DR. SANTÉ "Keratin" atstatomasis plaukų purškiklis nublukusiems ir lūžinėjantiems plaukams

Mane dažnai nustebina blogo skaitytojai, kurie rašo man norėdami nusipirkti vieną ar kitą kosmetikos gaminį. Atrodo jau visur taip aiškiai rašau, atrodo jau senai žinoma, kad blogas nėra elektroninė parduotuvė, kurioje galima išsirinkti priemonės ir jas įsigyti. Bet dar labiau stebina asmenys, kurie mano, kad mano rašliava, ar kitos blogerės rašliava yra visiška reklama - neva kompanijos perka įrašus, o aš kišu produktus potencialiems pirkėjams. Tiksliau ne tiek stebina, kiek erzina - neva iš idėjos negali daryti nieko, kas tau teikia malonumą? O kaip kiti hobiai? Plaukiojimas, nėrimas, maisto gaminimas, skaitymas - juk irgi darai nesiekdamas materialinės naudos! Taip taip, aš rašau iš idėjos, dėl to, kad man malonu, dėl to, kad man patinka užrašyti savo mintis apie produktus... Taip, tai atima daug laiko, pastangų, kartais suvokiu, kad nebeturiu tiek laiko (ypač dabar kai kraustomės ir remontuojame) ir atrodo mesi viską, bet... pailsi kelias dienas ir vėl iš idėjos sėdi rašyti.

Šį kartą iš idėjos sėdu rašyti jums apie plaukų purškiklį - visuomet galvojau, kad tokios purškiamos priemonės neteikia didesnio poveikio ir yra, na kaip ir nelabai reikalingos. Visgi, per pastaruosius metus tokius purškiklius labai pamėgau: purkšt kai reikia pataisyti plaukus, pašukuoji ir gyvenimas prašviesėja su geriau atrodančiais plaukais! Pastaruoju metu naudojau Dr. Sante atkuriamą purškiklį, apie jį šiandien šiek tiek plačiau.

"Piktas žmogus pakenkia sau pirmiau negu kitiems."
Augustinas



Produktas: DR. SANTÉ "Keratin" atstatomasis plaukų purškiklis nublukusiems ir lūžinėjantiems plaukams
Gamintojas: "LLC Elfa Pharm". Pagaminta Slovakijoje
Paskirtis: atkurti plaukus, suteikti elastingumo, švelnumo ir spindesio, stimuliuoti plaukų augimą, saugoti, stiprinti, atkurti, palengvinti sušukavimą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurie ingredientai priemonės sudėtyje
Tūris: 150 ml
Kaina*: 1,39 EUR
Kur galima įsigyti: Aibė, Eurokos, Martina
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Speciali linija su Pro-Keratin kompleksu, kurio pagrindas yra keratinas, argininas ir kolagenas, padeda atkurti plaukus nuo šaknų iki pat galiukų. Keratinas - pagrindinis plaukų struktūrinis komponentas, kuris prasiskverbia į pažeistas plaukų vietas ir veikia plaukus iš vidaus, suteikdamas jiems elastingumo, švelnumo ir spindesio. Argininas - aminorūgštis, kuri stiprina ir suteikia plaukams energijos. Stimuliuoja sveikų ir stiprių plaukų augimą. Kolagenas - suformuoja nematomą sluoksnį, kuris stiprina, saugo ir atkuria plaukus. Purškiklis su proteinų kompleksu palengvina plaukų sušukavimą, saugo plaukus nuo išsausėjimo ir lūžinėjimo, suteikia švelnų aromatą.
Naudojimas: purkšti ant švarių sausų arba drėgnų plaukų iš 15-20 cm atstumo. Nenuplauti.


Siauras, gana aukštas plastikinis buteliukas pakuotės prasme niekuo neypatingas: labai paprastas spalvingas dizainas su plaukų paveikslėliu ir mėlynais bei oranžiniais intarpais. Man labai patinka ant buteliuko užsukta pompa - nė karto nebuvo užstrigusi, nė karto nepurškė kažkaip prasčiau ar ne taip kokybiškai, kaip turėtų. O ir plastikinė dalis, ant kurios purškiant dedamas pirštas, padengta neslystančia medžiaga, tad naudotis labai patogu! Vienintelis rimtesnis priekaištas dėl pakuotės būtų ingredientų sąrašas - jis surašytas smulkiai, ant blizgaus popieriaus, tad man, jau "pagyvenusiam" žmogui įtempus akis persirašyti ingredientus buvo pakankamai sudėtinga.

Kvapas. Priemonės sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, tačiau kvapas nėra kažkoks konkretus, labiausiai primena plaukų priežiūros priemones, galbūt kiek sunkesnio kvapo šampūną.

Konsistencija. Beveik visiškai skaidrus vandens skystumo purškaliukas.


Sudėtis: Aqua, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Trideceth-10, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Arginine, Panthenol, Polysorbate 20, Citric Acid, Parfum, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, Benzyl Benzoate.

Be parabenų, be dažiklių.


Poveikis. Purškaliuką pirkau dar vasarą, Platelių gyvenvietėje. Tuo metu, atostogaujant prie ežero plaukai nuvarginti saulės reikalavo kažkokios gaivinamosios priemonės. Nieko per daug nesitikėdama nusipirkau šitą, tačiau efektu buvau ir vis dar esu labai maloniai nustebinta. Viskas su šita priemone labai paprasta - ją galima purkšti tiek ant drėgnų, tiek ant sausų plaukų, - iššukuoti, ir iš karto matai efektą. Plaukai įgauna sveiko spindesio, tampa elastingesni, iš karto atrodo gražesni ir sveikesni. Pastebėjau, kad priemonė patiesina bangas ant mano plaukų, palengvina šukavimą.

Gamintojas žada ir daugiau naudos plaukams: ir atkurti, ir saugoti nuo išsausėjimo, ir skatinti plaukų augimą, tačiau tokių efektų aš nepastebėjau. Apskritai manau teikiamo poveikio plaukams iš tokio tipo priemonės man pilnai pakanka. Mano nuostabai - puiki kasdienė, gana lengva priemonė, kuri padeda greitai suteikti plaukams geresnę ir gražesnę išvaizdą, nesuriebindama, neapsunkindama plauko. Mielai naudoju kasdien, o aliejukus palieku tik ant drėgnų plaukų, po jų plovimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Jeigu pigmentas stiprus ir po dažymo greit pradeda geltonuoti ar ryžeti plaukai tokias nenuplaunamas priemonės geriau naudoti vietoj kondicionieriaus. Spalva padeda issaugot

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą