#17/ 15 Gruodžio mėnesio baigti produktai - Empties

Sveikos mano mielosios draugės,

Su Naujaisiais Metais! Negaliu patikėti, kad su 2016 metais su jumis sveikinuosi tik 4 metų dieną. Tad kaip praėjo jūsų Naujųjų sutiktuvės? Ar buvo smagu? Kur buvote? Ką darėte? Kaip sutikote? Papasakokite, man labai smalsu...
Saviškius aš sutikau Vilniuje ir tik vakar, visa pavargusi grįžau namo, tad normalu, kad šiandien skelbiu pirmąjį 2016 metų įrašą.

Šiandien mano tuštučių dėžė pilna iki pat viršaus, kas labai neįprasta man. Nors dar galėčiau įdėti kelis buteliukus, tačiau tiek daug, kaip šį mėnesį nesu prikrovusi. Tad kviečiu ilgam įrašui ir diiiideliam sąrašui to, ką baigiau praėjusių metų gruodį...

Kūno priežiūra


Sanex "Zero" dezodoranto pakuotė tikrai ne pirma baigta dezodoranto pakuotė mano namuose - prieš kelis metus pirkdavau tik šį dezodorantą. Iš esmės tai nėra labai stipriai veikianti ar kemšanti prakaito liaukas priemonė, todėl gal ir nebūtų toks mėgstamas pasirinkimas, jei prakaituočiau gausiau. Tačiau man patinka, kai dezodorantas tik maskuoja/ naikina nemalonius kvapus, o prakaitavimo nestabdo (stabdyti prakaitavimą kenksminga sveikatai). Be to, mane žavi, kad būtent šis yra be sintetinių aliumo druskų, be to, jo sudėtyje visiškai nėra kvapniųjų medžiagų ir jokių parabenų. Todėl tai iš ties sveikesnis pasirinkimas.
VERDIKTAS: kartotinas

Mano vienas geriausių šaltojo sezono atradimų, puikiai tiksiantis ir vasaros laikotarpiui. Aliejukas odai suteikia spindesio, o blizgios jo dalelės, dėl savo smulkumo, nekrenta į akis, kaip atskiras blizgesys. Kūno oda įgauna švytėjimo ir spindėjimo. Manau tiek žiemą, tiek vasarą toks aliejukas atrodytų tiesiog pasakiškai... žinoma, kaina jo irgi nemaža... Be to, man kiek nepatiko, kad priemonė gana ilgai geriasi į odą, ir net išdžiuvęs gaminys palieka dalį blizgučių ant drabužių, patalynės ar prie ko prisiliečia.
Vietoj jo: blizgios priemonės kūnui kol kas neturiu
VERDIKTAS: tikriausiai kartojamas, nors gal kaip pigesnė alternatyva geriau būtų LIRENE kūno balzamas "Golden Charm"

Aš oficialiai jau senai pamilau Radox dušo želė kvapus: jie labai malonūs uoslei, suteikia malonias emocijas duše, priklausomai nuo produkto paskirties: atpalaiduoja, energizuoja, lepina uoslę ir t.t. Šią dušo želė pirkau su abejone, ar galėsiu tokį produktą naudoti žiemą? Visgi tradiciškai mėta ir citrina yra vasariškų priemonių ingredientai, tačiau kvapas man patiko. Kaina neaukšta ir lengvai įsigyti jo galima jau ir Lietuvoje. Tiesa, aš taip ir nesupratau, ar čia vyriškas, ar moteriškas produktas, tačiau tai visai nesvarbu, man jos aromatas labai patiko... Tik plaukų plauti taip ir neišdrįsau, mano sausiems plaukams reikalingos iš tiesų gerokai stipresnės priemonės. Tačiau, kaip dušo želė, - aromatas ir poveikis malonus. Rekomenduoju išbandyti bent vieną Radox gaminį. ;)
VERDIKTAS: kartotina

Plaukų priežiūra


Ar žinojote, kad norint turėti sveikus ir gražius plaukus juos reikia kartas nuo karto plauti giliai valančiomis ir galvos odą eksfolijuojančiomis priemonėmis? Mat mūsų plaukai linkę apsivelti plaukų priežiūros priemonių likučiais, kurių įprasti šampūnai nesugeba pašalinti. Tam sukurtas ir šis Kebelo šampūnas, po kurio plaukai jautėsi tarsi iš naujo, šviežiai ataugę ir neapsunkinti priemonėmis. Tiesa, su tokiais šampūnais reikia elgtis atsargiai, mat jie blukina dažytų plaukų spalvą. Pasitarusi su savo kirpėja (ar plaukų meistre, kaip dabar madinga vadinti) nutariau tokias priemones naudoti prieš pat vizitą pas kirpėją, bent kartą per mėnesį.
Vietoj jo: giliai valančios priemonės kol kas neturiu
VERDIKTAS: kartotinas, tik tikriausiai paieškosiu Lietuvoje lengviau įsigyjamų priemonių

Veido priežiūra I

Nors kremą įsigijau išskirtinai savo veido odai, tačiau naudojimo metu pastebėjau, kad mano veidą vis paberia smulkiais spuogeliais, kurie atrodo visai tokie pat, kaip užsikimšus odos poroms. Kelis kartus padarius pertraukas, pastebėdavau, jog spuogeliai visiškai dingdavo. Ir tik pradėjus naudoti kremą, jie vėl atsirasdavo. Tad kremo likučius sunaudojau kūnui, kur jis puikiausiai tiko nesukeldamas jokių problemų ir gerai maitindamas odą.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotinas

Visos, apskritai visos pagyros šiam miceliniam vandenukui yra išsakytos tikrai ne be reikalo. Tobulai valo, nedirgina, gerai veikia odą. Nedaugžodžiaudama, būtinai rekomenduoju išbandyti.
VERDIKTAS: be abejonės kartojamas

O šis kremukas man nepatiko. Nors drėkino tiesiog labai gerai ir visai gerai pradžioje reagavo su mano veido oda, tačiau naudojimo metu pastebėjau, jog jis dirgina mano odą, alergizuoja ir visiškai man netinka, nors efektas tiesiog puikus. Galbūt priemonė skirta riebesnei veido odai?
VERDIKTAS: nekartotinas

8. ORIFLAME "Pure Skin" nematoma spuogelius džiovinanti želė "SOS", 15 ml
Labai senai mano kosmetikos lentynoje gyvenanti želė, kurią naudojau 2-3 kartus ir kuri visiškai nieko nedarė spuogeliams. Galiojimas spėju tikrai pasibaigęs, o ir pati priemonė visiškai neveikianti, tad kam laikyti?
Vietoj jos: spuogeliams jokios priemonės neturiu
VERDIKTAS: nekartotina

Kaip ir visos, korėjietiškos veido kaukės, tai ir ši, su jūros dumbliais, - labai gerai drėkina veido odą. Man patinka tokio tipo veido kaukės, todėl kol kas aš jas nuolat bandau ir naudoju nuolat.
Vietoj jos: bet kuri šiuo metu turima veido kaukė
VERDIKTAS: Malie system kaukės tikrai kartotinos

Veido priežiūra II - mėginiai

Mėginys
Oda, naudojant fluidą atrodė gerokai jauniau, stangresnė ir dailesnė. Man patinka ir lengva konsistencija. Apskritai. lengvesnės konsistencijos produktai gruodį man patiko labiau nei riebesni gaminiai. Fluido efektas tiesiog nepriekaištingas.
VERDIKTAS: mielai naudočiau pilno dydžio pakuotę

Mėginys
Gerai maitina, gerai drėkina, tačiau kemša odos poras. Mano oda šiuo metu nori stipresnio drėkinimo, nei maitinimo, todėl natūralu, kad riebesnis kremas jai nepatiko.
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Mėginys
Labai gerai maitinantis veido kremas naudojimo metu man buvo kiek per riebus. Manau daug geriau tikrų išsausėjusiai veido odai, reikalaujančiai stipraus maitinimo.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotinas

Mėginys
Idealiai tiko mano veido, ji atrodė atsigavusi, jaunesnė ir gyvybingesnė. Veido odos spalva suvienodėjo. Konsistencija buvo tikrai lengva, maloni, greitai susigerianti, kvapas malonus.
VERDIKTAS: mielai naudočiau pilną pakuotę

Mėginys
Visai neblogas priemonės efektas: po naudojimo oda atrodo daug gražesnė, lygesnė ir skaistesnė. Deja, man nepatinka priemonės kvapas. Apskritai pastebėjau, jog šlamučių linijos "precious" (su mėlynomis pakuotėmis) produktų kvapas ne itin malonus uoslei, kai Šlemučių linija Divine (aukso - geltonos spalvos pakuotės) kvepia nuostabiomis žolelėmis.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotinas

Burnos higiena

Apskritai šis skalavimo skystis man patiko: jis efektyvus, bet negriaužia burnos ertmės. Poveikis iš tiesų geras, tik kaina iš tiesų nėra pati žemiausia ir Lietuvoje skalavimo skysčio įsigyti neįmanoma.
VERDIKTAS: manau kartočiau

16. BLEND-A-MED "Complete Plius. Weiss." dantų pasta, 150 ml
Dantų pastą naudojau iš tiesų ilgai ir kainavo ji man labai nebrangiai. Man atrodo pirkau Thomas Philips, bet pačios kainos tikrai nepamenu. Šiaip tai tiesiog įprasta dantų pasta, kuri valo dantis.
VERDIKTAS: kartotina



Abi šias dantų pastas jau buvau jums aprašiusi, kai dariau mėnesio eksperimentą ir balinau savo dantukus. Tad visus rezultatus ir nuomones galite paskaityti paspaudę ant pavadinimo. Šiaip man iš tiesų patinka abi priemonės ir tik naudojant kartu išgaunamas puikus rezultatas. Šiaip balinimasis efektas tikrai geras ir vertas dėmesio.
VERDIKTAS: mielai kartotinos

Nors paprastai nesu Listerine priemonių gerbėja, nors ir pripažįstu Listerine teigiamą poveikį burnos higienai, tačiau negaliu iškęsti stiprumo. Visgi, Listerine Zero atrodo tarsi būtų sukurtas man: jis gerokai, daug daug silpnesnis nei kiti Listerine produktai, bet lygiai toks pat efektyvus. Puikiai tinka jautresnės burnos ertmės turėtojoms :)
VERDIKTAS: kartotinas

Rankų priežiūra I - muilai

Man patiko: maloni kreminė tekstūra, lengvas ir kiek neįprastas muilo kvapas. Tik labai labai greitai baigiasi: gerokai greičiau nei įprasti skysti tokio paties kiekio muilai.
VERDIKTAS: kartotinas

Labai švelnaus persikų kvapo muilas švelniai prausia, nesausina odos, tiesa, nežinau kodėl, bet man jis baigiasi greičiau nei 80 g muilo gabalėlis. Galbūt tam įtakos tam turi tai, kad muilas minkštesnis, kai sudrėgsta ir greičiau tyžta, kai paguli drėgnoje muilinėje, nei kiti muilai? Šiaip tikrai patiko, tik dabar naudoju L'Occitane medaus kvapo, tai pastarasis patinka labiau.
VERDIKTAS: kartotinas

Rankų ir kojų priežiūra II

Normaliam rankų šveitimui priemonės reikia tikrai daugokai, dėl paprasčiausiai netinkamos konsistencijos: šveičiamųjų grūdelių per mažai, o kreminės masės per daug... Tačiau naudoti tikrai galima, o kvapas labai labai malonus.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas, nors noriu išbandyti ir kitus, rinkoje siūlomus variantus

Greitai ir efektyviai valo nagų laką ir nebrangiai kainuoja. Tačiau kartu sausina nagų lako plokštelę ir man visai nepatinka agresyvus poveikis, kai nagai lieka balti. Galbūt tiktų valyti nagų lakus su blizgučiais, bet įprastiems nagų lakams mieliau rinkčiausi švelnesnį valiklį.
VERDIKTAS: galbūt, o galbūt ne

Vėlgi, dėl per mažo šveičiamųjų grūdelių kiekio šveitiklio pėdoms reikia daug, ir jis labai greitai baigiasi. Nuospaudų, ar liaudiškai mozolių priemonė tikrai niekaip neveikia, tiesiog pašalina negyvas odos ląsteles ir kiek atšviežina pėdų odą. Tačiau tai tikrai ne stebuklas.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotinas

Tiesiog "suvalgiau" šį kremą - labai greitai sunaudojau tik todėl, kad naudojau labai labai dažnai. Ir dar truputėlį daviau išbandyti vienam žmogeliukui. Man labai patiko kvapas, nors gal kiek nuvilia tai, kad susigeria per kiek ilgesnį laiką. Tačiau reziumuojant tai puikus rankų kremas.
Vietoj jo: toks pat rankų kremas
VERDIKTAS: kartotinas

Šiam kremui aš skiriu savo ovacijas: man jis neįtiko tik keliais nesaugiais ingredientais. O poveikis pėdoms labai akivaizdus ir tinka net mano šiuo metu nuolat tinstančioms, pavargusioms nuo nėštumo metu priaugto svorio pėdoms.
VERDIKTAS: kartotinas

Neraliai patikantis kremas rankoms: nedidelė pakuotė puikiai tinka nešiotis rankinės kosmetinėje. Lengva kremo konsistencija labai greitai susigeria ir tikrai nelogai maitina ir gerai drėkina. Tiesa, nebandžiau kremo atšalus orams, nes pasibaigė anksčiau, tad nežinau, kaip reaguotų su šalčiu. Kvapas tiesiog dieviškai malonus... Manau dar tikrai parsisiųsiu šio kremo rankoms iš Korėjos.
Vietoj jo: rankinėje kol kas nieko, o prie kosmetikos staliuko VIVI Espresso rankų kremas ir THE BODY SHOP Hemp Hand Protector - rankų kremas su kanapėmis sausai odai
VERDIKTAS: tikrai kartotinas

Rankų priežiūra III - nagams

Aliejuką iš Essence naudojau labai dažnai, o sunaudoti tuos 35 ml užtruko apie 10 mėnesių. Kaip ir įtariau rašydama apžvalgą - dažniau naudojamas aliejukas iš tiesų sausina odeles aplink nagus ir tikriausiai sausintų pačius nagus, jei juos į aliejų merkčiau nenulakuotus. Sudėtyje iš tiesų yra alkoholio ir man tai visai nepatinka. Aš tikriausiai mieliau naudočiau natūralų aliejuką, nei priemonę su žalingu ir sausinančiu alkoholio, nors man tikrai patiko pakuotės idėja ir naudojimo patogumas.
VERDIKTAS: tik dėl sausinamojo efekto ilgalaikėje perspektyvoje nekartočiau

Priemonė, kuri palengvina higieninio manikiūro darymą namuose. Priemonę ištirpinus vandenyje joje mirkomos rankos, ko pasekoje odelės suminkštėja ir lengviau atstumdomos ir pašalinamos. Priemonės užteko apie 30 naudojimų. Tik niekaip nesupratau, kodėl druskos niekad neištirpsta iki galo, nes ilgai tirpstant vanduo spėja atšalti ir tampa nebemalonu naudoti, tad paskutiniais kartais tiesiog aptirpinau priemonę ir naudojau kol dar nebuvo pilnai ištirpusi druska. Priemonė turėtų padėti saugoti nagučius nuo lūžinėjimo. Tiesą sakant mano nagai paprastai greitai nelūžta, o kažkokio stiprinamojo efekto aš nepajutau.
VERDIKTAS: galbūt kartotina

30. BŪK dvifazis nagų aliejukas su ženšenio ir citrusinių vaisių ekstraktu, 11 ml
Aš šios priemonės neaprašiau, nes jau turėjau visai negražų buteliuką ir buvau beveik pabaigusi aliejuką. Nežinau, man atrodo, kad aš jį naudojau per retai, kad pajausti efektą. Šiaip priemonė turėjo sutvirtinti, stiprinti, atstatyti nagų plokšteles ir paskatinti jų augimą.
VERDIKTAS: galbūt bus kartojamas

Spėjau ir pilnai sugebėjau pabaigti tikriausiai pirmą BŪK priemonę, kurią kada esu naudojusi. Dažniausiai BŪK priemones sunaudoju iki pusės, arba 2/3 buteliuko, kol ji pradeda džiūti ir tampa nebetinkama naudoti. Šis pagrindas nedžiūvo ir nepakeitė konsistencijos iki pat paskutinio lašo. Iš esmės tai tikrai neblogas biudžetinis variantas, ieškant pigesnės ir nebrangios priemonės prieš lakavimą.
Vietoj joBŪK nagų lako pagrindas su augaliniu keratinu
VERDIKTAS: kartotinas

32. Nagų poliravimo dildė 4 in 1
Apie dildę šiek tiek jau pasakojau ČIA. Tad trumpai tariant ji skirta nupoliruoti, išlyginti, sušvelninti ir nagui suteikti blizgesį. Svarbu jos nenaudoti dažniau nei 1 kartą per mėnesį, kad nepažeisti nagų plokštelių. Iš esmės dauguma jų gana vienodos, gali nebent nežymiai skirtis kokybe. Ši tikrai nebloga, pirkau ją UK. Užtenka ilgam, greitai nenusizulina. Tiesa, kompanijos pavadinimo tikrai nepamenu, tačiau mokėjau apie £1,00 (čia apie 4,20 Lt) už 3-4 tokias dildes.
Vietoj jos: tokia pat dildė
VERDIKTAS: kartojama

33. Juoda smulkaus grubumo popierinė nagų dildė


34. Žalia grubi / stambaus grubumo popierinė dildė



Abi šios dildės yra iš didelio rinkinio, pirkto UK (Anglijoje) už £1.00. Didžių ten buvo labai daug, ir tik dabar jau panašiai jas įpusėjau. Man iš to rinkinio nepatinka tik juodos dildės, nes tvarkant nagus su jomis smulkios juodos dildės dalelės pristringa po nagais. Žinoma, išvalyti nesunku ir tikrai įmanoma. Bet man nepatinka ir nėra patogu. O visos kitos dildės tiesiog geros.

Vietoj jų: kitos dildės iš to paties rinkinio
VERDIKTAS: mielai įsigyčiau dar vieną rinkinį, tačiau neturiu galimybės


35. Trumpa apelsinmedžio lazdelė manikiūrui

Tokios lazdelės tinkamos iš esmės bet kam, ką tik sugalvojate darant manikiūrą. Tinkamiausia ji naudoti atstumdant nagų odeles. Ši jau nusidėvėjo ir kiek pamenu ji buvo supakuota prie dirbtinių nagų rinkinio.
Vietoj jos: turiu lygiai tokią pačią
VERDIKTAS: kartotina

Dekoratyvinė kosmetika

Labai labai patiko ši kreminė pudra, savo konsistencija labai primenanti margariną. Na tiesiog idealiai tiko mano odos tipui: neišryškino sausų vietų, jas dailiai užmaskavo; be to gerai užmaskavo ir tamsius mano paakius. Bet pats geriausias dalykas yra ilgas išlikimas ant veido odos.
VERDIKTAS: mielai kartotina

37. ESSENCE "Soft Matt" akių šešėliai "04 Soft Cashmere"
Šių šešėlių niekad jums neaprašiau, nes pats produktas neatrodė labai gražiai pastaruoju metu. Šiaip tai labai graži spalva, kurią galite pamatyti senesniame mano įraše ČIA. Pats atspalvis rudai pilkas nude su vos matomu žalsvu atspalviu. Aš jį naudojau praktiškai kasdien. Na labai mėgiamas atspalvis, bandysiu paieškoti panašaus.
Vietoj jų: kiti akių šešėliai
VERDIKTAS: mielai kartočiau, bet Essence šių šešėlių nebegamina

Nepatiko man šitas tušas: na tiesiog yra daug geresnių tušų blakstienoms. Efektas ant blakstienų atrodė gražiai, blakstienos ilgos, bet buvo gana sudėtinga padengti. Nuo priemonės atidarymo tušas per kelias savaites pradėjo tirštėti ir galiausiai susidarė gumulėliai. Be to, paskutinėmis naudojimo savaitėmis tušo dalelės nutrupėdavo po akimis, tad man kažkaip nelabai - manau tikrai yra šios kompanijos geresnių blakstienų tušų.
VERDIKTAS: nekartotinas

Vienas geresnių praeitais metais naudotų maskavimo priemonių buvo būtent ši maskavimo paletė. Pradžioje atrodė kiek keista naudoti, tačiau maskavo iš tiesų gerai, ir aš netgi sunaudojau žalią spalvą savo pastaruoju metu raustantiems skruostams, kai iš ties labai abejojau ar turėsiu galimybę sunaudoti. Tamsiausią ir šviesiausią spalvą sumaišiau ir išgavau vidurinės rudos spalvos beveik identišką atspalvį ir galėjau toliau naudoti maskuoklį, kai baigėsi man vienintelis tinkantis rudas atspalvis paletėje. Šiaip tikrai rekomenduoju pabandyti - tikrai nebloga daugiafunkcinė priemonė slepianti raudonį, tamsius paakius ir veikianti kaip įprastas maskuoklis.
VERDIKTAS: kartotina

Pasibaigė nesenai aprašytas lūpų balzamas su rožių aromatu ir rožiniu atspalviu. Iš tiesų man patiko jį naudoti ir vasarą ir rudens pradžioje, bet atšalus orams pastebėjau, kad jis labai prastai drėkina lūpas. Ir nepaisant tikrai dailios spalvos - lūpų balzamuose man svarbiausia drėkinimas, maitinimas, o ne kvapas ar spalva.
VERDIKTAS: nekartotinas

O va šitas balzamas man patiko ir pakankamai drėkinimo ir maitino šį vėjuot rudenį. Tačiau jis baigėsi taip greitai... geriausiu atveju man priemonės pakako vos 14 dienų...
VERDIKTAS: nekartotinas tik dėl prasto kainos ir kokybės santykio



Priemonės pigmentacija tiesiog beprotiškai gera. Priemonė labai pigmentuota, tad reikia labai atsargiai dozuoti priemonę, kad jos nepadauginti. Aš užtrukau labai ilgai ją naudodama, nors naudojau labai dažnai. Skaistalai suteikia skruostams sveiką išvaizdą ir abrikosinę - rožinę spalvą.
Vietoj jų: kiti turimi skaistalai
VERDIKTAS: kartočiau, bet tai buvo limituoto leidimo gaminys

Dekoratyvinė kosmetika II - makiažo šepetėliai ir įrankiai

43. ORIFLAME "Beauty" blakstienų rietiklis
Pirkau gal prieš 5 metus? Gal ir daugiau ir pastaruoju metu jo visiškai nenaudojau, tik nežinau kodėl neišmečiau, nes jo guminė dalis visiškai nusidėvėjo ir aš visiškai nenoriu žaloti savo blakstienų.
Vietoj jo: turiu bevardės kompanijos blakstienų rietiklį, kurį pirkau UK, bet naudojau tik porą mėnesių
VERDIKTAS: net jei norėčiau kartoti, neturiu galimybės: toks rietiklis nebegaminamas

44. QVS Kabuki tipo šepetėlis
Niekad nearašyta piemonė - šepetėlis ir labai labai mažai naudotas. Aš jį įsigijau labai senai, bet naudojau gal tik kelis kartus. Šiaip jis per didelis tikslesniam kontūravimui, bronzatui ar skaistalams, o pudrą dengiu su kitokiu. Tad jis tik stovėjo ant stalo, vis išplaunamas kartą per mėnesį, kol galiausiai tapo šiurkštus ir nemalonus liesti prie veido odos. Tad laikas atsisveikinti.
Vietoj jo: kabuki tipo šepetėlių neturiu ir neplanuoju pirkti
VERDIKTAS: per mažai naudojau, kad galėčiau pasakyti, ar verta būtų tokį pirkti

Šepetėlis man patiko: su juo aš pašalindavau produktų perteklių nuo veido ir nubirusius akių šešėlius nuo skruostų. Naudojau pakankamai ilgai ir dažnai, bet šiuo metu visi plaukeliai labai šiurkštūs ir ima kristi kuokštais, todėl "nuvalius" juo veidą dar reikia nurankioti šepetėlio plaukelius. Man toks žaidimas visai nepatinka ir nevertas laiko ir pastangų. Šepetėlis nusidėvėjo, laikas išmesti.
Vietoj jo: Fan (vėduoklės) tipo šepetėlių kol kas neturiu
VERDIKTAS: kartočiau

Su juo aš maskavau savo tamsius paakius ir vieną dieną pradėjo kristi pavieniai plaukeliai, galiausiai plaunant šepetėlius praktiškai iškrito visas kuokštas. Šepetėlis gana ilgai tarnavo (vertinant kainą), tad iš tiesų neturiu kuo skųstis :)
Vietoj jo: kiti panašios formos šepetėliai iš to paties rinkinio
VERDIKTAS: dabar nežinau ar kartočiau pigų rinkinį? Manau tikrai kartočiau.

Nežinau, ar tikrai reikia išmesti šį šepetėlį? Jo problema yra ta, kad šepetėlio galvutė krenta lauk. Aš bandžiau priklijuoti - po kiek laiko atsiklijuoja; bandžiau nulenkti - nepatogu naudoti; bandžiau stipriau įsukti vidun - vistiek iškrenta. Tad man kiek pabodo žaisti. Tokio tipo šepetėlį dar turiu, tad šitą metu lauk.
VERDIKTAS: pigus rinkinys? Kartočiau, nes laiko iš tiesų visai netrumpai

48. Makiažo šepetėlis - šukutės blakstienoms ir antakiams ant trumpo kotelio
Šitas šepetėlis buvo supakuotas su kitais 4-5 makiažo įrankiais, kuriuos labai senai išmečiau. Visi jie buvo komplektuoti kartu su nedidele, tačiau nepaprastai gražia kosmetine. Man reikėjo tik kosmetinės, o šepetėliai man neturėjo reikšmės. Kitus išmečiau nenaudojamus, o šitą pasilikau, bet pastebėjau, kad nukrito šukyčių galva. Ir nors ją galima priklijuoti, aš nenoriu: paprasčiausiai man nebepatinka trumpa rankena, todėl naudosiu kitas turimas šukytes, kurios ir šiaip laiko visą amžinybę.
VERDIKTAS: šepetėlių trumpomis rankenėlėmis iš viso nenoriu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Įsivaizduojate, kiek daug visko baigiau per gruodį? Man atrodo, kad tokio ilgo baigtų produktų įrašo niekad jums nerašiau ir apskritai neturėjau tokio mėnesio, kai baigčiau tiek daug produktų... Naujus metus pradedu švariomis ir beveik tuščiomis lentynomis 😉




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai