DOVE "Nutritive Solutions" plaukų šampūnas ir kondicionierius pažeistiems plaukams "Intensive Repair"

Šiandien aš noriu papasakoti apie plaukų priežiūros priemones. Jau senokai jums nepasakojau apie tai, ką šiuo metu naudoju plaukučiams, o šampūno ir kondicionieriaus įrašas buvo prieš gerus kelis mėnesius. Todėl šiandien jūsų teismui atiduodu Dove "Intensive Repair" šampūno ir kondicionieriaus apžvalgą. Man patinka teikiamas efektas, o visa kita naujoje apžvalgoje.

"Myliu savo plaukus, nes...
jie yra manęs ir mano grožio atspindys"
Jqueenj

Nuo penktadienio aš labai pasyvi su tinklaraščio įrašais, dėl ko noriu jūsų atsiprašyti, bet visą savaitgalį prasirgau, o pirmadienį važiavau į ligoninės priimamąjį, nes jau nebeturėjau jėgų atsikelti iš lovos, o ir tyrimai rodė, kad reikalinga lašelinė ir skubus gliukozės ir skysčių papildymas. Bet, kadangi Klaipėdoje siautėja gripo epidemija, į ligoninę neguldė ir prisakė gydytis namuose, laikantis dietos. Ar galit įsivaizduoti, kai apetitas žvėriškas, o tavo maistas apribotas iki sausainių, košių be priedų ir daug vandens arba saldintos kambario temperatūros arbatos? O mano kūnas dar turi aprūpinti ir mažą gyvybę... Žodžiu, galiausiai, po penkių negalavimo dienų šiandien jau jaučiuosi kiek geriau ir skubu rašyti seniausiai planuotus įrašus. Tikiuosi greitu metu jų bus gausiau 😉


Produktas: DOVE "Nutritive Solutions" plaukų šampūnas ir kondicionierius pažeistiems plaukams "Intensive Repair"
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, atkurti ir pamaitinti pažeistus plaukus
Tinkamas tipas: pažeistiems ir nualintiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: nelabai saugios gaminių sudėtys
Tūris: šampūno - 250 ml; kondicionieriaus - 200 ml
Kaina*: kiekvienas po maždaug 2,75 EUR (9,50 Lt)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose

Ką žada gamintojas:
Šampūnui: Dove Intensive Repair šampūnas pažeistiems plaukams su NUTRI-KERATIN ACTIVES maitina gilesnius plauko sluoksnius ir padeda atkurti net labai pažeistų plaukų struktūrą*. jis akimirksniu padeda atkurti plauko paviršių ir maitina gilesnius plauko sluoksnius, skatindamas jų atsinaujinimą. Naudojant šią priemonę plaukai tampa sveiki, stiprūs ir gražūs.

* Pažeidimo požymiai. Šampūno ir kondicionieriaus arba plaukų kaukės 
derinio veiksmingumas, palyginti su vieno šampūno poveikiu.

Kondicionieriui: Dove Intensive Repair kondicionierius plaukams su Nutri-Keratin Actives maitina gilesnius plauko sluoksnius ir padeda atkurti net labai pažeistą plauko struktūrą*. 
Naudojimas: paskirstykite ant šlapių plaukų, švelniai pamasažuokite ir nuskalaukite.

* Pažeidimo požymiai. Šampūno ir kondicionieriaus arba plaukų kaukės
derinio veiksmingumas, palyginti su šampūno be kondicionieriaus poveikiu.


Aš turiu visas, aukščiau nuotraukoje esančias šios linijos priemones, bet šį kartą noriu papasakoti tik apie šampūną ir kondicionierių, o kaukę ir kaukę-kondicionierių paliksiu sekančiam įrašui. Taigi, kaip visuomet, pirmiausia trumpai apie pakuotes. Šampūno ir kondicionieriaus buteliukai pagaminti iš baltos spalvos plastiko, puošto mėlynais ir auksiniais intarpais ir užrašais. Pakuočių dizainai neperkrauti, minimalaus dizaino melsvas intarpas ir auksinės bei mėlynos spalvos užrašai, bei, žinoma, aukso spalvos balandis. O kaip be kompanijos simbolio?

Pakuočių plastikas vidutinio minkštumo: nei per kietos, nei per minkštos. Tiesa, kondicionieriaus pakuotės sienelės man pasirodė truputį minkštesnės, nei šampūno.

Tradiciškai šampūno atidarymo dangtelis yra viršuje, kondicionieriaus - apačioje. Jokių priekaištų joms neturiu, dozavimo angos patogios, dangteliai lengvai atsidaro, juos galima nuimti.


Kvapas. Man visuomet patiko Dove priemonių kvapai. Man aromatai atrodo vidutiniškai intensyvūs, į nosį stipriai netrenkia, tačiau kvapas išlieka net po plaukų plovimo beveik visą dieną. Kaip ir kitų Dove priemonių, taip ir šių, kvapai neturi konkretaus aromato, primena kosmetinių priemonių kvapus, kvepia švara ir gaivumu.

Konsistencija. Šampūnas kiek skystesnės konsistencijos, baltos perlamutro spalvos. Kondicionierius baltas, tirštesnis.


Sudėtis:
Šampūno: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Acrylates/ Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Cocamide MEA, Dimethicone, Dimethiconol, Dimethyl Palmitamine, Disodium EDTA, Gluconolactone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-23, Laureth-4, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Mica, Parfum, PEG-4, PEG-45M, Poloxamer 407, PPG-12, Silica, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Sulfate, Styrene/ Acrylates Copolymer, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, TEA-Sulfate, Trehalose, Trideceth-12, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.

Kondicionieriaus: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Gluconolactone, Glycerin, Lactic Acid, Parfum, PEG-7 Propylheptyl Ether, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Trehalose, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.


Poveikis. Šampūnas labai gerai putoja, reikia palyginti nedidelio priemonės kiekio. Aš kaip visad, įpratus prisispausti didelį kiekį priemonės, pirmą kartą nustebau, kodėl mano visa galva pilna putų. Aaaa... jų tikrai buvo gerokai per daug, todėl sekančiam kartui jau žinojau, kad reikia mažiau. Plaukus ir visus nešvarumus gerai išplauna, tai, ką ir turi daryti šampūnas.

Žinot, aš kartais stebiuosi, kodėl merginos iš plaukų šampūno tikisi, kad jis ims ir kondicionuos plaukus, juos suglotnins ar kaip kitaip sutvarkys. Na taip nebūna, mielosios, kad ir koks prabangus ar brangūs, kad ir koks geras šampūnas būtų, jo paskirtis pirmiausia yra išplauti plaukus, o visa kita atlieka kondicionierius, o reikalui esant (priklausomai nuo plaukų būklės) ir kaukė bei papildomos priežiūros priemonės.

Išsiplovus plaukus su Dove pastebėjau, jog mano plaukučiai tikrai švelnesni ir glotnesni, tačiau kondicionieriaus jie tikrai reikalauja. Taigi po plovimo aš visuomet naudoju kondicionierių. Po visos plaukų plovimo procedūros, plaukai tampa minkštučiai, švelnučiai, maloniai kvepia, daug lengviau šukuojasi, atrodo sveikesni ir svarbiausia, kondicionierius geba suvaldyti pasišiaušusius mano plaukų galiukus. 


Man patinka tiek šios linijos šampūnas, tiek kondicionierius: aš tikiu, kad norint geriausių rezultatų reikia naudoti tos pačios linijos priemones plaukams, ir jei nenorite viso, tos pačios kompanijos arsenalo, pakaks bent tos pačios linijos ir gamintojo šampūno ir kondicionieriaus pakuočių.
Dove šampūnas gerai išplauna plaukus, jų nesuvelia, nedirgina galvos odos. kondicionierius suteikia plaukams švelnumo, glotnumo, minkštumo, papildomo blizgesio. Plaukai vizualiai atrodo puikiai ir efektas man labai patinka. O ar iš tikro plaukai maitinami ir atkuriami, reikia daugiau testavimo laiko.




Ačiū, kad skaitote,

Palinkėsiu pačių nuostabiausių plaukučių,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Pirmiausiai noreciau palinketi geros savijautos. Tada jau viskas susitvarkys. Dekui, kad neuzmirstat irasu net ir sirgdama.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą