OMBIA Cosmetics bespalvis purškiamas nagų lako džioviklis "Transparent"

Džiovinti nagų laką su pagalbinėmis priemonėmis aš bandau pirmą kartą. Ir nors šiandien pristatau įrašą apie nagų lako džioviklį, bet jaučiu, kad nelabai turiu patirties ir nelabai žinau, ko galima tikėtis iš tokio tipo priemonės? Todėl rašau, o kai turėsiu daugiau patirties, būtinai paminėsiu ir Ombia Cosmetics priemonę, tiesiog palyginimui.

"Gyvenimas gali būti suprastas tik atbuline eiga; tačiau jis turi būti gyvenamas žengiant pirmyn"
Soren Kierkegaard

Beveik visą savaitgalį buvau dingusi ne tik iš tinklaraščio, bet ir iš interneto apskritai. Šis savaitgalis mums buvo grandiozinis, nes pagaliau baigėme susipirkti visus kūdikiui reikalingus daiktus ir daiktelius: beliko sulaukti kelių siuntinių ateinančią savaitę ir bus viskas... Na gal ne visiškai, bet jau nebebus nieko grandiozinio ir reikalaujančio tokių didelių išlaidų... Taigi, penktadienį susirinkau lovelę, na o likęs savaitgalis buvo skirtas parduotuvių šturmui ir vakarams su vyru (kol dar esame dviese)... Tinklaraščio tikrai nepamiršau, ir skubu pildyti su naujausiu įrašu.


Produktas: OMBIA Cosmetics bespalvis purškiamas nagų lako džioviklis "Transparent"
Gamintojas: "MAXIM Markenprodukte" GmbH & Co. KG, Pulheim, Vokietija
Paskirtis: paskatinti nagų lako džiūvimo procesą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: iš tiesų veikia
Labiausiai nepatiko: rezultate, skirtumas tarp džiuvimo laiko naudojant purškiklį ir jo nenaudojant nėra labai didelis
Tūris: 100 ml
Kaina*: apie 4,50 EUR (15,54 Lt)
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83A ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute

Ką žada gamintojas: Ombia Purškiamas nagų lako džioviklis. BESPALVIS. Pagreitina nagų lako džiūvimą ir suteikia blizgesio. Naudojimas: 30 s po nagų lakavimo užpurkšti tiesiai ant nulakuotų nagų 15 cm atstumu ir leisti nudžiūti.


Juodo kartono dėžutės pakuotės dizainas visiškai identiškas viduje esančiam metaliniam areozolio flakono dizainui. Net informacija, pateikta ant abiejų pakuočių yra visiškai identiška. Kalbant apie dizainą, - jis man visai patinka: juodos spalvos dizainas su vienu rožinės spalvos intarpu. Paprasta ir dailu.

Areozolio flakonas užkimštas tamsiai pilkos spalvos, matinio plastiko dangteliu, po kuriuo yra labai standartinis (primenantis mini dezodorantų) purškiklis. Purškiantis pakankamai išsklaidyta srove.


Kvapas. Areozolis kvėpintas papildomais aromatais: tik papurškus ant nagų kvapas šiek tiek saldus, malonus. Bet kai aroezolis kiek nugaruoja, kvapas tampa sunkus ir pridusęs. Ir išsilaiko jis gana ilgai: kelias valandas. Bet kas keisčiausia, aš visiškai neužuodžiu alkoholio kvapo, nors jo purškiklyje i tiesų yra.

Konsistencija. Tai areozolinis produktas: skystis supakuotas į aerozolinę pakuotę.


Sudėtis: Butane, Propane, Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Isopropyl Myristate, Parfum.


Poveikis. Nežinau, ar verta ilgai postringauti apie priemonę ir jos poveikį. Jos naudojimas labai paprastas: iš didesnio atstumo papurškiu priemonės ant kiekvieno nago ir leidžiu jai nudžiūti. Tuomet stebiu, kuomet nagų lakas visiškai išdžius.

Naudodama purškiklį pastebėjau, kad jis tikrai padeda nagų lakams greičiau išdžiūti ir suteikia papildomo spindesio. Kiek tiksliai greičiau aš niekur nesu pasižymėjusi, tačiau jeigu reiktų vertinti džiūvimo laiką nenaudojant priemonės ir džiūvimo laiką, naudojant purškiklį, turėčiau pažymėti, kad džiūvimo skirtumas nėra labai dramatiškas ir drastiškas. Aš įsigydama purškiklį tikėjausi, kad arba priemonė neveiks visiškai, arba bus nepaprastai gera.

Žinoma, efekto, kurio tikėjausi  nebuvimas, nereiškia, kad priemonė yra bloga ir toks poveikis tikrai neatbaidė nuo panašių priemonių pirkimo. Greičiau atvirkščiai, šiuo metu aš labai noriu išbandyti tokias priemonės kad turėčiau patirties su kuo palyginti.


Iš tiesų nebloga priemonė, kurios efekto, deja, kol kas neturiu su kuo palyginti. Man pasirodė, kad net naudojant nagų džiovinimo purškiklį, efektas nėra toks greitas, kaip tikėjausi, nors iš tiesų greitesnis.




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos naujos savaitės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai