EVELINE "mini MAX" greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas (atspalvis Nr. 074)

Visą savaitgalį nebuvau namuose, ir visiškai pamiršau apie "kas ant mano nagų šią savaitę' tipo įrašą, tačiau tikrai jo nepraleisiu, ir tikriausiai šią savaitę matysite du tokius įrašus, o ir apie vieną stipriklį norėčiau pakalbėti, todėl spėju, kad ši savaitė bus nagų savaitė. 

Mano širdyje jau karaliauja vasara: norisi suknelių, įdegusios odos, ryškių spalvų ir be abejonės - ne ką mažiau išraiškingų ir ryškių nagučių. Iš savo kolekcijos traukiu itin ryškius atspalvius ir šiam kartui jau labai senai bekalbėta apie geltonus atspavius - o jų mano kolekcijoje jau tikrai ne vienas ir ne du. Šiam kartui Eveline mini MAX nagų lakas ir nuomonė apie jį + efektas ant nagučių.

"Pats bjauriausias dalykas senatvėje - kaišioti nosį į savo jaunystę"
G. de Mopasanas



Produktas: EVELINE "mini MAX" greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas (atspalvis Nr. 074)
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: spalva
Labiausiai nepatiko: reikia dviejų sluoksnių
Tūris: 5 ml
Kaina*: 1,59 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: EVELINE MINI MAX - tai greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas. Subtilios, neutralios arba klasikinės nagų lako spalvos sukurs nepriekaištingą manikiūrą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Tosylamide/ Epoxy Resin, Isopropyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Stearalkonium Betonite, Adipic/ Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivinyl Butyral, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate.
[+/-] may contain: Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilivcate, Polyethylene Terephthalate, Aluminum Powder/ Ethyl Acetate, CI 19140, CI 77266, CI 77891, CI 15850, CI 74160, CI 15985, CI 77510, CI 15880, CI 45410, CI 45380, CI 45350, CI 45370, CI 15865, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 73360.


Poveikis. Gana paprastas, voelio formos stiklinis buteliukas neturi kažkokių puošybos elementų, o ir beveik visa informacija sudėta ant juodo plastikinio dangtelio. Iš esmės dizainas labai paprastas, nepasakyčiau kad patrauklus ar labai trauktų žvilgsnį - tiesiog paprastas buteliukas, bet vertiant jo kainą, tikriausiai nereiktų tikėtis pranbangos elementų pakuotėje.

Nagų lako aplikatorius ant palyginus trumpo kotelio - kas man asmeniškai nelabai patinka, mat su ilgesniais dirbti ženkliai patogiau. Pats šepetėlis vidutinio ilgio, tačiau platus - padengiame spalvą greitai, bet sunkiau pasiekti nago kraštelius ir tiksliau padengti spalvą būtent tose vietose. Iš ties šepetėlis nėra mano mėgstamas, tačiau įprasti ir tokiu dirbti tikrai įmanoma.

Pirmas nagų lako sluoksnis man dengiasi sunkokai: matosi šiek tiek dryžių, spalva nėra labai tolygi, nors atrodo, nago paviršiumi slysta labai lengvai. Tikriausiai čia kalta ne konsistencija, o priemonės pigmentacija. Todėl būtent du nagų lako sluoksniai šitam yra tiesiog būtini. Trečio dengti tikrai neprireiks, nes su antruoju visi netolygumai dingsta, spalva tampa tolygi, o  priemonė labai gražiai užmaskuoja po pirmo sluoksnio dar matomus netobulumus. 

Vienas sluoksnis

Nr. 074 atspalvis geltonas, sakyčiau su trupučiu žalsvos spalvos, mat prie skirtingo apšvietimo lyg ir norėtų pretenduotį į 'turiu žalsvo atspalvio' kategoriją. Nerealus ir šiuo metu labai mėgstamas vasaros geltonis, kuriuo jau kelis kartus puošiausi ir tikriausiai puošiuosi dar ne kartą.
Lakas kreminės formulės, be jokių priekaištų. Išdžiūvus blizgumo turi mažai/ lengvas paviršiaus blizgesys. Turėtų nepaprastai gražiai atrodyti vasaros viduryje, mat paryškina rankų odos įdegį.

Du sluoksniai, be viršutinio nagų lako

Nagų lakas džiūva greitai, tad netenka ilgai sėdėti ir laukti, kada galėsiu eiti kažką daryti. O kalbant apie išlaikymą - be viršutinio nagų lako sluoksnio išlaikė tikrai gerai 4-5 dienas. Vertiant tai, kiek aš rankas mirkau vandenyje, kiek namuose atlieku įvairių skirtingų darbų, tai lakas labai geras. Manau turi perspektyvų išlikti ir ilgesnį laiko tarpą.

Man patiko atspalvis - tiesiog tobulas. Na, ir pirmą kartą bandytu Eveline nagų laku iš mini MAXI serijos esu patenkinta, manau galiu drąsiai bandyti ir kitus atspalvius. Be to, man patinka, kad lako kiekis tik 5 ml - vistiek niekuomet, bent jau aš, nesunaudoju tų 12 ar dar blogiau 15 ml talpos buteliukų. Tad man patiko, o jei jūs ieiškote pigaus ir gero lako nagams - rekomenduoju išbandyti kurį nors atspalvį iš šitos serijos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą