CATRICE "Absolute Eye Colour" vienspalviai akių šešėliai: "900 Li-La Bamba" ir "910 My Mermint"

Pakalbam apie dekoratyvinę kosmetiką? Šiam kartui iš gausios dekoratyvinės kosmetikos kolekcijos traukiu viespalvius akių vokų šešėlius iš Catrice su gaiviomis ir pavasariu, šiluma alsuojančiomis spalvomis.

"Pirmiausia denkite akių šešėlius, tuomet makiažo pagrindą. Tokiu būdu galėsite lengvai nuvalyti netvarkingą akių makiažą, vietoj to, jog pradėtumėte visą makiažą iš naujo"
Zooey Deschanel

Deja, bet Li-La Bamba atspalvio jau nebėra nuolatinėje šešėlių pasiūloje, tačiau jo dar galima įsigyti "senų naujovių kosmetikos" skyriuje kosmetikos parduotuvėse. Na o "My mermint" vis dar yra nuolatinėje kolekcijoje, tad jo įsigijimui jokių trukdžių kilti neturėtų.


Produktas: CATRICE "Absolute Eye Colour" vienspalviai akių šešėliai: "900 Li-La Bamba" ir "910 My Mermint"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gaivūs šiltojo sezono atspalviai
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: kiekvienas po 3,0 g
Kaina*: kiekvienas po 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Naująjį sezoną sutinkame su aštuoniais kerinčiais atspalviais. Matiniai, satino švelnumo, perlų spindesio - ko tik geidžiate. Vispusiškos spalvos, visapusiškas išsilaikymas, visapusiškas padengimas. Nuo dabar net 27 tonų paletė.


Vienspalvių akių šešėlių pakuotės minimalistinės, skaidraus plastiko, su skaidriu, permatomu dangteliu. Visas dizainas akcentuojama šešėlių spalvas, kurios yra centrinėje pakuotės dalyje ir puikiai matosi dar neatidarius pakuotės. Jokių nereikalingų priedų, jokios nereikalingos puošybos, tik tai, kas būtina.

Kitoje pakuotės pusėje pateikta gaminio informacija, bet ant šių pakuočių tikėtis rasti sudėtines dalis neįmanoma. Vadinasi prieš planuojant pirkti, reiktų pirmiausiai namie pasinagrinėti sudėtines dalis ir tik tuomet, nusprendus ar tinka ingredientai, keliauti pirkti.


Kvapas. Priemonės turi silpną, akių šešėliams būdingą kvapą, kuris, padengus priemonę ant odos greit išsisklaido ir dingsta.


Konsistencija. Akių šešėlių konsistencija sausoka, dengiant šiek tiek byra. Pigmentacija prasta. Tačiau jie turi satininį švelnumą ir perlų spindesį. Žaliuose šešėliuose spindinčių dalelių atrodo mažiau, tuo tarpu violetiniuose daugiau, nors kaip yra iš tiesų, negalėčiau pasakyti, mat dažnai tokie dalykai būna paprasčiausiai optinė apgaulė.


Sudėtis:
"900 Li-La Bamba"MICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, DIISOSTEARYL MALATE, ZINC STEARATE, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SILICA, TIN OXIDE, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


"910 My Mermint"TALC, MICA, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), DIMETHICONE, SILICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, ZINC STEARATE, POLYBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).



Poveikis. Akių šešėliai, tikriausiai dėl blizgių dalelių byra, ir byra sakyčiau ne truputį, o nemenkai, mat dažantis po akimis galima pamatyti nemažai blizgių dalelių. Apskritai abi spalvos labai dailios ir gaivios, pavasario - vasaros; man labai patinka abu atspalviai.

Catrice Absolute Eye Colour: "900 Li-La Bamba" and "910 My Mermint"
Without eye shadow base

Ir ant akių vokų jie atrodytų labai dailiai, jei ne prasta pigmentacija. Senai benaudojau tokios prastos pigmentacijos šešėlius. Su pirštu paimti spalvos kiek lengviau nei su šepetėliu, bet rezultate, trini, trini, imi, imi ir niekaip. Ant vokų spalva vos vos matosi. Aišku, jei nenaudojate akių šešėlių pagrindo. Su pagrindu spalva atrodo visai padoriai ir pakankamai ryškiai. (Nuotraukoje šešėliai be šešėlių pagrindo).

Kadangi akių šešėliai blizgūs, jie linkę paryškinti akių voko raukšleles.


Apie išlaikymą negalėčiau pasakyti nieko labai gero. Išsilaiko apie 4 valandas, vėliau praktiškai dingsta nuo akies voko. Kur? Net neįsivaizduoju, bet manau spalva paprasčiausiai nublunka, taip, jog atrodo tą dieną net nelietai akių vokų. Apskritai, jei dengiant su akių šešėlių pagrindu - spalva išlieka ilgiau, ji yra intensyvesnė, gražesnė ir pasidengia tolygiai. Todėl šiuos abu atspalvius rekomenduočiau naudoti tik su akių šešėlių pagrindu.




Ačiū, kad skaitote,

Išraiškingų akių spalvų šiai vasarai,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai