MAYBELLINE "The Rocket Volum' Express" blakstienų tušas "Blackest Black"

Šiandien aš noriu papasakoti apie blakstienų tušą, kuriuo labai džiaugiuosi po kelių pastarųjų nepasisekimų su Essence blakstienų tušais. Maybelline Rocket Volum' Express tušą, skirtą blakstienoms norėjau išbandyti iš tiesų ilgą laiką, ir pagaliau, mano verdiktas ir nuomonė naujame įraše.

"Užverk kai kurias duris. Ne dėl puikybės, nesugebėjimo ar arogancijos, bet paprasčiausiai todėl, kad jos jau senai niekur nebeveda..."
Citata, autorius nežinomas

Blakstienų tušai, priemonės blakstienoms... Jų prikurta tikriausiai nesuskaičiuojama galybė, ir visus norisi išmėginti, pabandyti, atrasti sau tinkamiausią. Visgi, per keletą metų grožio pasaulyje pastebiu, kad dauguma naujai sukurtų tušų rinkoje išbūna neilgai: gana greitai juos pakeičia kiti ir vėl skubame ieškoti tinkamo mūsų blakstienoms ir suteikiančio tokį efektą, kokio norime... Tiesa, yra keli tušai, kuriuos rinkoje matau jau apie 10 metų, tačiau jie - geriausi iš geriausiųjų, pelnytai išsilaikę parduotuvių lentynose ir sunkiai užleidžiantys vietą naujokams...


Produktas: MAYBELLINE "The Rocket Volum' Express" blakstienų tušas "Blackest Black"
Gamintojas: "Maybelline New York". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti blakstienas, suteikti joms apimties
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogus naudojimas
Labiausiai nepatiko: pritrūko wow apimties efekto
Tūris: 9,6 ml
Kaina*: 11,00 EUR (37,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Douglas, pigu.lt ir kitose dekoratyvinės kosmetikos pardavimo vietose

Ką žada gamintojas: 3 skirtingų atspalvių blakstienų tušas. Dabar - pačios gražiausios jūsų blakstienos! Įspūdingas šepetėlis ir greitai slystanti blakstienomis formulė sukuria didžiulių blakstienų efektą iš karto. Jūs iš karto jas pamilsite 8 kartus didesnes blakstienas. Be jokių gumulėlių!

Geriausiems rezultatams: denkite tušą nuo blakstienų šaknų iki galiukų, kol pasiekti norimą blakstienų apimtį. Neleiskite tušui išdžiūti tarp sluoksnių. Lengvai nuvalomas su vandeniu ir muilu ar specialiu valikliu.

Sprogstanti apimtis raketos greičiu!
The Rocket Volum' Express blakstienų tušo patentuotas Supersonic šepetėlis su mikro šereliais akimirksniu suteikia didžiulės apimties. Lengva tušo formulė nesulipina blakstienų, padengia jas itin lygiai. Jokių gumulėlių!


Blakstienų tušo pakuotė ryškiai mėlynos spalvos, įdomiai trumpos formos ir kiek storesnė ties viduriu. Iš tiesų pakuotė visiškai identiškos formos, kaip ir pamėgtas colosol volume tušas ir keli kiti iš Maybelline blakstienų tušų. Apskritai man forma labai patogi, ir patiko, jau nuo tų laikų, kai pirmą kartą išbandžiau tušą geltonoje pakuotėje: patogi rankose, maloni paimti, atsukti, naudoti... Žodžiu forma iš tiesų superinė.

Tušo dizainas labai paprastas: mėlyname fone tik tušo pavadinimo užrašas ir ugnies liežuvius primenantis nedidelis paveikslėlis. paprasta ir aišku.


Kitoje pakuotės pusėje yra parodyta, koks yra tušo šepetėlis: iš tiesų jis yra skaisčiai rožinės spalvos, tačiau per tušo sluoksnį jo tikrosios spalvos nesimato. Tiesa, ar žinojote, kad JAV tušai parduodami supakuoti atskirai šepetėlis ir atskirai indelis su produktu, viskas sudėta ant kartoninio pagrindo ir užklijuota plėvele (pvz, ČIA). Man labai įdomu, kodėl pas mus negalima turėti tokios sistemos: žinai, kad tušas saugus ir neuždžius, nebuvo atidarytas ir galima jį dar kiek saugiai palaikyti kol pabaigsim senąjį. Be to, tokioje pakuotėje puikiai matosi, kaip atrodo tušo šepetėlis.


Taigi, o tušo šepetėlis iš tiesų neįprastas. Šepetėlis labai didelis, na man asmeniškai jis nėra pernelyg didelis, tačiau jei turite mažas akis, turėkite galvoje, jog šepetėlis yra iš didžiųjų. Man nuo pat naudojimo pradžios nebuvo sunku juo naudotis: aš juo neišsitepdavau, nenusiterliodavau (išskyrus tuos atvejus, kai sudrebėdavo ranka :D ). Šepetėlis vos vos siaurėjantis link galiuko, pagamintas iš silikono/ guminis ir turi mažyčius tokios pat medžiagos šerelius, kurie kiek daugiau nei pusę šepetėlio galvutės yra vienodais spygliukais/ šeriukais ir tiek pačiu šepetėlio galvutės galiuku jie tampa visai trumpučiai. Tiesa, ir pats šepetėlio kotas tikrai nėra ilgas, tačiau nepasakyčiau, kad labai trumpas: tiesiog vidutiniško, idealiai visiems tinkančio ilgio.


Kvapas. Tušo kvapas niekuo nesiskiria nuo kitų blakstienų tušų kvapų: jis lygiai toks pats.

Konsistencija. Blakstienų tušo konsistencija vidutinio tirštumo. Nuo pat atidarymo dienos iki šiandien, ji visiškai nepakito ir yra lygiai tokia pat, kaip ir tik įsigijus.


Sudėtis: Aqua/ Water, PEG-200 Glyceryl Stearate, Styrene/ Acrylates/ Ammonium Methacrylate Copolymer, Cera Alba/ Beeswax, Paraffin, Copernicia Ceriera Cera/ Carnauba Wax, Butylene Glycol, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Ethylenediamine/ Stearyl Dimer Linoleate Copolymer, VP/ Eicosene Copolymer, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Dimethicone, Aminomethyl Propanediol, Phenoxyethanol, Silica, Caprylyl Glycol, Sodium Dehydroacetate, Tocopheryl Acetate, Sodium Laureth Sulfate, Dimethiconol, Disodium EDTA, Polyurethane-35, Tetrasodium EDTA.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 77007/ Ultramarines, CI 77891/ Titanium Dioxide, Mica, CI 75470/ Carmine, CI 77288/ Chromium Oxide Greens, CI 77289/ Chromium Hydroxide Green, CI 77742/ Manganese Violet, CI 77510/ Ferric Ferrocyanide.


Poveikis. Blakstienų tušas gana lengvai dengiasi ant blakstienų, nesukurdamas gumulėlių, nenutrupėdamas po blakstienomis. Tiesa, ką išš karto pastebėjau, kad kiek storiau (pavyzdžiui 2 kartus) padengus blakstienas tušu, jis linkęs jas sulipinti ir suformuoti gumulėlius. Žinoma, nieko, ko nebūtų galima pataisyti, tačiau iš tiesų reiktų būti atsargiems, dengiant daugiau nei vieną sluoksnį ant blakstienų. Taigi, prieš įsigyjant, reiktų turėti galvoje šiokį tokį tušo klampumą.


Efektas: kairėje pilnai padažytos blakstienos su Maybelline Rocket tušu; dešinėje mano blakstienos be tušo

Pats blakstienų efektas visai neblogas: tušas neblogai tankina, nors aš norėčiau didesnės blakstienų apimties. Būtent tankinamasis efektas yra pagrindinis priemonės efektas. Tuo tarpu ilginimo šiame tuše labai mažai: galbūt reiktų pabandyti ant tušo dengti ilginantį tušą, tačiau aš pastaruoju metu nenusiteikusi taip žaisti. Nors turiu pripažinti, prieš kelis metus taip sluoksniuodavau tušus siekdama išgauti maksimalių, dramatiškų blakstienų efektą.

Dramatiško blakstienų efekto su šiuo tušu išgauti tikrai nepavyks, nes jau po kelių sluoksnių tušas viską lipina, ir kad ir kiek teptum tušo, jis jokio itin storų ar itin ilgų blakstienų efekto nesukuria. Tiesa, nežinau, ar jums matosi šiose, ir žemiau esančiose nuotraukose, bet tušas šiek tiek pariečia blakstienas į viršų (nors aš puikiai suprantu, kad norint turėti užriestas blakstienas reiktų riesti specialiu rietikliu ir tikėtis, kad tušas nenusvers jų žemyn).

Blakstienos padažytos Maybelline Rocket Volum' Express tušu: įvairūs rakursai

Blakstienų tušas ant blakstienų išsilaiko nepakitęs visiškai visą dieną. Man asmeniškai jis nė kiek netepa, nenubyra gumulėliais, netrupa. Tačiau esu girdėjusi, jog merginos, turinčios riebią odą aplink vokus skundžiasi, kad šis tušas tepa. Na, aš šiuo metu vokus tepu kokosų aliejumi, ir visgi, net ir su juo tušas geba atlaikyti visą dieną.

O ir pašalinti blakstienų tušą labai paprasta ir lengva ne tik specialiu akių makiažo valikliu, bet ir nusiplauna tiesiog įprastu veido prausikliu.


Tikrai neblogas blakstienų tušas, tik man visgi šiek tiek trūksta to wow blakstienų efekto ir 8 kartus didesnių blakstienų. Tačiau vertinant visus aspektus, tai nebloga ir nebrangi priemonė kasdienai.




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos ateinančios savaitės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai