VIVI prausimosi putos veidui su bambukų ir agurkų ekstraktais

Prausti veidą putomis man patinka daug labiau nei įprastu veido prausikliu. Jau prieš VIVI esu naudojusi putas su agurkais (berods) veidui prausti ir toks būdas man priimtinesnis nei įprasti prausikliai. Vivi putos labai švelnios ir gerai šalina makiažą. Ko daugiau galima norėti? Puikus produktas, kviečiu paskaityti savo nuomonę apie jį.

"Mano mėgstamiausi dalykai gyvenime neturi piniginės išraiškos ir nekainuoja konkrečių sumų. Savaime suprantama, kad brangiausias dalykas, kurį mes visi turime yra laikas"
Steve Jobs

Aš vis susimąstau, kaip greitai, tarsi atlydžio metu per ledą tekantis upės vanduo teka ir mūsų laikas... Pagavai akimirką, ar mintį už uodegos, o jau sekančią minutę, milijonas emocijų ir minčių tave užgriuvo ir užplūdo tarsi iš niekur... Viena sekundė gyvenime atrodo tokia nereikšminga, tačiau prie jos pridėkite kelias ir turite minutę, kuri gali būti visų metų svarbiausia minute... Taip, kiekviena minutė tampa svarbia ir reikšminga, žiūrint į ją iš laiko perspektyvos, tačiau dažnai mes nepaisome jos reikšmės, netausojame ir nevertiname, kol ji dingsta užmarštyje, kaip siautulinga pavasario upe plaukiantis šapelis, tik ką palindęs po šaltu atolydžio ledo luitu... 
Tausokime savo akimirkas...



Produktas: VIVI prausimosi putos veidui su bambukų ir agurkų ekstraktais
Gamintojas: UAB "Gangas". Pagaminta Alytus, Lietuva
Paskirtis: prausti veido odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gerai valo, švelniai šalina makiažo likučius
Labiausiai nepatiko: pompa po ilgesnio naudojimo laiko netolygiai išspaudžia kiekį
Tūris: 185 g
Kaina*: 12,00 EUR (41,43 Lt)
Kur galima įsigyti: Vivi parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Putos, pagamintos iš ekologiškų plaunamųjų medžiagų su ekologišku alyvuogių aliejumi, švelniai prausia, nesausina odos, nedirgina akių. D-pantenolis, bambuko, agurkų, žalios arbatos ir avižų žolė ekstraktai žinomi dėl savo drėkinančių, odos ląstelių regeneraciją skatinančių, sudirgusią odą raminančių savybių. Japoninių laurenių eterinis aliejus suteikia putoms gaivų tonizuojantį kvapą. Jis taip pat vertinamas dėl savo antiseptinio ir odą minkštinančio bei išsiplėtusias poras mažinančio poveikio.


Skaidraus, minkšto plastiko buteliuko pakuotė patogi, mat pro sieneles puikiai matosi priemonės likutis buteliuke. Matiniu, baltos spalvos dangteliu užkimšta pompa gali būti nusukama nuo pakuotės.

Produkto naudojimo pradžioje pompos vienu paskaudimu galima išgauti tiesiog idealų priemonės kiekį vienam kartui, tačiau vėliau, nežinau, ar dėl pompos kaltės, tolygus ir vienodas kiekis spaudžiant nebesigauna ir jau reikia iš akies taikyti reikiamą kiekį. Dėka pompos mechanizmo skystas produktas, paspaudus, virsta putomis. Įdomu, jei taip pripylus įprasto veido valiklio į indelį, ar pompa jį taip pat paverstų putomis?


Kvapas. Valomųjų putų kvapas kiek keistokas: nors pagrindinės sudedamosios dalys yra bambukas ir agurkai, tačiau jos man kvepia citrinžole. Ar kažkuo labai panašiu. Bet tikriausiai citrinžolę aromatas man primena labiausiai.

Konsistencija. Produktas buteliuke yra skystos konsistencijos ir dėl pompos mechanizmo, paspaudus tampa baltų putų pavidalo. Tiesa, visur, kur teko šias putas matyti, jos buvo geltonos spalvos, o dėl kaži kokios, neaiškios priežasties maniškės yra tamsiai žalios, su purvinu rudu atspalviu. Man buvo kiek nejauku tokias, kitokios spalvos putas naudoti ant savo veido odos, todėl iš pradžių paklausiau konsultančių, ar saugus kitokios spalvos produkto naudojimas (nes galiojimo laikas dar tikrai nepasibaigęs). Mane užtikrino, kad naudoti saugu, ir gal putos nusidažė kita spalva dėl agurko ekstrakto? Žodžiu šiokia tokia mistika...


Sudėtis: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate*, Cocamidopropyl Betaine*, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Lactic Acid, D-panthenol, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Litsea Cubebea Oil, Avena Sativa Grass (Oat) Extract, Camelia Sinensis (Green Tea) Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.
*Setifikuoti ekologiški ingredientai
**Eterinių aliejų sudedamosios dalys.


Poveikis.  Nepaisant kiek keistos, dviprasmės spalvos situacijos; šios putos labai gerai nuvalo veido odą. Aš ant sudrėkinto veido paskirstau 1 pompos paspaudimo kiekį ir pamasažuoju. Tuomet nuprausiu vandeniu. Jei tą dieną naudoju sunkesnį ir storesnį makiažo sluoksnį: pakartoju veido prausimo procedūrą dar kartą.

Putos puikiai nuvalo visą veido makiažą, netgi akių srityje. Man smagu, jog priemonė visiškai neerzina akių odos ir galiu lengvai plauti net blekstienų tušą. 

Veido odos drėkinimo aš nepajutau, bet produktas tikrai nesausina odos, jos nedirgina ir nekelia jokių pašalinių nemalonių pojūčių. 

Pačios prausimosi putos yra standžios ir labai skalsios: reikia nedidelio kiekio vienam kartui. tad buteliuko pakaks labai labai ilgam.


Tai nėra mano pirmos bandytos prausimosi putos veidui, tad puikiai žinau, ko iš jų tikėtis. Man apskritai putos patinka labiau nei įprastas veido prausiklis. Šios putos nuostabios: skalsios, gerai valo veido odą, nedirgina jos, nesausina, nekelia alergijos. Gerai nuvalo makiažą ne tik veido srityje, bet ir akių zonoje. Skalsios, tad pakaks ilgam. Ar galima norėti ko nors daugiau?




Ačiū, kad skaitote,

Gero sekmadienio poilsio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Dekui uz apzvalga. Niekada nenaudojau putu veido valymui. Gal but verta pabandyti.
    Dar esu kazkur perskaiciusi, kad daret ta Vivi veido odos tyrima, gal but galima suzinoti ka ten jo metu daro. Dekui




    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tyrimo metu nustato odos tipą, jos drėgmės lygi, elastingumą, pigmentinių dėmių kiekį, raukšlių gylį ir t.t., pagal gautus duomenis pasiūlo tinkamiausią kremą :) Mano odai nustatė drėgmės trūkumą, nors niekada ir nesiskundžiu šerpetojimu ar tempimu, užtat dabar kuo daugiau drėkinti drėkinti :) Naudinga žinoti tokius dalykus

      Panaikinti
    2. Apie tyrimą rašiau Čia: http://geleta-kosmetine.blogspot.lt/2015/09/vivi-premiju-paso-vizitas-ir-veido-odos.html
      Prie odos tiesiog deda aparačiuką, kurio metu sužinai savo veido būklę, drėgmę, riebumą, raukšlių gylį, net odos tipą.
      Pasiūlo, kokias priemones naudotis iš Vivi asortimento, bet pirkti jų neverčia. Šiaip labai smagus ir labai naudingas tyrimas ;)

      Panaikinti
  2. Ar esi bandžiusi kitokių VIVI putų? :) pati turėjau rožių hidrolato ir rožių ataro putas, tai po prausimo šiek tiek tempdavo man odą, įdomu ar šios švelnesnės :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš Vivi nea, šios mano pirmosios, bent man odos netempia: ir kiek su merginomis kalbėjau (kurios bandė) niekam netempė :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą