TONYMOLY "Kiss Kiss" lūpų šveitiklis

Korėjietiškos kosmetikos gaminiais iki šiol aš dar nebuvau nusivylusi. Todėl pasitaikius progai nusprendžiau įsigyti lūpų šveitiklį, kad galėčiau palengvinti savo lūpų tvarkymą, prieš jų dažymą. Tony Moly labai garsi korėjiečių kompanija, o mano šiandien aptariamas šveitiklis sulaukęs daugybės teigiamų atsiliepimų bene visame pasaulyje.

"Žinokite, kaip rūpintis savo lūpomis žiemą..."
Citata, autorius nežinomas

Lūpų šveitimas yra labai svarbus (bent jau man) dalykas, prieš dažant lūpas ryškesniais lūpų dažais, ar siekiant visiškai tobulo dekoratyvinės lūpų kosmetikos efekto. Yra koks milijonas būdų, kaip patiems galima pasidaryti lūpų šveitiklį ar naudoti kitas priemonės vietoj šveitimo. Tačiau pats paprasčiausias ir pats patogiausias būdas, yra tam skirtas lūpų šveitiklis.



Produktas: TONY MOLY "Kiss Kiss" lūpų šveitiklis
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: pašalinti negyvas odos ląsteles, išlyginti lūpų raukšleles, suteikti lūpoms lygumo ir švelnumo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: pakuotės dizainas
Labiausiai nepatiko: prastas šveitimo efektas
Tūris: 9 g
Kaina*: $ 5,29 arba 4,54 EUR (15,68 Lt)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos)

Ką žada gamintojas: Mes mylime ryškius lūpų dažus, tačiau po jų naudojimo lūpos keičia spalvą, sausėja ir šerpetoja. Kadangi atsisakyti ryškaus raudono vakarinio lūpdažio ar mergaitiško rožinio mes nenorime, kompanija sukūrė švelniai eksfolijuojantį/ šveičiantį produktą su mažytėmis granulėmis, kuris išlygina lūpų raukšleles ir pašalina negyvą odą. Kreminė šveitiklio formulė su jojoba, makadamijų aliejais suteikia lūpoms drėgmės kupinų lūpų efektą. Naudojant produktą lūpos taps švelnios ir paruoštos jūsų mėgstamiems lūpų dažams.
Naudojimas: pašalinkite lūpų makiažą. Padenkite lūpas plonu šveitiklio sluoksniu ir švelniai masažuokite 1-2 minutes. Tuomet pašalinkite produkto likučius su vandeniu arba servetėle.


Nors ir pirkau internetu, pirmiausia, naršant tarp lūpų šveitiklių, prieš akis iškilo įdomi pakuotė. Kadangi perkant internetu neturime jokio kitos galimybės patikrinti produkto kitas savybes (konsistenciją, kvapą, tirštumą ar pan), o šio šveitiklio aprašyme net nebuvo nurodyta nei sudėtis, nei kiekis, nei apskritai jokia kita informacija. Žinoma, aš mačiau kelis užrašus korėjiečių kalba, bet, kadangi neskaitau korėjietiškai, aš net neįsivaizduoju, kas ten parašyta. Visą informaciją, kurią rasite šiame įraše yra surinkta per paieškas internete.

Taigi, produkto pakuotė labai įdomi: rožinės spalvos plastikinis lūpų formos indelis. Žinau, kad kompanija turi tokią pat pakuotę, tik raudonos spalvos, su lūpų balzamu. Indelio viršus nusisuka nuo pagrindo, ir atveria apvalią, formos centre esančią angą su produktu. Anga dar papildomai apsaugota plonu plastiko dangteliu su kompanijos pavadinimu, kuris apsaugo nuo priemonės išsiliejimo į dangtelį ar per uždarytus šonus. Aš net neįsivaizduoju, kiek sandarus yra užsukimas, nes visad ant pakuotės laikau tą mažą baltą apsauginį dangtelį.


Kvapas. Nors priemonės kvapas turėtų būti braškinis, tačiau man jis grynai cheminis ir nemalonus uoslei. Taip užuodžiu bandymą įmituoti saldžių uogų aromatą. Tačiau nea, kvapas baisiai sintetinis ir jokių malonių asociacijų su tikromis uogomis nėra. Ir nors aromatas nė trupučio neprimena tai, ko aš tikėjausi, tačiau nėra nepakenčiamai baisus, nes naudoti galima.


Konsistencija. Baltos spalvos vidutiniškai tirštas, kreminis produktas su smulkiai rudos spalvos grūdeliais.


Sudėtis: Water, Stearic Acid, C12 Alkyl Benzoate, Microcrystalline Wax, Cetearyl Alcohol, Cellulose, Sorbitol, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Triethanolamine, Methylparaben, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Magnesium Aluminum Silicate, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Fragrance (Parfum), Disodium EDTA, Argania Spinosa Kernel Oil.


Poveikis. Įsigydama lūpų šveitiklį, aš tikėjausi labai daug: man patiko pakuotė, aprašymas ir juk tiesiog nebūna nuviliančių korėjietiškų grožio gaminių? Deja, aš labai nusivyliau pirmiausia tuo, kad kreminio produkto tikrai per daug, o smulkių ir labai švelnių grūdelių ryškiai per mažai. Lūpų šveitimas yra per švelnus, šveitiklis visiškai nepašalina negyvų ląstelių ir atsišerpetojusių plaušelių nuo odos. Man apskritai šveitiklis turi būti tik tam, kad pašalintų negyvas ląsteles, o visa kita padaro papildomi produktai. Bet kai produktas neatlieka pagrindinių savo funkcijų, tuomet ar galima jį įvertinti gerai?

Ir aš jau nekalbu apie pažadą išlyginti lūpų odos raukšleles. Ar iš viso koks nors produktas tai gali? Na visiškai nerealus pažadas... Tad po naudojimo mano lūpos visiškai nepasiruošusios lūpų dažams ar bet kokiam dekoratyviniam lūpų produktui (net ir patepus lūpas balzamu)...




Visgi, šveitiklis nėra visiškai beviltiškas. Jei toks būtų, aš jam būčiau skyrusi atitinkamai žemesnius balus. Lūpų šveitiklis labai švelnus ant lūpų: šveitimo procedūra labai švelni ir nė kiek nesijaučia grubumo ar aštrumo.
Lūpoms šveitiklis suteikia šiek tiek švelnumo ir tampa kiek lygesnės. Jos nebesijaučia itin aštrios, tačiau tai aš galiu pasiekti su įprastu balzamu. O lūpų šveitiklio funkcijos jis vistiek neatlieka tos, kokią turėtų...


Nors internete perskaičiau daug, labai daug teigiamų atsiliepimų apie lūpų šveitiklį, bet nemeluosiu - man jis visai nepatinka. Tai produktas, neatliekantis savo pagrindinės funkcijos. Kad ir kaip būtų išgirtas, bet tai visiška nesąmonė: man gaila mano pinigėlių...




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai