kvepia grožis? Mažoje juodoje tūbelėje - gražių rankų paslaptis.
Avokadų aliejus bei taukmedžio sviestas intensyviai maitina odą, apsaugo ją nuo šerpetojimo. Rankų oda taps viliojančiai švelni bei ypatingai kvapni. Priemonė nepalieka lipnumo jausmo.
Patikrinta dermatologų.


Juoda, matinė plastikinė kremo pakuotė gana minkšta, patogi paspausti ir be vargo išspausti kremą. Pats pakuotės dizainas yra tobulas minimalizmo pavyzdys: juoda ir balta spalvos, jokių aplikacijų ar paveiksliukų, tik baltos spalvos užrašai. Tačiau efektingiausiai atrodo Agnės Jagelavičiūtės citata ant pakuotės priekio. Apskritai, manau kiekviena mūsų mėgsta, kai daiktai teikia ne tik praktinę ar estetinę vertę, tačiau ir primena gerus dalykus, skatina ar motyvuoja. Manau kiekvieną dieną, naudojant kremą ir vis perskaitant frazę, po gero mėnesio iš tikrųjų jausimės gražiomis, būdamos savimi. Žinoma, tuo reikia įtikėti pačioms...

Taigi, daug nepostringaujant apie tai, kas labai žavi ir suteikia priemonei savitumo (motyvuojantis raštelis), tęsiu apie pakuotę. Kremo dangtelis yra apačioje, bet, kaip įprasta Biok komanijos gaminiuose jis neatsisuka. Dalis dangtelio angos nusidengia, po jomis tradicinė, vidtinio dydžio dozavimo anga. Patogi dozuoti ir naudoti.


Kvapas. Kremas iš tiesų kvepia mandarinais, tokiais sultingais, kokius valgome prieš pat Kalėdas, bet nepasakyčiau, kad kvapas Kalėdinis ar tik mandarininis. Šalia mandarinų aš dar užuodžiu vanilę ir grietinėlę. Derinys kiek neįprastas ir tiesą sakant aš net nepagalvodavau, kad gali būti derinami tokie skirtingi kvapai. Nors kvepia, kiek neįprastai, bet aromatas dieviškai skaniai. Mmm man patinka... Žinoma, jei jums ne prie širdies saldūs kvapai, tuomet per laiką kvapas tikrai gali įgristi ir erzinti.


Konsistencija. Kremas baltos spalvos, konsistencija vidutinio tirštumo, nei per sunki, nei per skysta. Gal vos vos į skystąją pusę, bet visgi aš linkusi ją apibūdinti kaip vidutinio tirštumo priemonę.


Sudėtis: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Tapioca Starch, Polymethylsilsesquioxane, Divinyldimethicone/ Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dimethicone, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Citral, Citronellol, Limonene, Linalool).


Poveikis. Rankų kremas lengvai pasiskirsto ant odos ir susigeria į rankas per porą minučių. Žinoma, dar reikia kažkur 5-10 minučių, kol nelieka jokio kremo pojūčio ant rankų. Pilnai susigėrus kremui ant rankų nebelieka jokio riebumo jausmo ar nemalonaus pojūčio, nesusidaro ir nesijaučia nemaloniai riebios plėvelės ant odos.


Rankų kremas tikrai neblogai, sakyčiau gerai maitina rankų odą, ją drėkina. Rankos tampa švelnios liesti, maloniai kvepiančios. Nuo odos visiškai dingsta rankų išsausėjimas, tačiau jis nėra labai riebus, kaip įprasti žieminiai kremai. Manau paspaudus šaltukui kremas būtų per silpnas, tačiau šiuo metu jis tiesiog idealus naudojimui.


Man šis kremas patinka ne tik dėl savo kvapo, tačiau ir dėl gero efekto rankų odai. Nors manau paspaudus rimtam šaltukui kremo maitinamojo efekto nepakaktų, tačiau šiuo metu jis puikus. O jau kvapas, neįprastas ir malonus uoslei.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus ir įspūdžių pilno savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Šis kremas man kvepia visai ne mandarinais, o apelsininais ledinukais su grietinėle.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va, kaip uoslė skiriasi, man tai mandarinas + vanilė + grietinėlė :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą