SAMPLE SIZE. THE BODY SHOP "Aloe" alavijų raminamasis dieninis veido kremas

Tikriausiai šiuo etapu tai paskutinis veido kremo mėginukas ir keli sakiniai apie The Body Shop alavijų veido kremą. Kelioms dienoms iškeliauju atostogų, ir man nebus patogu toliau naudotis mažomis kremų pakuotėmis. Kelionei vežuosi Lush veido kremą. Tik tuomet, kai jis baigsis vėl išbandysiu kelis mėginius. Šį kartą pakalbėsime apie dieninį veido kremą, skirtą jauriai odai.


Ką žada gamintojas: Drėkinamasis dieninis kremas jautriai odai su alavijų ekstraktu ir sezamų aliejumi švelnina, ramina odą, mažina jos dirglumą. Be kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir konservantų. Patikrinta dermatologų.
Skirtas sausai ir jautriai veido odai.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aloe barbadensis gel, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Aqua, Cyclomethicone, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Cetearyl Glucoside, Myristyl Myristate, Sesamum indicum (Sesame Oil), Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Myristyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bisabolol, Xanthan Gum, Avena sativa.


Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 21,20 EUR
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse


Mano potyriai. Baltos spalvos dieninis veido kremas labai lengvos ir greitai susigeriančios konsistencijos. Priemonės gamyboje visiškai nenaudojamos kvapiosios medžiagos, todėl kremas skaitosi bekvapiu, nors galima užuosti kremo kvapą, kuris susidaro maišant ingredientus. Aš užuodžiu panašų į vaistus kvapą susimaišiusį su alijošiaus. Jis silpnas, vos užuodžiamas ir labai greitai dingsta, kremą paskirsčius ant veido odos.


Veido kremas yra skirtas švelninti, raminti odą ir mažinti jos dirglumą. Kaip patikrinti ar kremas mažina odos dirglumą? Net neįsivaizduoju, bet galiu pasakyti, kad naudojant man buvo odos sudirgimas, dėl karštos aplinkos temperatūros ir prakaitavimo. Ar man padėjo būtent ši priemonė? Aš taip nemanau, padėjo paprasčiausiai vėsus vanduo ir veido prausiklis.

Taip, po kremo veido oda tikrai švelni, jaučiamas odos komfortas, jos netempia iš sausumo, ji nėra blizganti dėl karšto oro (nors mano oda retai kada blizga). Tikriausiai tai viskas, ką galiu pasakyti apie šį kremą. Kažkokio labai didelio įspūdžio man jis nepaliko. Tiesiog geros, natūralios sudėties veido kremas, kuris galbūt būtų tinkamas itin jautriai veido odai.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus sekmadienio poilsio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai