AVON gaivianačią lagūną primenanti dušo želė su vandens vaisių (kad ir kas tai būtų) ir kriaušių aromatu

O aš pasakoju apie visokius kūno prausiklius. Tiesiog manau, jog tai, ką naudojame ant kūno yra pakankamai svarbu, kalbant apie nuplaunamas priemonės, aš asmeniškai nesu linkusi joms daug išleisti - juk mes tuos produktus labai greitai nusplauname nuo odos. Nepaisant to, man visuomet norisi geriausio kainos ir kokybės santykio, kokį galiu gauti.
Todėl taip, šį kartą man norisi papasakoti šiek tiek apie Avon Senses dušo želė, kurių čia turiu du beteliukus - vieną mažo dydžio, o kitą - didelio kiekio. Trumpai apie juos, pakuotes, kvapus, poveikį ir mano nuomonę, o sekančiame įraše kalbėsime apie dekoratyvinę lūpoms ir šį tą, kas man labai labai patiko.

"Žmogui nepakanka gauti žinias, reikia mokėti iš jų gauti palūkanas."
J. V. Gėtė



Produktas: AVON Senses "Refreshing Lagoon" dušo želė kriaušių ir vandens vaisių kvapo
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, nuprausti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: daug nesaugių ingredientų priemonės sudėtyje
Tūris: 250 ml ir 500 ml
Kaina*: 500 ml - 4,90 EUR, 250 ml - 3,40 EUR (pilnos kainos, dažnai galima įsigyti su nuolaida)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Vandens vaisiai ir kriaušės


Dušo želių pakuotės vienodos formos, patogios paimti į rankas, taip pat iš vienodo, skaidraus plastiko, bei užkimštos tokiais pat mėlynais dangteliais. Jei apie dangtelius, jie atsikemša šonu ir taip tampriai, kad nagus galima nusilaužyti atidarinėjant pakuotes. Tačiau vėlgi, nesenai žiūrėjau ir mačiau, jog kompanija pakeitė dangtelius ir reikia tikėtis, kad jie daug patogesni negu dabartiniai.

Kaip matote, abiejų pakuočių dizainai, turiu galvoje etiketės paveikslėlį, skiriasi. Taip yra dėl to, jog viena pakuotė yra senesnio leidimo, o kita naujo, tačiau net nežinau, kuri yra kuri. Galbūt mažesnė yra naujo leidimo? Tačiau iš esmės tai visiškai nesvarbu, nes viena nuo kitos skiriasi tik etikete, o tiek kvapas, tiek poveikis, tiek konsistencija, tiek ingredientai visiškai identiški. Apskritai pastebiu, jog Avon konpanijai išleidžant naujus gaminius, dažniausiai jie būna tie patys, tik pakeičiama jų pakuotė.

Kvapas. Labai gaivus, gana lengvas priemonės aromatas, primena gaivų vandenį su saldžiomis gėlėmis, tik va, tų kriaušių aš nelabai užuodžiu, na gal... Kvapas ant odos išliek neilgai, ypač jei dengiame kūno losjonus. Tačiau jei ne, tuomet kvapas išlieka apie porą valandų - ir tai nėra itin trumpai, nes žinau labai daug prausiklių, kurie išlieka daug trumpiau. Tiesa, visas, pagrindinis kvapo intensyvumas lieka vonios kambaryje, tačiau, kaip jau minėjau, pilnai nuo odos tikrai neišgaruoja.

Konsistencija. Lengvo, vos matomo melsvo atsalvio, gelinės, skystokos konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Polysorbate 20, Cocamide MEA, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Disodium EDTA, Phosphoric Acid, Benzophenone-3, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal.


Poveikis. Dušo želė gerai prausia kūn odą, jos nedirgina ir nejautrina. Nors sudėtyje matome visą krūvą vidutiniškai saugių ir nesaugių ingredientų, kurių didžioji dalis gali dirginti ir alergizuoti odą, tačiau tragiško sausinimo nepastebiu. Šioks toks tikrai jaučiamas, bet visus lengvus pasausėjimus lengvai sutvarko losjonas.

Tyrinėdama sudėtį ir savo potyrius, aš galėčiau pasakyti, jog tai labai vidutinis produktas, kuris nėra labai įsimintinas nei kaip prastas, nei kaip geras. Tiesiog, prausti prausia, tačiau nėra labai saugus, kvepia maloniai, bet lanai silpnai ir neilgai... Naudoti tinkamas, bet nerekomenduočiau, manau beveik ta pačia kaina galima įsigyti tikrai geresnių, visiškai nesausinančių priemonių, ir daug lengvesniais kanalais, negu ieškant konsultanto.

Štai tokios mano šiandienos mintys, o dabar keliauju žiūrėti ir tvarkyti sekančio įrašo nuotraukų. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Taip, Jūs esate teisi, mažesnės pakuotės dizainas naujesnis. Naudojau šią želę ir labai ja nusivyliau. Net nespėjus išnaudoti pusės pakuotės, želės kvapas visai pradingo. Tikiuosi, kad Jūsų turimų produktų kokybė geresnė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... sunaudojau ką tik mažąją pakuotę pilnai, tai kvapas iki pat galo buvo.
      Žiūrėsim kaip bus su didžiąja. O gal galėjo būti taip, kad pripratot prie kvapo ir jo nebejautėt? Žinot, būna taip su kvepalais ir aromatais :)

      Panaikinti
  2. Dingo mygtukas skaityti daugiau po įrašu :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad pasakėt, tikrai dingęs. :(
      Bandysiu sutvarkyti, o perskaityti pilną įrašą galima ir paspaudus ant antraštės/ įrašo pavadinimo ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą