BIO WORLD Secret Life Detox Therapy Volcanic Scrub - vulkaninės kilmės rankų ir pėdų šveitiklis

Prieš kurį laiką pagalvojau, kad pertekline kosmetika man tapo viskas, kuo anksčiau šventai tikėjau ir norėjau būtinai namuose turėti bent po pakuotę: plaukų kondicionierius atstoja plaukų kaukės (didžioji dalis); intymios higienos prausiklį - viso kūno švelnus prausiklis... Taip ir su specializuotais rankų ir pėdų šveitikliais - tiesa ta, kad tai praktiškai tas pats produktas, kaip kūno šveitiklis, tik supakuotas ženkliai mažesnėje pakuotėje. Tad tikriausiai šis specialios paskirties šveitiklis yra paskutinis, kurį esu nusipirkusi ir paskutinis, kurį planuoju pirkti. Tiesiog... pertekliaus ir buteliukų gausos man jau senai nebereikia ir tokį pat efektą galima išgauti vienu, paprastu kūno šveitikliu. Tad šiam kartui  paskutiniai likučiai juodo rankų ir pėdų šveitiklio bei man įspūdžiai jam dedikuotame įraše.


Produktas: BIO WORLD Secret Life Detox Therapy Volcanic Scrub - vulkaninės kilmės rankų ir pėdų šveitiklis
Gamintojas: "Sivisgroup". Pagaminta Minks, Baltarusija
Paskirtis: nušveisti rankų ir pėdų odą, pašalinti negyvas ląsteles, suteikti švelnumo ir glotnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras šveitimo efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis - krūva potencialių alergenų
Tūris: 75 ml
Kaina: 2,59 Eur
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Natūralus vulkaninės kilmės šveitiklis efektyviai šveičia ir pašalina suragėjusias epidermio ląsteles, šlifuoja odą, suteikia jai minkštumo ir glotnumo. Švelnios šveitiklio konsistencijos dėka, procedūra atlikti yra patogu ir malonu. Kokosų aliejus ir vitaminas E suteikia odai minkštumo.
Naudojimas: sudrėkinti odą, paskirstyti šveitiklį ant odos ir masažuoti apie 1-3 min. Nuskalauti vandeniu. Rekomenduojama po šveitimo naudoti šios serijos kremą.


Pakuotė. Skaidri, minkšto plastiko tūbelė su juodu plastikiniu apačioje atkemšamu dangteliu patogi naudoti ir išspausti reikiamą priemonės kiekį. Deja, tačiau visiškai nesuprantu dizaino - lyg ir ugnikalnio paveiksliukas, tačiau kodėl rožinė? Apačioje iš vis kažkokie rožiniai, mėlyni ir bordo dražė saldainiukai. Kodėl? Net ir suprasčiau, ką čia norėta pavaizduoti, dizainas man nepatiko - daug rožinės, vaikiškumo ir kažkokios beskonybės... ne mano stiliaus dizainas.

Kvapas. Kuo gali kvepėti šveitiklis iš vulkano? Kvepia kosmetika ir moliu. Kvapas neerzina, tačiau ant rankų jaučiasi dar kuris laikas po naudojimo. 

Konsistencija tiršta, nevisai vienalytė masė su smulkiais, akimi nematomais šveičiamaisiais grūdeliais.


Sudėtis: Aqua, Pumice, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera  Oil, Silica, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Charcoal Powder, Ceteareth-25, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-6, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane- 1,3-diol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.


Poveikis. Šveitiklio pagrindą sudaro vanduo, pemza, riebusis alkoholis, koksų aliejus, absorbentas, minkštiklis, emulsiklis, glicerinas. Tiesa, juodą spalvą priemonei suteikia anglies milteliai. Sudėties pradžia net labai nebloga, o toliau... nieko gero parabenai, nesaugūs ir toksiški konservantai, kurie erzina plaučius ir akis, nesaugūs bei pavojingi kvepalų ingredientai - potencialūs alergenai. Ar tikrai viso to reikėjo šveitiklio sudėtyje? Žinia, šveitiklis ne veido kremas, sudėties saugumas gal ir mažesnės reikšmės, tačiau jei galiu rinktis, - visuomet pasirinksiu saugesnį mano organizmui variantą. 

Šiuo šveitikliu šveičiau tiek pėdas, tiek rankas ir turiu pastebėti, kad daugiausiai džiaugsmo suteikia juoda spalva bei itin smulkios šveičiančios pemzos dalelės. Priemonė nepriekaištingai pašalina negyvą odą, suteikia rankoms ir kojoms malonų švelnumo jausmą. Efektas iš ties puikus. Ir visgi - sudėtis man nepatinka, nepatinka ir tiršta, sunkiai valdoma šveitiklio konsistencija, - ją sunku išspausti, ypač kai lieka mažesnis kiekis. Šveitiklis sunkokai nusiplauna ir nuteka nuo rankų smulkiais priemonės gabaliukais, kurie dažniau panaudojus gali ir kimšti kriauklę, o po juodo produkto naudojimo dar ir praustuvą reikia išsivalyti. Kam man buvo reikalingas šis šveitiklis? Jau ir pati nežinau, - taip, efektas geras, bet yra ir daugiau aspektų, nei tik efektas.

O ką jūs manote apie specializuotus šveitiklius? Ar naudojate atskirus kūnui, rankoms ir pėdoms?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Rekomenduočiau pabandyti Forever living odos šveitiklį su alaviju, jis švelnus, malonus ir galima naudoti ne tik kūnui, bet ir veidui, neišsausins, nenubrūžins.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą