#23/2016 Birželio mėnesio baigti produktai - Empties

Kelis pastaruosius mėnesius mano tuštučių, baigtų naudoti produktų pakuočių dėžė būdavo prikrauta iki viršaus taip, kad nebeužsidarydavo. Galvojau iš kur tiek visko daug susinaudoja ir kada tai baigsis? Na va, ir išaušo mėnuo, kai baigtų pakuočių dėžutė pusiau tuščia...
Kviečiu pasižvalgyti, kas baigėsi birželio mėnesį ir kokia galutinė mano nuomonė apie pabaigtus produktus.



Kūnui

Labai fainas kvapas, maloni konsistencija ir šilkinė oda. Man patiko, tik kažkodėl visuomet patinkančias priemones baigiu labai labai greitai. Žodžiu, šita dušo želė superinė.
VERDIKTAS: kartotina

Labai patikęs šveitiklis tada, kai reikalingas stiprus ir efektyvus veido odos šveitimas. O jau kvapo malonumas - norisi imti ir valgyti... Man labai patiko ir savo nuomonės nekeičiu.
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Na man visai patinka. Norėjau išbandyti dar vieną pakuotę, prieš perkant visą dydį tada, kai būsiu pilnai sugijusi po gimdymo. Nežinau kas negerai, bet man šitas prausiklis dirgino, ir jei nors kiek ilgiau muiluodavau, atsirasdavo deginimo jausmas, ko nuo Gentle Day prausiklio nėra. Tad nors ir patiko, nors ir sveikas ir saugus, bet nusprendžiau, kad visgi nenoriu pilnos pakuotės.
Vietoj jo: Gentle Day intymios higienos prausiklis
VERDIKTAS: tikriausiai ne, nebent po kiek laiko dar kartą nuspręsčiau pabandyti

Vitaminai ir misto papildai

4. FORZA "Diet" multivitaminai besilaikančioms dietos, 30 vnt.
Ne, dietos aš nesilaikau, nemanau kad man reikia, tačiau vitaminus gėriau. Jie tinkami naudoti ne tik besilaikančioms dietos, bet ir esant nepilnavertei mitybai. Vitaminuose esantis cinkas turėtų pagelbėti plaukų, odos ir nagų grožiui, vitaminas C - kolageno gamybai, B - energijai ir nuovargio šalinimui, K - kaulams bei D - normaliai imuninei sistemai palaikyti. Tiesą pasakius apart dailesnių plaukų aš nepajutau jokio poveikio. O ir plaukučių pagražėjimo nuopelnų neskirčiau vien tik šiems vitaminams, mat šį mėnesį naudojau daug visko plaukams, lepinau plaukučius kirpykloje.
Kur pirkti: lookfantastic.com
Kaina: apie 9,52 EUR

Dėl maisto papildų ir vitaminų vartojimo pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. Jis geriausiai žino jūsų sveiaktos būklę ir gali jums patarti tinkamą maisto papildo pasirinkimą.

Plaukučiams

Man visai patiko efektas plaukams, jie tapo sveikiau atrodants, gyvybingesni, blizgesni. Tačiau kvapas - na paprasčiausiai ne man, netinka mano uoslei.
VERDIKTAS: galbūt kartočiau

Priemonę bandžiau naudoti ir kaip galiukų serumą ir kaip aliejinę plaukų kaukę, efektas mano plaukams tiko ir patiko. Tačiau aš galvoju, kad neverta pirkti tokios kaukės, nes kad ir pridėta daugiau ingredientų, bet jos pagrindas - kokosų aliejus, ir būtent jaučiamas lygiai toks pat efektas, kaip kokosų aliejaus. Tad man atrodo protingiau investuoti į didesnį kiekį gryno kokosų aliejaus indelį.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartočiau

Nagams

7. Vidutinio grubumo ilga rožinė dildė


8. Vidutinio grubumo trumpa rožinė dildė

Abi šios dildės yra iš vieno rinkinio, kuris man patinka. Apskritai, kuo toliau, tuo labiau man patinka tokios, popierinės dildės. Tiesą pasakius net nebepamenu, koks jausmas nagus dildyti stikline arba metaline dilde.
Vietoj jų: kitos dildės iš to paties rinkinio
VERDIKTAS: mielai pakartočiau, bet neturiu galimybės

9. - 10. -11. L'OCCITANE "Soledad" mini dildės
Nepatinka, visiška nesąmonė, nagų nedildo. Tikriausiai tinkamos tik nagų kampučiams palyginti, o ne nudildyti, ar bent pataisti nago formą. Nepatiko, nevertos absoliučiai nieko.
Vietoj jų: senos geros popierinės dildės
VERDIKTAS: nekartočiau

Tikrai spartina nagų lako džiūvimo laiką, bet dažnai aš tiesiog pamiršdavau pasipurkšti ir šiaip baigiau gana greitai, palyginus su tuo, kiek kartų jį naudojau. Tokia priemonė tikrai nėra būtinybė, bet naudoti buvo visai smagu.
Vietoj jo: kol kas nieko
VERDIKTAS: gal ir kartočiau

Rankoms ir burnos higienai

Švariai prausia, kvepia maloniai, sudaro kremines putas. Tiesiog norisi prausti ir prausti juo rankas. Aišku, šiek tiek gaila, kad jis greitai tirpsta ir naudojasi, bet man patinka.
VERDIKTAS: kartotinas

Patiko, dantis balina, suteikia gaivos, nedidelio kiekio pakanka maždaug mėnesiui. Puiki dantų pasta norintiems palaikyti dantų baltumą.
VERDIKTAS: kartočiau

Patiko, tai dantų pasta, kuri tikrai nesuteiks dantims baltumo, bet duos pakankamai gaivos, efektyviai valys apnašas. Kažkokio kitokio efekto nepastebėjau. Tiesiog įprastinė dantų pasta burnos švarai palaikyti.
VERDIKTAS: kartočiau

Veido priežiūrai I

Labai lengvas kremas, jo efektas odai minimalus drėkinimas, minimalus maitinimas. Man visai tiko, bet turiu nuojautą, kad nuolat naudojant mano odai pristigtų drėgmės.
VERDIKTAS: manau nekartočiau

Oda vizualiai pagražėjo, tapo strangresnė, tolgesnio atspalvio. Deja, bet rezultato reikia laukti ilgokai, iš kitos pusės savaime suprantama - priemonę sudaro natūralūs aliejai,  tad būtų naivu tikėtis greito efekto.
Vietoj jo: L'Oreal Extraordinary veido kremas - kaukė
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Kaukė gerai drėkina odą ir suteikia jai malonaus švelnumo, gaivina. Kito, odos atisinaujinimo efekto, aš visiškai nepastėbėjau.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: kartočiau

Veido priežiūra II. Mėginiai

Gaivina odą, ją atšviežina, suteikia stiprų drėkinimą ir yra nepaprastai lengvas. Tačiau mėgins nesukėlė jokio smalsumo išmėginti pilno dydžio pakuotę.
VERDIKTAS: nors nieko bloga, bet nesudomino

Šitas tonikas man patiko. Net neįsivaizduoju, kas jame yra, bet jis veikia: skaistina, šviesina ir stangrina odą.
VERDIKTAS: smalsu išbandyti pilną pakuotę

Greitai susigeria, ramina veido odą ir suteikia labai malonų komforto jausmą. Atrodo nieko labai ypatingo, bet veido oda jaučiasi maloniai, komfortabiliai.
VERDIKATAS: mielai išbandyčiau pilno dydžio pakuotę

Labai patiko kremo efektas. Tiesą pasakius, jei būčiau turėjusi tik vieną mėginį, mažai ką būčiau galėjusi pasakyti. O dabar, pajutau ir malonų kvapą ir teigiamą efektą odai: stangrumas, švelnumas, maitinimas ir drėkinimas. Tai, ko reikia kiekvienai veido odai.
VERDIKTAS: kartočiau, tačiau tik būdama vyresnė

Nepatiko, nes pirmiausia, tai ne mano veido odos tipui skirtas kremas. Bet nepaisant to, jo efektas labai minimalus, tiesiog, man susidarė įspūdis, kad tai kremas kaip kremas, be jokių stebuklų.
VERDIKTAS: ne

Kosmetikos smulkmenos

27. - 28. BELLA Cotton "Wiping & Cleaning" dvigubi medvilniniai vatos diskeliai, 2 x 120 vnt.
Patinka, jie iš tiesų kokybiški, patvarūs, stabilūs, nesišeria plaušeliais.
Vietoj jų: CIEN vatos diskeliai su mikropluoštu
VERDIKTAS: mielai kartotini

29. CIEN vatos diskeliai su mikropluoštu, 140 vnt.
Nepatiko, yra kieti, ant odos palieka plaušelius, nemalonūs liesti prie veido odos.
Vietoj jų: turiu tokių pat dar vieną pakuotę
VERDIKTAS: ne

30. BELLA Cotton "Care" ausų krapštukai su alavijų ekstraktu, 200 vnt.
Visai faini, patogūs, kokybiški. Man patinka. Dar kelis turiu, bet dėžutę jau nusprendžiau mesti prie tuščių pakuočių.
Vietoj jų: CIEN kosmetiniai krapštukai
VERDIKTAS: kartočiau

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tokie šio mėnesio pabaigtukai, kuklūs, tačiau dauguma jų mielai naudojami ir ateityje.
O kaip prabėgo pirmasis jūsų vasaros mėnuo?




Ačiū, kad skaitote,

Gražių liepų žiedais puoštų, vasaros įspūdžių,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai