SOFTINO ekomoniškos sauskelnės iš Lidl

Apie vienas Lidl parduotuvėse prekiaujamas sauskelnes jau jums pasakojau (ČIA), jos nebuvo labai prastos, tačiau man nepatiko ir netiko mano mažojo odelei. Nusprendžiau išbandyti ir nematytas Softino, kurios gaminamos Vokietijoje, o pavadinimas man kažkodėl primena itališką.



KAINA, PAKUOČIŲ DYDŽIAI ir ĮSIGIJIMO VIETOS

Šių sauskelnių galima įsigyti tik Lidl prekybos centruose, nežinau kiek plačiai Europoje, tačiau Lietuvoje jų galima rasti visuose Lidl parduotuvėse. Siūlomi tokie dydžiai:
  • MIDI (4-9 kg) 16 vnt. - 1,76 EUR (0,11 Eur/ vnt.)
  • MAXI (7-18 kg) 14 vnt. - 1,68 EUR (0,12 Eur/ vnt.)
  • JUNIOR (11-25 kg) 12 vnt. - 1,64 EUR (0,14 Eur/ vnt.)


IŠVAIZDA

Softino sauskelnės baltos spalvos, išskyrus juostelę, ant kurios klijuojami lipdukai: ji papuošta banginiais, banginiukais ir geltonais burbuliukais. Paparastai ir kukliai.
Sauskelnės storos, išorė šiek tiek šiurkšti, o visus visiškai kietas ir nemalonus liestis prie odos. Apskritai sauskelnės visiškai nelanksčios, kietos ir šiurkštokos. Kalbant apie tamprias juosteles - jų niekur nėra, nesitempia nė liemuo, nei lipdukai.
Aplink kojytes esančios juostelės priglunda vidutiniškai gerai, nėra labai tamprios. O va šalia juostelių esančios plonos mėlynos juostelės-krašteliai yra tokie ploni, kad atrodo plyš nuo bet kokio stipresnio timptelėjimo.


POVEIKIS

Sauskelnes uždėti yra praktiškai misija neįmanoma: jokių tamprių kraštelių nėra, todėl teisingai užsegti yra beprotiškai sunku. Net nežinau ką gamintojai galvojo kurdami tokias sauskelnes? Dažniausiai liemuo lieka neapspaustas, kojytės stipriai suveržtos ir pro liemens sritį arba šonus prateka sysiukas... O ir uždėjus sauskelnes atrodo, kad vaikui tarp kojų įstatyta kaladė - jis nenormaliai išsižergęs.
Mano mažylis pabandžius uždėti antrą sauskelnę verkė ir zyzaliojo, jis jautėsi nepatogiai ir nesmagiai. Dėjau vistiek, ir jau sekančią dieną pastebėjau, kad oda nuspausta, šiek tiek paraudusi. Tačiau jau antrą dieną neturiu noro erzinti savo kūdikio - jam nepatogu. 
Sauskelnės sugeria daug, bet per lėtai - šlapimas lieka ant kūdikio odos ir ją erzina, susigeria lėtai. Todėl apie nakties miegą aš net nekalbu.
Tai pačios prasčiausios sauskelnės, kokias esu bandžiusi, pačios prasčiausios, ir aš neįsivaizduoju, kaip reikia sunaudoti likusias  6 vnt. sauskelnių - tikriausiai paprasčiausiai nenaudosiu, nes oi, kaip nieko gero juose nematau.




Ačiū, kad skaitote,
Ramaus nakties miego jums linki, Gėlėta kosmetinė

Komentarai