JOHN FRIEDA "Luxurious Volume" sausas plaukų šampūnas, suteikiantis apimties

Sausi plaukų šampūnai yra tikri gelbėtojai, kai nebelieka laiko išplauti plaukų, juos išdžiovinti ir iš naujo suformuoti. Tad šiuolaikiniame beprotiško tempo pasaulyje savo plaukų rutinos jau nebeįsivaizduojame be tokios priemonės. Šį kartą pasakoju apie John Frieda miltelinį šampūną, suteikiantį apimties.

"Nėštumas, tai metas, kai oficialiai gali iškeikti ir aprėkti savo vyrą, o paskui dėl viso to apkaltinti nėštumo hormonus"
Citata, autorius nežinomas

Kartais man visiškai nesinori rašyti ilgų įžangų ir išlieti pusę savo dienos emocijų internetinio dienoraščio puslapiuose... Šiandien viena tų ramių dienų, kai nesinori niekuo pasiskųsti ar kažkuo pasidžiaugti. Šiandien man buvo sunki diena: emocijos burbuliavo ir kunkuliavo, o akyse kaupėsi ašaros... Kasryt man darosi vis sunkiau keltis iš lovos; naktimis vartausi milijoną kartų nuo šono ant šono, bandydama kaip nors normaliai išsimiegoti.... Šiandien pravirkau supratusi, kokia aš visgi jaučiuosi pavargusi, stora ir nebe tokia graži kaip anksčiau... Kvaila, et tos nelemtos mažytės nėštumo hormonų dalelės: lenda į smegenis ir sukelia audras net ir mažiausioje vandens stiklinėje...



Produktas: JOHN FRIEDA "Luxurious Volume" sausas plaukų šampūnas, suteikiantis apimties
Gamintojas: "Koa Limited". Pagaminta London, Didžioji Britanija
Paskirtis: "išplauti" plaukus be vandens, pašalinti riebalus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: po naudojimo priemonės kvapas dings
Labiausiai nepatiko: mažai apimties
Tūris: 150 ml
Kaina*: 7,87 EUR (27,17 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Douglas

Ką žada gamintojas: Pastebimas purumas ir juntamas švelnumas
Daugiau nei dvidešimt metų novatoriškas plaukų priežiūros priemones John Frieda® kuriantys šios srities specialistai pristato NAUJUS plaukų apimtį didinančius gaminius – visą seriją unikalių priemonių, skirtų toms, kurios turi plonus plaukus ir nori padidinti jų apimtį taip, kad jie atrodytų kuo natūraliau. Naudojant NAUJAS serijos Luxurious Volume priemones, sukurtas atsisakius senų šios srities technologijų, plaukai, kitaip nei anksčiau, atrodys daug natūraliau, bus pastebimai puresni, tačiau išliks švelnūs – būtent tokie, kokių iš tiesų trokštate!
Jūsų plaukai netenka purumo ir priglunda dar dienai nesibaigus? Sausasis šampūnas John Frieda® Volume Refresh padės juos atgaivinti! Šis nuostabus gaminys sugeria riebalų perteklių ir grąžina plaukams purumą – iki kito jų plovimo leidžia džiaugtis visą dieną puria šukuosena. Purkškite tiesiai ant sausų sušukuotų plaukų šaknų ir iššukuokite – rezultatas Jus nustebins.

Naudojimas: prieš naudojant, taip pat kas kartą prieš paspaudžiant purkštuką, indelį reikia gerai pakratyti. Purkškite sausus, sušukuotus plaukus bet kada, kai prireikia. Laikykite indelį 10-15 cm atstumu nuo plaukų. Kelkite plaukus pluoštais ir purkškite pagal šaknis trumpais, greitais purkštelėjimais. Pirštais įtrinkite miltelius į plaukus.


Tradicinė aerozolinio purškiklio pakuotė metalinis mėlynos spalvos buteliukas. Realybėje jis atrodo daug įspūdingiau nei nuotraukose, tiesiog fotografuojant blizgų metalą, sunku nustatyti reikiamą kampą ir tikriausiai neįmanoma pagauti tikrojo mėlynos spalvos metalo grožio.

Flakonas užkimštas skaidraus plastiko dangteliu, pro kurį matosi tradicinis, baltos spalvos puršktukas.


Kvapas. Kaip ir visi sausi šampūnai, tai ir šis turi keistą, tokioms priemonėms būdingą kvapą. Jis nėra baisus ar nepakenčiamas, tačiau gana intensyvus. Aš negalėčiau pasakyti koks tai aromatas, bet tik pasipurškus jaučiamas alkoholio kvapas, o jam išgaravus užuodžiu saldžiai gaivų aromatą, tiesa, labiau gaivų ir lengvai saldų.

Visgi, didžiausias šios priemonės privalumas, kalbant apie kvapus yra tai, kad nors purškimo pradžioje aromatas atrodo intensyvus, tačiau tik susitvarkius plaukus, aš jau nebeužuodžiu priemonės kvapo. Vadinasi jis iš tiesų greitai dingsta, kas sausuose plaukų šampūnuose labai reta.

Konsistencija. Areozolinio purškiklio konsistencija - baltos spalvos milteliai.


Sudėtis: Pentate, Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Oryza Sativa Starch, Parfum, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol.


Poveikis. Iš esmės šampūnas man patiko: purški ant plaukų, įmasažuoju miltelius ir iššukuoju plaukus: voulia ir plaukai paruošti.

Sausas plaukų šampūnas plaukams suteikia šviežumo, gaivumo, sugeria nuo galvos odos riebalų perteklių ir atšviežina šukuoseną. Plaukai tampa švaresni ir jų galima neplauti plaukų būtent tą dieną, kai priemonę naudojate. Turiu paminėti, kad sekančią dieną plaukus išplauti būtina, nes ilgesnį laiką pabuvę ant galvos odos milteliai ima erzinti ir kyla niežulys.

Rezultatai prieš ir po naudojimo

Gamintojas žada, kad priemonė suteiks plaukams apimties: iš tiesų šampūnas, sugerdamas riebalus nuo galvos odos, šiek tiek pakelia plaukus nuo galvos odos ir jie atrodo beveik taip, kaip išplauti. Tačiau jokios papildomos apimties sausas plaukų šampūnas tikrai nesuteikia.
Jei plaukai yra tik šiek tiek pasiriebalavę, produktas suteikia šukuosenai šviežumo ir plaukai atrodo geriau, tačiau tikrai nereiktų tikėtis labai daug papildomos apimties. (P.S. nuotraukoje laukiau, kol plaukai labai susiriebaluos, kad pamatyčiau, koks visgi produkto poveikis).

Sausus plaukų šampūnu aš naudojuosi tada, kai žūtbūt reikia kažkur greitai išlėkti, o laiko plauti galvos jau nebeturiu. Žinoma, tokio produkto poveikis nėra toks, kaip tikro plaukų šampūno, tačiau plaukai visad atrodo geriau. Savaime suprantama, kad tokiomis priemonėmis tikrai nereiktų piktnaudžiauti. Tai greitosios pagalbos priemonė, o ne kasdienis produktas: pastaruoju metu kažkur skaičiau, kad dažnai naudojant sausą šampūną plaukai pradeda šiurti ir sausėti. Logiškai pagalvojus, iš tiesų milteliai kemša ir teršia galvos odą, plaukai, aplipę priemonės likučiais silpnina ir plonina plaukus. Todėl kaip ir visą kitą gėrį, reikia naudoti saikingai.


REZIUMĖ. Man jis patiko lygiai taip pat kaip mano Batiste bei Freeman sausi plaukų šampūnai, tačiau man gaila, kad mokėdama kiek daugiau, aš negaunu tai, ką žada gamintojas - didelę (bet akivaizdžiau matomą) plaukų apimtį.




Ačiū, kad skaitote,

Puoselėkite savo plaukus,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai