DOVE "Go Fresh" rejuvenate gaivinantį drėgnumo pojūtį suteikianti dušo želė su kriaušių ir alavijų aromatu

Dušo želė yra gana paprastas dalykas, kuris mus lydi kiekvieną rytą ir kiekvieną vakarą. Atrodo paprasta priemonė, kurią tuoj nuprausiame, tad investuoti neverta? Man labai svarbu, kad ne tik praustų odą, bet ir galėčiau pasimėgauti maloniu kvapu kol prausiuosi duše. 

Šį kartą norėčiau trumpai pakalbėti apie Dove dušo želė su kriaušių ir alavijų (ar alijošiaus?) aromatu. Kas patiko labiausiai, o kas visgi nelabai?

Sportas - paprastas, bet puikus būdas pašalinti iškilusius energijos trikdžius, tačiau sportuojant svarbu neprarasti proto. Patrauk į žygį po gamtą, pamėgink jogos pratimus, daryk tai, kas neįprasta, išlįsk iš patogaus kiauto, tik neužmiršk savęs.


Produktas: DOVE "Go Fresh" rejuvenate gaivinantį drėgnumo pojūtį suteikianti dušo želė su kriaušių ir alavijų aromatu
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 ml
Kaina*: 3,51 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Gaivinantį drėgnumo pojūtį suteikianti dušo želė Dove Rejuvenate su kriaušių ir alijošiaus kvapu nuteikia pakiliai ir sužadina jūsų pojūčius.


Dušo želė pakuotės forma labai būdinga kompanijos dušo geliams: užapvalintas, šiek tiek platėjantis, tada siaurėjantis buteliukas balto plastiko. Dizainas gana paprastas, puošta kriaušių paveikslėliu.

Buteliuko dangtelis atsikemša, dozuojamas paprastai, išspaudžiamas lauk.

Kvapas. Mane šioje priemonėje labiausiai žavi kvapas: primena kriaušes ir turi gaivumo. Tačiau labiausiai - kriaušių saldainius, kurių nelabai mėgau vaikystėje, tačiau juos nuolat pirkdavo mano mama.

Konsistencija. Žalios spalvos dušo želė kreminės, tirštokos konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Lauroyl Glycinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Chloride, Lauric Acid, Glycerin, Parfum, BHT, Butylene Glycol, Carbomer, DMDM Hydantoin, Etidronic Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Isethionate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Sulfate, Stearic Acid, Styrene/ Acrylates Copolymer, Tetrasodium EDTA, Zinc Oxide, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Dušo želė gerai suputoja, švariai prausia ir nesausina odos. Nors sudėtyje gana daug vidutinio saugumo ir žalingų medžiagų, teoriškai turėtų sausinti odą, tačiau jokio neigiamo poveikio nejaučiu. Na, o po dušo visuomet naudoju kūno kremą, tad galbūt tai viena iš priežasčių, kodėl nejaučiu jokio neigiamo poveikio?

Man nepaprastai patinka priemonės kvapas - kvepia maloniai ir tikrai nuteikia žvaliam ir gaiviam rytui, bei padeda atsigauti po sunkios darbo dienos, tad tinka tiek prausiantis ryte, tiek vakare. 

Iš esmės, dušo želė gana paprasta, nežinau, kaip vertinti tokius produktus - lyg ir nieko stebuklingo, tačiau Dove kūno priemonės žavi kreminėmis konsistencijomis bei maloniai aromatais. Man patinka, ir tik dėl sudėtinių dalių aš linkusi dušo želė vertinti kaip kiek geresnį, nei vidutinį produktą. Būtinai pauostykit - kvapas labai smagus, gaivus ir malonus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. Visada prausiuosi tik Dove produkcija, vienintelė, po kurios nereikia kūno losjono. Šitą kvapą esu turėjus,bet būtent jis man ir nepatiko, kažkokiu parūgusiu jogurtu kvepėjo :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va, kaip skoniai skiriasi :) :D O gal kūno losjono kvapas kiek kitoks? Nes man nė kiek neprimena parūgusio jogurto :)
      Man tai vienas skaniausių, o nemėgstamiausias berods originalaus kvapo, jei tiksliai pamenu, tiek kad nėra taip, kad negalėčiau pakęsti, bet iš Dove patinka mažiausiai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą