Mano TOP 5 nagų lakai rudeniui

Ruduo be abejonės yra gražiausias ir ryškiausias laikas, kai gamta sužydi visų atspalvių raudona bei geltona... Kiekvienas metų laikas savotiškai žavus, tačiau būtent ruduo yra pats spalvingiausias: visur kur dairaisi matai ryškiaspalvius medžius... Tačiau netruks prabėgti kelios savaites ir medžiai numes savo rūbą, viskas pasidarys pilka ir niūru, pradėsime laukti pirmojo sniego ir žiemos... Galbūt todėl mano ruduo būna ramesnių spalvų, tiek makiaže, tiek manikiūre? Jei beveik visą rugsėjį dar džiaugiausi ryškiomis vasariškomis spalvomis, tai spalis mano širdyje jau grynas ruduo tiek spalvinėmis išraiškomis, tiek nuotaikomis.

Šiam kartui surinkau jums 5 savo mėgstamiausius nagų lakus rudens metui ir noriu jums parodyti, kokiomis nuotaikomis gyvenau, ir gyvensiu likusį rudenį iki pat pirmojo sniego ir pasiruošimo didžiosioms metų šventėms.

"-Pasaulis nėra idealus, - sutiko Jonukas. - Bet visada dar yra šokoladas, Ir knygos. Ir karšta kakava!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"




Atspalvis: tamsiai mėlynas
Išlikimo laikas: 5-6 d.
Reikia dengti: spalvos sodrumui ir intensyvumui pasiekti reikalingas antras sluoksnis
Užbaigimas: kreminė formulė. Išdžiūvus paviršius intensyviai spindi.

Man atrodo, kad nė vienas mano metų laikas ir mylimiausių nagų lakų sąrašas neapsieina be mėlynos spalvos: per sezonus skiriasi mėlyni atspalviai, intensyvumas, tačiau iš esmės ta pati mėlyna visur. Rudeniui šį kartą pasirinkau tamsiai mėlyną, kuri turi gerą pigmentaciją, bet norint spalvos gilumo jums tikrai prireiks antrojo sluoksnio. Tamsi, gili, sodri karališka mėlyna iki pat pirmojo sniego? Kodėl ir ne per visą žiemą? Drąsiai, tik žinau, kad žiemos metu man norėsis labiau blizgių ir kalėdiškų spalvų. O kol kas - tai vienas iš rudens topų - šalta ir sodri, kaip ledinė Baltijos jūra šiuo metų laiku.


Atspalvis: tamsiai žalias, prislopinto samanų žalumo
Išlikimo laikas: 3-4 d.
Reikia dengti: pakanka vieno sluoksnio
Užbaigimas: kreminė formulė. Matinis užbaigimas.

O šitas žalias matinis atspalvis yra mano nauja rudens meilė 💓 Būtent ta žalia nepaprastai žavi prislopinta, tačiau ne tamsia spalva, o matinis efektas labai dera su atspalviu. Šitą spalvą aš įsigijau rugpjūtį, dar visai nesenai, todėl net man pačiai nuostaba, kaip greit jis tapo mano mylimu atspalviu. O kai pasidalinau šiuo įrašu savo Instagram platformoje, supratau, kad ir jums šita spalva labai labai patiko. Tai va - be abejonės - traukiu tarp mėgstamiausiųjų.



Atspalvis: tamsiai violetinis su trupučiu pilko atspalvio
Išlikimo laikas: 3 d.
Reikia dengti: pakanka vieno sluoksnio
Užbaigimas: kreminė formulė. Vidutinis spindesys

Kokia nereali šita spalva! Ir man labai gaila, kad išlaiko trumpokai, nes atspalvis - wow... prislopinta violetinė su trupučiu pilkos atrodo nerealiai gražiai ir rudeniškai. Kai rinkausi Top 5, šitas buvo vienas pirmųjų, kuris pateko į sąrašiuką. Man nepaprastai patinka prislopintas atspalvis, tiesios tikras, rudeniškas nagų lakas. Belieka surasti tokio pat atspalvio, tik ilgiau išliekantį variantą.


Atspalvis: rudas
Išlikimo laikas: 3-5 d.
Reikia dengti: 2 sluoksnius
Užbaigimas: kreminė formulė. Vidutinis spindesys

Kai kalbėjau apie šitą nagų laką bloge, kažkodėl apie jį jums pasakojau pavasario metu, ir niekaip nesuprantu, kodėl būtent pavasarį? Tai rudens ir šaltų orų atspalvis: ruda kreminė formulė, kurioje priklausomai nuo apšvietimo gali pasirodyti truputis pilkų arba chaki atspalvių. Tačiau iš esmės daugiausiai ir dažniausiai aiškaus, gryno rudo atspalvio - tobulas lapkričio mėnesiui, kai medžiai nuogi, gamta niūri, o Kalėdinis šurmulys dar tolokai...



Atspalvis: kinta priklausomai nuo apšvietimo
Išlikimo laikas: 5 d.
Reikia dengti: siekiant spalvos gilumo reikia 2 sluoksnių
Užbaigimas: su smulkiais blizgučiais. Vidutinis spindesys

O šitas lakas tiesiog tobulas, kai atsibosta visos nuobodžios spalvos ir norisi kažko neįprasto, kai nuotaikos ir norai kinta taip greit, kaip rudeniniai lapai... Nors iš pirmo žvilgsnio nagų lakas atrodo rudas su rožiniu atspalviu, bet krintant skirtingai šviesai čia matomas ir rudai raudonas, ir violetinis, ir geltonas, ir žalias, ir auksinis atspalviai. Lakas, kintantis nuo apšvietimo. Net dabar, rašant įrašą knieti nusivalyti dabartinį ir eiti lakuotis su šiuo. Nerealiai smagus, žaismingas, rudeniškas atspalvis. Rekomenduoju bent vieną tokio efekto laką pabandyti!
--------------------------------------------------------------------
Štai tokie mano rudeniški pirmieji pasirinkimai, geriausi, kai rausta lapai, kai darosi vis šalčiau ir šalčiau. Kaip kiekvienas nagų lakas atrodo ant nagučių galite pamatyti paspaudę ant lako pavadinimo (sudėjau nuorodas). O kuris jūsų mėgstamiausias? Kokius atspalvius renkatės rudeniui?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Rudeniui renkuosi rudens koloritą: prislopintą oranžinę, plytų raudoną, garstyčių geltoną, visokias rudas ir chaki spalvas ^_^

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip faina, va dar plytų raudonis nereali spalva :) O kokios kompanijos garstyčių atspalvį turit?

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą