2020/2021 rudens - žiemos tendencijos: populiariausi raštai

Šiandien mano nuotaika ženkliai geresnė. Ne dėl to, kad šiandien  nelyja. Tiesiog šiandien pagaliau jaučiuosi beveik žmogumi, karštis nukrito, gerklė nebeskauda, kosulys beveik visiškai dingo - lyg nieko ir nebuvo. Ech tos rudeninės bacilos... lengva jas pasigauti ir peršalus, ir važinėjant viešuoju transportu, ir dar per kelias dešimtis dienos kontaktų su žmonėmis. Visgi jau matosi šviesa tunelio gale ir tikiuosi jau ateinančią savaitę jausiuosi visiškai sveika. 
Na o kol turiu valandėlę prieš miegą, noriu su jumis pasidalinti dar vienu tendencijų įrašu ir šį kart kalbėsime universalia tema - apie populiariausius 2020/2021 rudens ir žiemos sezono raštus. 

ČIA

1. Langeliai: tartans ir plaids


2. Itin plonos vertikalios juostelės


3. Houndstooth raštai


4. Gausus, kilimų raštus primenantis


5. Skiautinių raštas


6. Spalvų "dėmės", primenančios nutaškyto audinio raštą


7. Batika


8. Simetriniai raštai


9. Žodžiai ir raidės


10. Modernūs gyvūnų piešiniai


11. Leopardo kailio


12. Zebro kailio


13. Didelės gėlės


14. Smulkios, delikačios gėlės


15. Vintažinės gėlės ir abstraktūs gėlių raštai


Kas svarbiausia 2020/2021 rudens-žiemos populiariausių raštų tendencijose?

Jei reiktų apibūdinti keliais žodžiais raštų tendencijas, tikriausiai geriausi terminai būtų stabilūs, protingi ir jaukūs. Ir tie patys terminai sukosi ant liežuvio galo, kai pasakojau apie aprangos tendencijas. Dizaineriai ir mados namai atkreipė dėmesį į tendencijas, kurios būtų lengvai pritaikomos, su kuriomis būtų patogu net ir šalčiausiu oru. 

Tikriausiai nenuostabu, kad tarp populiariausiųjų šį sezoną klasika tapę langeliai (plaids ir tartans), kurie kiekvienu šaltuoju sezonu suteikia savotiško jaukumo ir komforto jausmą. Nemažai dizainerių rinkosi vintažines gelės; sėmėsi įkvėpimo iš gausiai detalėmis puoštų kilimų.

Atristiškos ir įdomios pasirodė dažų dėmes primenantis raštas, atrodantis tarsi po remonto likę rūbai, aišku, labai tinkamomis, rudeniškomis spalvomis. Atkreipė dėmesį ir itin tvarkingai atrodantys simetriški raštai. Kaip ir kiekvieną sezoną madingi gyvūnų kailio raštai, ypač leopardo ir zebro kailių; smulkios ir stambios gėlės, pritinkančiomis sezonui spalvinėmis gamomis.  




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. leopardo raštas mano mėgstamiausias, norėčiau kokio rūbo ir su zebro kailio raštu)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atrodo įdomiai, o šiaip mėgsti raštuotus rūbus?

      Panaikinti
    2. nu labiausiai myliu animal print. šiaip langeliai nelabai, juostelės irgi kaip kada... nebent koks įdomus raštas bet šiaip labiau renkuos vienspalvius)

      Panaikinti

Rašyti komentarą