Gegužės mėnesio kosmetinės naujienos #9 / 15

Kaip visada nauji produktai yra tarsi šviežio oro gūsis kosmetinėje. Kai kuriuos pirkinius renkuosi norėdama tiesiog išbandyti kažką naujo. Kai kurių produktų tiesiog reikia. Pristatau gegužės mėnesio pirkinius.

"Kartais viskas, ko mums reikia yra didžiulis, šviežio oro gurkšnis"
Citata, autorius nežinomas

Kai nieko nereikia, kaip praeitą mėnesį, tuomet galima tenkintis nedideliu pirkinių kiekiu. Tačiau šį mėnesį mano vonios lentynėlėje štilis - neliko praktiškai nieko, todėl skubu papildyti lentynas naujais pirkiniais ir pristatyti jums didžiulį apsipirkimą ir gausų, naujomis priemonėmis įrašą.

Šį mėnesį nepirkau jokios dekoratyvinės kosmetikos: manau jos turiu tikrai pakankamai, jeigu ne per daug. Tad visi pirkiniai skirti veido, kūno ar plaukų priežiūrai.

Kūno priežiūra

Jau išbandžiau ir manęs neerzina kvapas, kaip buvo su Eveline Slim Extreme 3D liekninamuoju kūno kremu. Apie poveikį dar anksti kalbėti, tačiau man iš esmės patiko.
Pirkau: Martina
Kaina: 6,69 EUR (23,10 Lt)

Šį mėnesį man prireikė kūno šveitiklio. Pirmiausia įsigijau iš Avon, tačiau man nelabai patinka, kad šveičiamųjų dalelių mažoka. Rezultatą tikriausiai pamatysiu ilgiau panaudojus.
Pirkau: iš Avon kompanijos konsultantės
Kaina: pilna kaina 4,05 EUR (14,00 Lt)

Kai pamačiau, kad Avon šveitiklio grūdelių mažai, tad tikriausiai Avon šveitiklis greit susinaudos, nusprendžiau įsigyti Planeta Organica kūno šveitiklį. Jau kelinti metai vis noriu išbandyti, tačiau nežinau, kodėl nesiryžau anksčiau...
Pirkau: Drogas
Kaina: su nuolaida mokėjau 6,30 EUR (21,75 Lt)

Plaukų priežiūra

Jau kelintą kartą iš eilės teko nusivilti violetine priemone blondinėms. Šį kartą seku Živilės rekomendacija ir bandysiu Oyster Cosmetics violetinį šampūną.
Pirkau: Cascadoje
Kaina: 11,58 EUR (39,98 Lt)

Man visada patiko Organix plaukų priežiūros gaminiai. Šį mėnesį tvarkydama kosmetikos spinteles vieną po kitos, atradau, kad dar turiu šios kompanijos šampūno ir kondicionieriaus, kuriuos pirkau, jei neklystu sausį, bet net neįsivaizduoju, kodėl jų nenaudojau, o užkišau giliai spintelėje? Valio, šiam kartui mano mėgstami Organix, tačiau nebandyti imbierų linijos gaminiai.
Pirkau: Eurokos
Kaina: jei neklystu 7,50 EUR (25,90 Lt)

Pirkdama šampūną, visad perku tos pačios linijos šampūną ir kondicionierių. Taip ne tik geriau suprantu, kaip priemonės man tinka, tačiau ir sulaukiu geresnio efekto.
Pirkau: Eurokos
Kaina: jei neklystu, kaip ir šampūno 7,50 EUR (25,90 Lt)

Veido priežiūra

Pastaruoju metu esu itin reikli savo veido odos priežiūrai ir gaminiams, galbūt todėl, kad pradėjo ryškėti pirmosios raukšlės, kurių matyti dar nenoriu. Todėl ampulės, papildytos vitaminais A, E ir C manau turėtų pasirūpinti veido oda.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 3,91 EUR (13,50 Lt)

Kaukė skirta atgaivinti pavargusią paakių odą, drėkinti ir sumažinti juodus ratilus po akimis. Būtent tai, ko man dabar reikia.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,17 EUR (7,50 Lt)

Atkeliavo mano siuntinukas iš Korėjos, su nosies valymo juostelėmis. Buvo net keletas pasirinkimų: kuo daugiau perki, tuo daugiau sutaupai. Galvojau įsigyti 1 vnt. bet tikriausiai nelabai jausiu poveikio, o 5 vnt. bus per daug, jei netiks. Bandysiu!
Pirkau: ebay.com
Kaina: 2 x $ 1,49 (0,92 EUR) 3,18 Lt kiekvienas

Rankų, kojų, dantų priežiūra

10. GLENOVA "Tutti Frutti" skystas muilas su vaisių ekstraktu, 500 ml
Man reikėjo nebrangaus ir neblogo muilo virtuvei. Esu bandžiusi Glenova su migdolais ir vanile, tad manau, kad ir su vaisiais turėtų patikti.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,45 EUR (5,00 Lt)

Man reikia naujo šveitiklio. Į parduotuvę ėjau net neįsivaizduodama, kokį pirksiu. Tačiau nusprendžiau daryti pertrauką su Avon ir išbandyti kažką naujo. Green Pharmacy šveitiklį įsigijau ne dėl kainos, o dėl Sibiro eglės ei abrikosų kauliukų aliejaus. Skamba patraukliai, tad neturėčiau nusivilti.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 0,95 EUR (3,28 Lt)

Tai yra dantų pasta su aktyviuoju deguonimi. Ją rekomendavo odontologas. Produktas skirtas balinti dantis, neleisti kauptis apnašoms, išlaikyti sveikas dantenas, mažinti jautrumą, mažinti kariesą ir naikinti blogą burnos kvapą.
Pirkau: iš savo odontologo
Kaina: 10,00 EUR (34,53 Lt)

Kiti pirkiniai

13. CLEANIC Soft & Comfort medvilniniai vatos diskeliai, 133 vnt.
Neteikiu reikšmės vatos diskelių kompanijai - gamintojai. Perku tuos, kurie man pasirodo pigiausi.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,16 EUR (4,00 Lt)

14. WATSONS dušo kepuraitė, 3 vnt.
Po praeitos nesėkmės, kai mano dušo kepurėlė prakiuro, dar nebuvau įsigijusi dušo kempinėlių, tad šį kartą užmačiau Drogas parduotuvėje kempinėles su nuolaida. Ir įsigijau.
Pirkau: Drogas
Kaina: 1,09 EUR (3,76 Lt)

14. WATSONS plastikiniai nagų šepetėliai, 2 vnt.
Kadangi mano didelis rožinis nagų šepetėlis tapo nebegražus, nebenuplaunamas ir gerokai pasidėvėjo, nusprendžiau įsigyti naujus šepetėlius. Šiems Drogas parduotuvėse dabar taikoma nuolaida.
Pirkau: Drogas
Kaina: 1,79 EUR (6,18 Lt)


15. CAROLI Essentials Maxi Pads dideli vatos diskeliai, 40 vnt.

Didžiuliai vatos diskeliai yra gerokai patogesni nei maži apvalūs diskeliai. Tačiau vis dar nesuprantu, kurie pigesnis. Bandau dar kartą!
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,29 Lt (4,45 Lt)



16. L'OCCITANE pavasariškas atradimų rinkinys "Spring"
Rinkinį sudaro:
Pirkau: L'occitane parduotuvėje (galima ir internetu)
Kaina: 22,00 EUR (75,69 Lt)


17. L'OCCITANE rankų kremų rinkinys
Pasinaudojau L'occitane Facebook fanų pasiūlymu ir įsigijau rinkiuką vos už 2 EUR, vietoj 7 Eur. Pasiūlymas galioja iki birželio 1 dienos. Rinkinį sudaro:
Pirkau: L'occitane
Kaina: 2,00 EUR (6,90 Lt)


Apie ją daug nieko nepasakosiu, jau rodžiau jums ČIA.
Pirkau: Look Fantastic internetinėje svetainėje
Kaina: £ 15,00 arba 20,60 EUR (71,13 Lt) (produktų vertė £ 45,00)


Apie L'occitane bijūnų dėžutę irgi jau pasakojau jums ČIA, todėl atskirai neaprašinėsiu gaminių.
Pirkau: L'occitane
Kaina: 19,00 EUR (65,60 Lt) (produktų vertė 31,28 EUR (108,00 Lt))
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štai tokie mano gegužės mėnesio pirkiniai. Iš viso: 132,87 EUR (458,77 Lt). Hmm.. gal ir gali atrodyti, jog daug, tačiau dauguma pirkinių, tikriausiai išskyrus rinkinius iš L'occitane ir Look Fantastic buvo labai reikalingi ir planuoti. Juolab, vertinant tai, kad praeitą mėnesį neturėjau praktiškai jokių išlaidų kosmetikai. Tad šį mėnesį esu labai patenkinta savo pirkiniais.




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Bus įdomūs atsiliepimai apie šampūnąl, nes ir jis neblogas :) O šiaip aš rekomendavau tos pačios firmos kaukę
    http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&p_id=2289&lang=lt

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vertinsim :) Tiesą sakant Cascadoje, kai paklausiau Oyster iš karto davė šampūną. O apie kaukę visai užmiršau, visą laiką bandžiau nepamiršti Oyster kompanijos pavadinimą :)

      Panaikinti
  2. Planeta Organica kūno šveitikliai man - patys geriausi, bus įdomu sužinoti, ar ir Jums patiks šis kūno šveitiklis :)
    Beje, gražios ir smagių įspūdžių kupinos vasaros ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau tikrai nenusivilsiu Planeta Organica :) Būtinai parašysiu, ką manau :)
      Ačiū už linkėjimus, Monika :) Gražios, šiltos, smagios, prasmingos vasaros ir tau, Monika ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą