NIVEA Black & White Invisible 48 val. apsaugantis rutulinis dezodorantas - antiperspirantas "Pure"

Pastaruosius kelis metus, iki 2021, vis bandžiau rasti kažkokią natūralesnę alternatyvą. Kaip ir jūs, buvau prisiskaičiuosi apie potencialias rizikas, bet... per dešimtmetį ta rizika niekad nebuvo patvirtinta kaip tikra. Iš ties, dezodorantai - antiperspirantai gali kimšti prakaito poras, tačiau dezodorantas yra tirpus vandenyje, nuplaunamas vandeniu. Galiausiai ir tokios prabangos, kaip smirdėti darbo dienomis negaliu sau leisti. Tad mano natūralaus dezodoranto paieškos kol kas nutrauktos - naudoju patikimą, daug gerų atsiliepimų sulaukusį Nivea Black & White.


Produktas: NIVEA Black & White Invisible 48 val. apsaugantis rutulinis dezodorantas - antiperspirantas "Pure"
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo nemalonaus kvapo ir prakaitavimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: 50 ml
Kaina: 3,55 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Rutulinis dezodorantas moterims nepalieka baltų žymių ant juodų drabužių ir geltonų dėmių ant baltų drabužių. Patikima, 48 val apsauga, odą puoselėjanti antiperspiranto apsauga. 
Be etilo alkoholio.
Naudojimas: patepkite pažastų odą. Leiskite išdžiūti. Netepti ant sudirgusios ir pažeistos odos.


Pakuotė. Skaidraus stiklo buteliukas su užsuktu pastelinės mėlynos spalvos dangteliu, po kuriuo slepiasi rutuliukas - aplikatorius. Pagirsiu, jis tiesiog tobulo dydžio, labai patogus naudoti, protingu kiekiu ir be jokio vargo visuomet išsuka reikiamą produkto kiekį. Apskritai šios pakuotės dozavimas labai patogus, gal tik kartais su srėgiais pavargstu - ant stiklinių užsukti plastiko dangtelį pasitaiko ir kreivai.

Kvapas iš 'Black & White" linijos dezodorantą rinkausi pagal kvapą ir išsirinkau patį gaiviausią, mažiausiai gėlių, labiausiai primenantį švaros ir gaivos aromatą. Aromatas labai malonus, tačiau stiprus ir aiškiai jaučiamas ilgą laiko tarpą.

Konsistencija skysta, tirštokas skystis.

Sudėtis: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Isoceteth-20, Paraffinum Liquidum, Butylene Glycol, Glyceryl Isostearate, Parfum, Laureth-7 Citrate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, PEG-150 Distearate, Benzyl Alcohol.


Poveikis. Tradiciškai visuomet pradžioje kalbu apie sudėtines dalis, tačiau šį kart apie sudėtines dalis nekalbėsiu ir jų neanalizuosiu. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, druska, tirpiklis, parafino aliejus. Kai kurie ingredientai sudėtyje yra abejotino saugumo, tačiau šioje vietoje aš darau kompromisą ir renkuosi veiksmingumą.

Dezodorantas lengvai pasidengia ant odos, gana greit susigeria ir iš ties nepalieka jokių dėmių nei ant tamsių, nei ant šviesių drabužių. Visgi puikiausia, kad desodorantas visiškai apsaugo mane nuo nemalonių prakaito kvapų visiškai visą dieną - tiek ramesnę, tiek aktyvesnę. Jaučiu, kad stresuojant priemonės gaivus kvapas kiek suaktyvėja, tačiau jokių nemalonių kvapų nejaučiu absoliučiai visą dieną. Puikus, veiksmingas, skalsus, maloniai kvepiantis, gerai jaučiasi ant odos ir dar nei karto nenuvylė. Veiksminga priemonė, kuria itin džiaugiuosi  va tokio, itin patikimo man ir reikia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Taip, ir aš esu sunaudojusi ne vieną nivea deo :) Bandžiau ir tuos natūralius, nulis efekto :D Dabar naudoju margaritos su šalavijais, norėjosi išbandyti ką nors naujo, ne nivea kažkaip atsibodo, lyg ir ne tokie veiksmingi tapo... arba man taip atrodo :) Na, galiu pasakyti, kad margarita nustebino, patiko malonus kvapas, toks švelnus ir poveikis neblogas, aišku 100 proc. nuo prakaitavimo neapsaugo, bet nuo blogo kvapo- taip.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nivea puikūs ir tiesą pasakius mane labai maloniai nustebino - ženkliai geresni už Dove, kuriuos labai ilgą laiką naudojau.
      O Margaritos man netiko, bet bandžiau su ramunėlėmis. Reiktų su šalavijais pabandyti :)

      Panaikinti
  2. Aš taip pat renkuosi nenatūralius, bet stengiuosi juos pakaitalioti, nes tikiu (nežinau, ar tai tikrai tiesa), kad skirtinuose dezodorantuose to aliuminio kiekiai skiriasi, todėl geriau nenaudoti vieno dezodoranto visą laiką, o, kai vieną pabaigi, tada panaudoti kito gamintojo...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man būna, kad prie vieno ir to paties oda tarsi pripranta ir rezultatai būna nebe tokie veiksmingi. Tad pakaitalioju ir aš, tik labiau dėl to tikro ar menamo odos pripratimo.

      Panaikinti

Rašyti komentarą