#44/2018 Grožio šiukšlynėlis. Kovo mėnesį baigiau...

Labai labai norėjau šį savaitgalį filmuoti, tačiau... mano nosis ir lūpos dar nėra sugijusios, todėl gaila, bet teks atidėti. Pažiūrėsiu, kaip viskas atrodys iki pirmadienio ir galbūt pirmadienį pavyks jums susukti filmuką. Et, nelemtas užtrukęs pavasaris ir žiemos negandos... 

Kas naujo mano gyvenime? Ištisas dienas būnu su mažyliu ir kasdien kraustau namų kampus, juos blizgindama, valydama, kai kuriuos daiktus dedu į dėžes kraustymui, nemažai metu lauk, dalį dedu paaukoti ir staigmena man pačiai - dalį ruošiuosi parduoti. Niekad nemėgau pardavinėjimų, daiktų siuntinėjimo, skelbimų atnaujinimų, tačiau... šiemet nusprendžiau pabandyti. Tad mano namuose auga kalnų dėžės, aš intensyviai ruošiuosi šeimos persikraustymui jau sekantį mėnesį! Negaliu patikėti, kad pagaliau savas kampas. Aišku, kad reikės dar palaukti, kol viskas atrodys taip, kaip noriu, pradžioje gyvensime nuogomis sienomis ir po truputį tvarkysimės kampas po kampo, kambarys po kambario... Tačiau pagaliau, mano namai, mano vaiko atskiras kambarys, mano virtuvė, mano grindys, mano nudilusios ir senos sienos... Tačiau mano!

Na, o prasidedant naujam mėnesiui, ne tik užsigulėjusios daiktus metu lauk, bet ir pabaigtų produktų pakuotes. Tik prieš tai jas noriu parodyti jums ir papasakoti, kokia galutinė nuomonė apie vieną ar kitą pabaigtą produktą.

"Didžiausią reikšmę gyvenime turi tai, ką padarome dėl kitų."
Zigas Ziglaras



Kūnui

Pati esu nustebusi, kaip man patinka vyriški dezodorantai. Ir prieš nusiperkant, ir naudojimo eigoje, net ir parašiusi įrašą gana įtariai žiūrėjau ir ieškojau prie ko čia prikibus. Galbūt kažkam nepatiktų kvapas, tačiau apsauga - na daug daug geresnė už moteriškus dezodorantus. Po kiek laiko būtinai reikės pakartoti.

Plaukų priežiūra I: dažymui

Kol kas pats geriausias, kokį naudojau. Iš tiesų nėra čia daug ko pasakoti. Man netinka dažai dėžutėse, neišgaunu norimo efekto ir plaukai lieka kažkokie gelsvai ryži... O su šituo kremu visuomet viskas pavyksta. Tad naudosiu ir toliau.

Oksidantas buvo Bed Head indelyje, kadangi jo visuomet perku nedidelį kiekį iš savo kirpėjos ir naudoju tik plaukų tonavimui.


Apie šiuos irgi nėra labai daug šnekos. Maišydama abu kremus tonuoju savo plaukus ir suteikiu jiems spalvą. Kol kas šios dvi suteikia gražiausią atspalvį, tik dengti reikia kas kart vis kitaip: kartais geltonesnės šaknys, kartais galai, tad vis prisitaikau. Kalbant apskritai šitas tonavimo būdas man kol kas veikia geriausiai.

Plaukų priežiūra II



Nors apžvalgos metu sakiau, kad labai laukiau stebuklo iš šitų priemonių ir nesulaukiau tokio stipraus, kokio tikėčiausi, tačiau... turiu būtinai paminėti, jog tiek kaukė, tiek šampūnas su kiekvienu plovimu tikrai teikia vis geresnį poveikį. Paskutiniu kartu plaukai apskritai buvo daug gražesni, nei pradėjus jas naudoti, tad manau, kad šitos priemonės vertos dėmesio ilgesniam naudojimui. Labiausiai užkliuvo stipresnio glotninamojo efekto trūkumas, net ir paskutiniu kartu plaukai dar šiek tiek vėlėsi. O šiaip, visai neblogos priemonės tuo atveju, jei ruošiesi naudoti daugiau nei buteliuką ir apsistoti ilgesniam laikotarpiui.

Patiko, ir poveikį aš matau: po kiekvieno naudojimo plaukai tikrai atrodo sveikesni, minkštesni, gražesni... Mielai kartočiau, tik saugodama plaukų spalvą darysiu pertrauką.

Šita plaukų kaukė superinė! Riebi, tiršta, skalsi ir labai gerai veikianti pažeistus bei dažytus plaukus. Minkštesni, švelni, glotnesni, mažiau besiveliantys, blizgūs... ko daugiau galima norėti? Šitą kaukę labai noriu išbandyti, ir kartu labai smalsu, kita šios kompanijos produkcija.

Rankoms

Nepatiko man šito kremo kvapas, tiesiog nepatiko. Visas tas aliejų mišinys buvo toks stirprus ir intensyvus, kokiu bekvapės priemonės paprastai nepasižymi. O ir išlikdavo labai ilgai. Kažkas panašaus į seno aliejaus ir seno kremo mišinį... O dar kai mano uoslė po ligos jautresnė, tai nelabai. Tad užsimerkusi kremą naudojau nakties metui ir užuosdavau tik tol, kol užmiegu. Pats kremas tikrai geras, riebus, maitinantis ir padangiantis rankas apsaugine (bet neturinčia lipnumo) plėvele. Visgi, vien dėl kvapo šito kremo nenorėčiau kartoti. Kad ir kaip man patinka Burt's Bees produkcija, bet šitam ne. Turiu dar vieną tubelę, tai ją ketinu sunaudoti.

Įraše rašiau, kad nežinau kur jų būna pirkti - nesenai užmačiau Aibės, Grūstės parduotuvėse ir kainuoja po 0,23 Eur. Aš jų nepirkau pati. Iš pradžių priemonė atrodo muilas kaip muilas, bet sausina rankas. Dar vieną likusį gabaliuką sunaudosiu, bet kitų neketinu pirkti.

Fainas muilas - su juo plaudavau makiažo šepetėlius. Visi plaukeliai po plovimo kvepėdavo eukaliptais bei švariu ir gaiviu aromatu. Šiek tiek kliūdavo, kad konsistencijoje esančius aliejus būdavo kiek sunkiau išskalauti, bet iš esmės patiko ir mielai kartočiau dar kartą.

Kosmetikos smulkmenos

13. BELLA Wiping & Cleaning dvigubi vatos diskeliai, 80 vnt,

14. SIRENA kosmetiniai krapštukai, 100 vnt.

15. CAROLI Maxi dideli vatos diskeliai, 40 vnt.

Bella vatos diskliai mano mėgiamiausi ir šituos, dvigubus perku nuolatos: nesiburbuliuoja, nesivelia, netyžta. Labai patinka ir manau vieni geriausių už tokią kainą.
Kosmetinius krapštukus pirkau mažylio ir mano dviejų savaičių atostogoms. Krapštukai kaip krapštukai - vidutiniški, nei kažkas blogo, nei kažkas labai gero.
Caroli dideli diskeliai yra vieninteliai Klaipėdoje tokio dydžio. Na, bent jau vieninteliai, kuriuos randu. Maximoje didelių nebėra, o bandyti kūdikiams labai burbuliavosi ir nepasiteisino.

Veidui

Patiko ir dėl keistos konsistencijos ir dėl poveikio. Jokiu būdu nerekomenduočiau jo jautriai odai, nes alkoholis (kurio sudėtyje yra daug) jaučiasi. Aplink nosytę jau kuris laikas turiu pažeidimų ir valant toniku žaizdeles griaužė ir degino. Būtent dėl alkoholio tikriausiai šio toniko antrą kart nepirkčiau.

Visai neblogas micelinis vanduo, gerai valo makiažą. Nors ir čia turiu priekabių - jei kartočiau antrą kart, akims rinkčiausi specialų valiklį, o miceliniu valyčiau tik veidą. Patekęs į akis micelinis jas nemaloniai griaužia, ne degina, kaip kai kurie miceliniai, tačiau griaužia.

18. - 19. NATURES BLISS gaivinanti veido kaukė "Rose" iš augalų ląstelių, kiekviena po 10 ml
Visai smagios kaukės, neįprastai skystos ir efektas labiau gaivinantis. Kažkokio rimtesnio poveikio nepajutau, bet.. naudodama pasijaučiau kaip spa: maloniai ir smagiai.

Dekoratyvinė

20. MAYBELLINE Instant Anti - Age Eraser maskuojamoji priemonė "Light", 6,8 ml
Patiko poveikis, priemonės efektas, naudojimo būdas. Tačiau šviesiausia Lietuvoje esanti spalva man per tamsi (tamsesnė už mano odos spalvą), todėl kol mūsų rinkoje neturėsime šviesesnio atspalvio, šitos priemonės nekartosiu.


Viskas, tokie buvo tiek baigtieji, nei daug, nei mažai. Šį mėnesį išskirtinai daug plaukų priežiūros buteliukų, na ir didieji veido priežiūros produktai. Įsivaizduojate - micelinio ir toniko pakako daugmaž pusmečiui! Labai ilgas laiko tarpas ir geriau pažintos priemonės. Kokiomis tuštučių dėžę papildysiu sekantį mėnesį? Bus matyti.

O kol kas, linksmų šv. Velykų ir gero laiko su šeima! Tvirtų ir gražių margučių, džiugių nuotaikų, na ir to tikrojo pavasario, kuris niekaip neskuba ateiti!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Sveikinimai ir Sv. Velyku ir isigyjus busta. Labai smagu rupesciai laukia. Aisku kraustymasis ne pats maloniausias dalykas pasaulyje. Kaip tik panasiu metu praejusi pavasari teko kraustytis. As irgi buvau sumasciusi si ta parduoti. Kai ka tiesiog padavonoti ar atiduoti. Kazkas pavyko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū Diana :) Ir su sveikiniminais ir už šiltą komentarą :) tikiuosi šventės praėjo šauniai?
      O taip, turėtų būti malonūs rūpesčiai, krūva naujų pasirinkimų ir nuolatiniai remontai. Pirmiausia galvojame apie vaiko kambarį, o paskui bus matyti, po truputį :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą