GATINEAU "Melatogenine" jauninamasis, valomasis veido kreminis prausiklis su tonizuojančiais ingredientais

Veido prausiklis yra nepakeičiama, kasdienės veido priežiūros rutinos dalis. Bent jau aš be prausiklio neįsivaizduoju nė vienos savo dienos. Labai svarbu, kad jis tinkamai pašalintų visus odos nešvarumus, o riebios odos savininkėms - kad nupraustų visus odos riebaliukus. Šiandien jums noriu papasakoti apie nerealiai gerą veido prausiklį iš Gatineau, kuris gana ilgą laiką yra geriausias mano vonios draugas: skalsus, bei suteikia odai nepaprastos švaros pojūtį.

"Tik tie, kuriems iš tikro rūpite, išgirs jus kai nekalbate"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: GATINEAU "Melatogenine" jauninamasis, valomasis veido kreminis prausiklis
Gamintojas: "Jeanne Gatineau". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, suteikti gražesnę išvaizdą, tonizuoti
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: nepriekaištingos švaros efektas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina
Tūris: 250 ml, aš turiu mini - 50 ml pakuotę
Kaina*: 250 ml - £32.00 (38,23 EUR)
Kur galima įsigyti: Feelunique, Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Prabangią priemonę 2in1 paprasta ir lengva naudoti: tai prausiklis ir tonikas viename. Švelniai, tačiau efektyviai pašalina visus nešvarumus nuo veido ir kaklo odos, tonizuoja ir stabdo odos senėjimą.
Oda po naudojimo atrodo švari, gražesnė ir minkšta. Prausiklis suteikia veidui švytinčios, sveikos išvaizdos.
Naudojimas: padenkite ant sudrėkintos veido ir kaklo odos, vengdami akių srities. Švelniais sukamaisiais judesiais masažuokite odą. Tuomet nuplaukite su vandeniu. Po prausiklio tonikas nereikalingas veido tonikas, nes prausiklis atlieka ir toniko funkciją.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Mano turima kreminio prausiklio pakuotė yra mini dydžio, tačiau realiai ji labai mažai skiriasi nuo pilno dydžio pakuotės. Produktui naudojamas toks pat švarus ir minimalus dizainas, atrodantis gana profesionaliai. Pakuotės plastikas baltas, vidutiniškai minkštas, patogus išspausti produktą.

Nuo pilno dydžio pakuotės skiriasi tik priemonės dangtelis ir atidarymo anga. Mano turimoje pakuotėje sidabrinės spalvos dangtelis nusisuka, kas nėra labai patogu. Tačiau pilno dydžio pakuotėje, dalis dangtelio nusidengia ir atveria dozavimo angą. Būtent pilno dydžio pakuotės dangtelis atrodo gerokai patogesnis, nei mini dydžio.


Kvapas. Lengvas, kosmetinis kvapas. Šiek tiek gaivus, malonus, uoslės neerzina, greitai nuplaunamas.

Konsistencija. Dar prieš naudojimą, tik atidariusi pakuotę buvau nemaloniai nustebinta prausiklio konsistencija: jis visiškai tirštas kaip kremas, baltai perlamutrinės spalvos. Tačiau po pirmo naudojimo, nurimau, kreminė konsistencija susiliejusi su vandeniu paskystėja ir puikiai atlieka valmo darbą.



Sudėtis: Aqua (water), Glycerin, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanolamine, Glucose, Potassium Hydroxide, Glyceryl Stearate SE, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Parfum, PEG-8, Sorbitol, Avena Strigosa Seed Extract, Lecithin, Citric Acid, Citronellol, Potassium Sorbate, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Geraniol, Palmitoyl Methoxytryptamine.



Poveikis. Kaip jau minėjau, pirmus kartus buvo labai keista naudoti produktą, kurio konsistencija man iš pradžių nepatiko. Tačiau pabandžiusi - labai greit apsigalvojau ir nuomonė visiškai pasikeitė - paprasčiau naudoti nebūna. Suskystėjęs produktas sukelia kažką panašaus į putas. Iš pradžių atrodo, kad nedidelio kiekio nepakaks ir veido prausiklis nesugebės švariai nuprausti, bet po kelių bandymų naudoti didesnį kiekį, suvokiau, jog reikia visiškai nedidelio priemonės kiekio veido odai, todėl ji iš tikro skalsi ir pilnos pakuotės pakaks labai ilgam.


Mano veido oda? Suku net žodžiais apsakyti, kiek stipriai ji švari. Veidas net džergiančiai švarus, skaistus, švelnus. Tokia švara labai maloni man asmeniškai, net pabandžiusi veidą nuvalyti miceliniu vandeniu turėjau pripažinti - ant vatos diskelio nebuvo nė kiek nešvarumų! Apskritai, ji atrodo atgaivinta, ir nors netikiu prausiklio drėkinamuoju efektu, tačiau atrodo, kad priemonė neleidžia odai išsausėti.

Po ilgesnio naudojimo laiko pastebėjau, kad veidas atrodo daug gražiau, jauniau, spindintis ir sveikesnis, oda skaistesnė. Tad žadamas jauninamasis efektas pilnai išpildomas, prausiklis daro viską, ką žada. Man tai didžiulis atradimas ir nereali priemonę, kurią net ir beveik baiginėdama pakuotę ir naudodama jau kuris laikas, norėčiau naudoti nuolatos, be sustojimo! Rekomenduoju išbandyti!




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai