L'OCCITANE "Bonne Mere" švelnus medaus kvapo muilas

Aš visgi nusprendžiau, jog noriu parašyti trumpas, mažiau įdomias muilo apžvalgas į tinklaraštį. Tikrai neįsivaizduoju, ar jums tokios apžvalgos yra įdomios? Tačiau nusprendžiau tokį įrašą daryti daugiau sau ir trumpai sudėti viską, kas man buvo aktualu naudojant pavyzdžiui, kad ir šį, L'Occitane medaus muilą. Juk niekad nežinai, kada vėl susigundysi nuspirkti tokią pat priemonę, o trumpas įrašėlis patvirtins, kad kartoti verta, arba įspės apeiti didžiuliu ratu aplink suviliojusį kartoti kosmetinį daiktelį. Tad ir šį kartą - trumpas įrašėlis (P.S. jei jums nepatinka tokie įrašai, tiesiog šį praleiskite ir laukite sekančio 😉 )...



Produktas: L'OCCITANE "Bonne Mere" švelnus medaus kvapo muilas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin švarus prausimas/ malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina (kaip muilui)
Tūris: 100 g
Kaina*: 4,50 EUR (15,54 Lt)
Kur galima įsigyti:  L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: L'OCCITANE tęsia Marselio muilo gamybos meistrų tradicijas ir dedikuoja savo muilų ir skalbimo priemonių liniją „Šventajai Marijai“ (pranc. „Bonne Mere“).
BONNE MÈRE muilai gaminami naudojant RSPO* sertifikuotą, ekologišką palmių aliejų, remiantis aukščiausiais atsekamumo kriterijais. L‘OCCITANE sukūrė projektą, kurio metu buvo pradėtas darbas su senų kaimų palmių giraitėmis, kurios auga Afrikoje. Žemė ruošiama ir palmės auginamos pagal ekologinės žemdirbystės principus, o aliejų gavyba vykdoma pagal sąžiningos prekybos standartus.

* RSPO – pelno nesiekianti organizacija, vienijanti šalis, kurioms rūpi palmių aliejaus pramonė (gamintojams, perdirbėjams, organizacijoms), siekiant parengti ir įgyvendinti aukšto lygio standartus, kurie užtikrintų ekologiško palmių aliejaus kokybę.

Papildytas drėkinamuoju ir raminamuoju medaus ekstraktu iš Provanso, šis muilas ištirpsta ant odos, drėkindamas sausą odą. Jis puikiai tinka visai šeimai. Produktas dermatologiškai patikrintas. Sudėtis bei kvapas yra hipoalerginiai.


L'Occitane muilas supakuotas skaidrioje plastiko pakuotėje, tinkamoje perdirbimui. Ir viskas: minimali pakuotė, jokio nereikalingo pakuotės dizaino, nes sutikite, jau pats muilas su įspaudais yra puošmena (bent jau tol, kol jie nenusiplaus). Ant pakuotės yra visa reikalinga priemonės informacija.


Kvapas. Nors visur aprašymuose sakoma, kad tai švelnaus kvapo medaus muilas, tačiau muilas yra gerokai stipresnio kvapo nei prieš tai bandytas persikų kvapo muilas. Man kvepia idealiai maloniai: tiek stipriai, kiek reikia. Ir nors tai medaus kvapo muilas, bet man labiau primena liepų žiedų arbatos su dideliu šaukštų vasaros medaus, aromatą. Mmm... malonus aromatas viduržiemį.

Konsistencija. Tai tradicinės konsistencijos, kietas gabalinis muilas, putojantis vidutiniškai smulkiomis putomis.


Sudėtis: Sodium Palmate**, Sodium Palm Kernelate**, Aqua/ Water**, Glycerin**, Parfum/ Fragrance, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**, Mel/ Honey, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol**CI 77891/ Titanium Dioxide**CI 77492/ Iron Oxides**.
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Muilas gerai prausia tiek kūno, tiek rankų odą. Tačiau dažniausiai aš naudoju rankoms. Muilas labai švariai prausia odą, suteikia jai malonų, gana ilgai išliekantį aromatą. Odos nedirgina, nealergizuoja ir nesausina, greičiau atvirkščiai: aš pastebėjau, kad muilas lengvai drėkina rankų odą. 


Dėl aromato ir dėl odos drėkinimo/ maitinamojo efekto, tai puikus muilas žiemos viduriui, kai už lango itin šalta... Primena vasarą.




Ačiū, kad skaitote,

Nesušalkite,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai