LUSH šviežia veido kaukė "Catastrophe Cosmetic" su šviežiomis mėlynėmis

Pastaruosius kelis mėnesius sunkiai susitvarkau su veido odos problemomis. Iš vienos pusės, aš puikiai suvokiu, kad tai nėštumo įtaka mano odai ir nelabai kažką galima padaryti: tereikia išlaukti ir oda vėl atsistatys. Tačiau sudirgusi, paraudusi oda man nėra malonu, todėl ieškau produktų, galinčių pagelbėti mano odai. Vienintelis gaminys, suteikęs realią naudą buvo Lush šviežia veido kaukė.

"Pasaulis pilnas stebuklingų ir magiškų dalykų, kantriai laukiančių, kol mūsų pojūčiai taps aštresni"
W. B. Yeats

Pagaliau pagaliau, man pasitaikė proga apsilankyti Lush parduotuvėje Vilniuje ir ten įsigyti keletą produktų, tiksliau, mano vyras gimimo dienos proga man nupirko šiek tiek Lush gaminių. Jis puikiai žino mano ilgametę meilę Lush gaminiams, todėl tik nuvažiavus į Vilnių, jis pats pasiūlė apsilankyti ir kažką, ko noriu įsigyti. Kokius kitus produktus įsigijau, būtinai parodysiu jums mėnesio pabaigoje, o dabar noriu papasakoti apie šviežią ir natūralią veido kaukę su mėlynėmis.



Produktas: LUSH šviežia veido kaukė "Catastrophe Cosmetic" su šviežiomis mėlynėmis "Greitoji pagalba"
Gamintojas: "Lush Cosmetics". Pagaminta Poole, Anglija
Paskirtis: raminti ir drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, bet ypač sudirgusiai ir problematiškai veido odai
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: trumpai galioja (nors iš kitos pusės, tai visiškai natūralu, turint galvoje, jog tai natūrali veido kaukė)
Tūris: 75 g
Kaina*: 9,95 EUR (34,36 Lt)
Kur galima įsigyti: PC "Panorama" Vilniuje, "Lush" parduotuvėje

Ką žada gamintojas: Raminanti ir drėkinanti šviežia veido kaukė su mėlynėmis, kalaminu ir ramunėlėmis, rožėmis ir migdolų aliejumi, ramina, švelnina veido odą. Mes naudojame natūralias mėlynes, kurios turtingos vitaminais, mineralais ir antioksidantais - A, E, C - kurie padeda apsaugoti odą nuo pažeidimų.
Naudojimas: padenkite storą sluoksnį kaukės ant švarios veido odos ir palikite 5-10 minučių. Tuomet nuplaukite šiltu vandeniu.


Natūralios veido kaukės gaminamos parduotuvėje, joje sudėtos ledo pilname konteineryje metaliniuose dubenyse. Mano vyras, būdamas gana smalsus, paklausė, įdomu, ar čia tikras ledas, ar dekoracijos 😃 . Žinoma, trumpai papasakojau jam apie šviežias veido kaukes, kurios gaminamos iš natūralių produktų ir nepaisant gana aukštos kainos, jis žinodamas mano susirūpinimą pastaruoju metu nedailia ir sudirgusia oda pasiūlė vieną įsigyti. Apie savo odos problemas papasakosiu vėliau, o dabar apie viską iš eilės.

Veido kaukės įsigijimui jau vietoje supakuotos į nedideles juodo plastiko pakuotes - indelius su atsukamu dangteliu. Iš tiesų tokios pakuotės būdingos būtent Lush kompanijai ir tokiose (ir panašiose) parduodami visi skysti Lush gaminiai. Juodos spalvos pakuotės išsiskiria ne tik kitokios spalvos pakuotėmis, bet ir labai tvirtu plastiku.

P.S. ar žinote, kad sunaudojus Lush kaukes nereiktų išmesti jų pakuočių, o surinkus 5, jas (švarias) atsinešti į parduotuvę ir gauti vieną veido kaukę už indelius visiškai nemokamai?


Kvapas. Prieš naudojant natūralius produktus, aš visuomet kiek nerimauju dėl kvapo. Taip, aš esu gana intensyvių ir malonių mano uoslei kvapų mėgėja, todėl malonus kvapas tikrai duoda didelį pliusą gaminių vertinimui. Uostant kaukę galiu pasakyti, kad nuo nusipirkimo, iki šios dienos veido kaukės kvapas tikrai keičiasi. Aš visuomet užuodžiu molinėms kaukėms būdingą kvapą su šviežių uogų aromatu ir ramunėles. Kvapas šiek tiek gaivus ir kiek sunkus, tačiau visai netrikdo mano uoslės. Tiesa, uostant po kiek laiko, jaučiasi, kad uogų aromatas nebėra toks šviežiai skanus, kaip tik įsigijus, tačiau tai natūralu, juk sudėtyje yra visiškai natūralios uogos.


Konsistencija. Natūralios veido kaukės konsistencija taip pat keičiasi: šio įrašo nuotraukos darytos tik įsigijus veido kaukę: ji atrodo šiek tiek drėgna, tačiau kartu sunki ir tiršta košelė. Per naudojimą pastebėjau, jog po kiek laiko veido kaukė kiek pasausėja ir tampa sunkiau tolygiai paskirstyti ant veido.
Tiesa, kalbant apie pačią kaukę, ji melsvai pilkos spalvos, kurią tikriausiai suteikia mėlynės. Būtent šių uogų gabaliukus galima matyti ir kaukės konsistencijoje.


Sudėtis: Calamine Powder, Talc, Irish Moss Gel (Chondrus crispus), Blueberries (Vaccinium myrtillus), Glycerine, Almond Oil (Prunus dulcis), Rose Absolute (Rosa damascena), Chamomile Blue Oil (Matricaria Chamomilla), Sweet Wild Orange Oil (Citrus sinensis), Limonene*, Alpha-Isomethyl Ionone, Perfume.
* iš natūralių eterinių aliejų


Poveikis. Kaip jau užsiminiau įrašo pradžioje: mano veido oda (tikriausiai dėl nėštumo) kvailioja taip, kaip niekad nebuvo. Kelis pastaruosius mėnesius ant skruostų įsitaisė nuolatinės raudonos dėmės su giluminiais spuogais be viršūnėles (tokių aš niekad nesu turėjusi). Tuo tarpu skruostų paviršius nusėtas mažais smulkiais paviršiniais spuogeliais. Man, niekad neturėjusiai panašių problemų buvo gana sunku susitaikyti su pokyčiais. Aš suprantu, kad protingiausia tiesiog išlaukti, kol gims kūdikis ir oda vėl bus tokia kaip buvo. Visgi, aš su tuo niekaip nesusitaikiau ir ieškojau tinkamo produkto veido odai. Pirmiausia pamaniau, kad veido odai trūksta gilesnio valymo ir pradėjau dar dažniau naudoti šveitiklį. Paskui, orams atšalus, pagalvojau, kad odai trūksta maitinimo ir įsigijau riebesnį kremą odai. Ir galiausiai, supratusi, kad jis nelabai padeda su tokiomis problemomis, pradėjau dar intensyviau drėkinti odą. Tačiau galiausiai, tiek aplinkiniai, tiek mano vyras pradėjo mane raminti, kad patinimas, spuogai ir raudonis praeis. Tikriausiai, vistiek, tai tikra odos katastrofa man. 


Galiausiai apsilankiusi Vilniaus Lush aš nusprendžiau įsigyti veido kaukę, tik niekaip neišsirinkau vienos. Visgi, po ilgų svrarstymų, nusprendžiau išbandyti veido kaukę, kuri puikiai apibūdino dabartinę mano veido odos būklę "Catastrophe" (liet. - katastrofa). Tiesą sakant aš nesitikėjau daug, juk veido kaukės duoda tik trumpalaikį efektą. Bet oi, kaip aš klydau.


Kaukę, dėl natūralios sudėties, būtina laikyti šaldytuve ir sunaudoti iki galiojimo datos, nurodytos apačioje. Visgi, geriausi efektai išgaunami naudojant kaukę kiek galima šviežesnę. Kaukę tepu ant veido odos ir laikau apie 10 minučių (visad), tuomet nuplaunu šiltu vandenuku. Tiesa, jei įdomu: veido kaukės indelio man pakako 5 kartams, bet iš esmės ji gali būti sunaudota per 4-6 kartus, priklausomai nuo to, kokio storio sluoksnį naudojate. Ir dar pastebėjau, kad nepaisant to, jog tepasi ant veido gana gerai, bet konsistencija tikrai nėra vienalytė, ir išgauti tolygų padengimą bus nelabai įmanoma, ypač, jei kaukė šiek tiek pasausėjusi.

Nuplovus veido odą mano veidas visad būdavo neįtikėtinai švelnus, veido oda nuraminta, o visi paraudimai ir sudirgimai dingdavo, tarsi jų net nebūtų buvę. Veido kaukė gerai valo odą ir ją drėkina, tačiau man asmeniškai šiuo metu aktualiausias raminamasis efektas. Tai iš tiesų greito poveikio veido kaukė, kuri man asmeniškai padėjo susitvarkyti su dabartinėmis odos problemomis, veikė stipriai ir iš tiesų efektyviai. 


Aš sužavėta natūraliu veido kaukės efektu: greitas ir stiprus raminamasis ir drėkinamasis poveikis man būtent tai, ko reikia šiai dienai. Labai laiku ir vietoje "Catastrophe Cosmetic" atsidūrė mano rankose. Rekomenduoju! Tik labai gaila, kad tokias kaukes sunku įsigyti gyvenant kitoje Lietuvos pusėje...




Ačiū, kad skaitote,

Nepamirškite kartais pasilepinti,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. 

Komentarai

  1. Toks skanus sios kaukes aprasymas, kad susigundziau nusipirti ja. Reikes gal ryt ar poryt nuvaziuoti iki Panoramos. Tik savaitali nera gerai tai, kad buna daugiau zmoniu...nemegstu tu prisigrudusiu prekybcentriu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Važiuokite antradienį: antradieniais jie gauna naują, visiškai šviežią kaukių partiją :) O kaukytė labai labai gera mano odai :)

      Panaikinti
  2. O dekui uz informacija. Dabar zinosiu, kada ten geriausiai vaziuoti.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą