NIDA paakių kremas su hialurono rūgštimis

Ir kada aš išmoksiu pamoką? Norint kažką išbandyti nereikia susipirkti viso asortimento ir bandyti viską - juk pakanka vieno ar dviejų gaminių? Jei patiks gi visada galima įsigyti daugiau... Bet ne, aš dažniausiai prisiperku, ir tada jau griaužiuosi nagus, kad... nusivyliau. Et, na gerai jau, pratęsiame tą nevykusį Nidos produktų apžvalgų ciklą? Žinote, man atrodo, kad šitas prekinis ženklas labai tempia cosmoway kompaniją žemyn. Pastebėjau, kad pažįstamos ir draugės, dėka nevykusios Nidos kosmetikos, visai nebenori ir Green Feel prekinio ženklo, nes... gi gamina tie patys. Green Feel atrodo kokybiškesnė, tačiau kai iš Kinijos gamyklos parsisiunčiame kokį niekniekį, tai nori nenori nusiviliame kiniečių gamyba apskritai... Tai va, tikriausiai jau aišku, kad tikrai nesitikiu nieko stebuklingo? Ką gi, brangiausias Nida kompanijos gaminys - paakių kremas su NET dviejų hialurono rūgščių kombinacija.

"Patraukite į savo pusę visus kvailius, ir būsite išrinktas į bet kokį postą."
Frenkas Deinas


Produktas: NIDA paakių kremas su hialurono rūgštimis
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: drėkinti, saugoti nuo senėjimo, gerinti elastingumą paakių srityje
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lengvas kremas greitai susigeria
Labiausiai nepatiko: trūko realaus efekto...
Tūris: 50 ml
Kaina*: 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Paakių kremas su net dviejų hialorono rūgščių kombinacija, skirta efektyviai drėkinti bei saugoti odą nuo senėjimo proceso. Sudėtyje esanti didelės molekulinės masės hialurono rūgštis padeda apsaugoti paakių odą nuo drėgmės netekimo bei sukuria apsauginę plėvelę, tuo tarpu mažos molekulinės masės hialurono rūgštis efektyviai įsiskverbia į gilesnius odos sluoksnius, taip pagerindama odos elastingumą. Hialurono rūgštis yra itin artima natūraliai žmogaus odos struktūrai, tad oda ją ypač lengvai įsisavina kas leidžia pasiekti efektyvių rezultatų. Tinka visiems odos tipams. Naudojimas: reikiamą kiekį  priemonės švelniai užtepkite ant švarios paakių odos. Saugokitės, kad priemonės nepatektų į akis. Patikrinta dermatologų.


Paėmę Nidos kremo pakuotę į rankas, tikriausiai net nesuabejoję pagalvosite, kad tai pigi kosmetika. Priemonės dizainas labai elementarus, minimalus, bet švarus ir kažkuo traukia žvilgsnį. Visgi, viskas gana paprasta, o ir plastikinis kremo indelis išduoda apie biudžetinę priemonę - tokios kokybės plastikas, didžiulis indelis su tuščiu dugnu (tarp plastiko sluoksnių) ir masyvus dangtelis nori nenori signalizuoja apie biudžetinio tipo kosmetiką. Šios kompanijos buteliukai iš tiesų gražūs, o va kremų indeliai labai taip sau.

Kvapas mano nuostabai man patinka. Vidutinio intensyvumo, lengvas, švaros ir kosmetikos kvapas man visai malonus, jaučiamas kiek ilgiau nei tik padengus, tačiau visai neerzinantis.

Konsistencija. Žiūrėdama į sudėtį tikėjausi, kad viduje esantys aliejai suteiks priemonei sunkumo, tačiau ne, kremas labiau primena losjoną nei tradicinį, kiek tirštesnį kremą.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Caprylic/ Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Parfum.

Netestuojama su gyvūnais.


Poveikis. Paakių kremas lengvos konsistencijos, greitai susigeria į odą ir gana maloniai jaučiasi, toks gaivinantis, lyg ir drėkinantis poveikis. Tačiau iš tiesų, drėkinimo čia labai maža - panaudojusi kelis mėnesius jaučiu, jog mano paakių sritis kaip niekad sausa ir labiau raukšlėta.

Gamintojai labai išaukština ir išskiria kremo sudėtyje naudotas hialurono rūgštis. Man priemonės su hialuronu patinka ir gerai veikia mano odą. Bet čia... naudoju naudoju ir jokio efekto akims nėra! Atidžiau patyrinėjusi sudėtį matau, kad hialurono rūgštys ingredientų sąraše yra pačiame gale, po phenoxyethanol, kuris EU ribojamas ir sudėtyse gali būti naudojamas ne daugiau nei 1%. Suprantate? Jeigu hialuronas eina po šio ingrediento, naudingojo drėkiklio sudėtyje yra dar mažiau nei 1%, tad efektas su tokiu lašeliu yra niekinis.

Net ir naudingieji aliejai mano nuomone yra niekinė. Kremas, turintis sviestmedžio ir migdolų aliejaus turėtų būti riebesnis, sunkesnis ir labiau maitinantis. Tačiau, to maitinimo, kaip ir drėkinimo nėra - nori nenori peršasi išvada, kad kremas gausiai skiestas vandeniui - vandens santykis kremo konsistencijoje yra ženkliai per didelis... Kaip kitaip paaiškinti per lengvą konsistenciją ir poveikio trūkumą.

Nesakau, kad kremas kažkoks blogas - paakiai su juo jaučiasi visai gerai (tiesa, jei labiau sudirgę - kremas paakius dirgina, jaučiasi dilgčiojimas ir lengvas deginimas). Taip yra todėl, kad kremas uždeda apsauginę plėvelę ant odos. Esmė ta, kad nors paviršius jaučiasi maloniai ir švelniai, bet kremas neduoda jokios naudos odai. Jeigu reikia priemonės, kad tik tepti, šitas kremas kaip ir tinka - tepi, švelnu... bet efekto ilgalaikėje perspektyvoje jokio ir oda tampa pažeidžiamesnė, sausėja... Kompanija mus apgaudinėja siūlydama tokias bevertes priemones - čia kaip ryžių trapučiai - atrodo valgai, bet nei sotumo jausmo, nei naudingų medžiagų organizmui nėra. Skiesdami kremą vandeniu, deklaruodami hialuroną, kai jo sudėtyje reikia ieškoti su padidinamuoju stiklu, kompanija kvailina mažiau išmanantį pirkėją. Ir tik po kelių mėnesių bus aišku, kad kremas nieko gero neduoda... O ir kremo kiekis - kas pilsto kremus po 50 ml? Ne veltui visi gamintojai parduoda po 15, maximum 25 ml - mažam odos plotui reikia nedaug kremo. O ilgai naudojamas jis genda, kaupia nešvarumus ir bakterijas... Žodžiu, aš jo nebenoriu naudoti, ir ieškau tikrai gero kremo paakiams... O kas dėl Nidos - ar vis dar gundotės pirkti? Jaučiuosi ne tik apgauta, bet ir kvailinama...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

  1. Ne man vieno bandymo su ta Nida pakako. Daugiau nieko nenoriu pirkti. Tiesa pakuotes visai nieko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Et, kas iš tos pakuotės jei produktas ššš? Nieko doro... pabaigsiu kokiom pėdom ir savaitgalį keliausiu išsirinkti kažką naudingesnio ir veiksmingesnio :)

      Panaikinti
  2. Aš taip pat "atsikandau" Nidos, likau nusivylusi LT prekės ženklu. Paakių problema man labai aktuali, kokį geriausią kremuką iki 10EUR esi atradusi? Išvis, įmanoma matyti vizualinį efektą, kaip manai? Juk šioks toks amžius, netobula mityba, visa kita...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man tai pirmas lietuviškas ženklas, kuriuo nusivyliau. Net pigioji Margarita, ir ta turi savų perliukų!
      Iki 10 Eur? Žinok nieko doro, bent jau kol kas. Tokia kaina kremukai geriausiu atveju bus geros sudėties ir padrėkins odą. Apskritai visi kremai yra prevenciniai -drėkindami, stangrindami jie apsaugo nuo raukšlelių. Yra kremai užpildantys ir paslepiantys raukšles - bet tokius nuplovus dingsta ir efektas. Labiausiai patiko Annayake paakių kremas, bet kaina jo 10 x 10 EUR... Savaitgalį lėksiu ieškoti kažko, kas duotų normalų efektą. Svajoju apie Clinique, bet 50 + EUR, tai dar pagalvosiu ar šitą ar kažką, kas sudomins parduotuvėse :)

      Panaikinti
    2. Tiesa, dar Rasos Anti-age gundausi - iki 10 eur, bet biški baisu nusivilti. Ką nusipirksiu dar nežinau :D

      Panaikinti
    3. Tai va, tokios sumos kaip 50 ir +EUR man nėra, tai kartais pagalvoju, koks skirtumas tarp 10 ir 20euriukų, esmė bus ta pati, tai pataupysiu. Bet apsisukusi vėl galvoju, nu bet vis tiek kažkas turi skirtis... žodžiu dabar tepuos tik veido kremu ir žiūriu, kas bus toliau arba ką jūs, blogerės, toliau atrasit 😀

      Panaikinti
    4. Bandysim ieškoti, po savaitgalio jau bus aišku, ką testuosiu toliau, nes šitas tikrai nieko vertas! :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą