NYX PROFESSIONAL MAKEUP "Ultimate" Multi Finish - akių šešėlių paletė su matiniu, blizgiu ir metaliniu efektu "Warm Rust"

Jaučiate, kokie vėjai saučia lauke, kaip lietus plauna lauk paskutinius vasaros atsiminimus? Šiandien važiavau į Regitrą tvarkytis reikalų, kad gauti nuolatinį vairuotojo pažymėjimą, užnešiau į paštą man per klaidą duotus siuntinius ir... grįžau namo šlapia iki kelių... Vairavimui visuomet renkuosi medžiaginius, labai lengvus sportinio stiliaus batukus, - sudėtinga man vairuoti batais su bet kokia pakulne. Kai esi žema ir taip vos sieki pedalus... 😅🙊 Tai tenka vairuoti su tuo, kas patogu, tik normalius batus pamiršau įsimesti, tai pati kalta, tiesa? Labai pasijautė ruduo ir namuose - šalta, nebėra tiek veiklos lauke ir su mažuoju tenka dūkti namie - šiandien pripyliau baseiną kamuoliukų ir veiklos turėjo keletui valandų...

Rašydama šį įrašą labai džiaugiuosi, kad ruduo... Tai metas, kai norisi sodresnių, ramesnių spalvų, primenančių besikeičiančius medžių lapus ar niūrią pilkumą už lango... Sodrią, ryškią, intensyvią, rudenišką paletę iš Nyx šiandien noriu parodyti ir jums, o kartu - porą ryškių, rudeniškų makiažų.

"Tigras pažiūrėjo pro langą ir pabruko uodegą.
- Nieko nesuprantu, - sumurmėjo. - Tigrai labai narsūs! Bet kai ateina ruduo ir tie lapai ūžia ir šlama... Pilvelyje man darosi kažkas tokio... ir norėčiau kažkur pabėgti!
- Ak, kiekvienas to bijo, - šypsodamasi atsakė Pelėda. - Taip šlama bėgantis laikas."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: NYX PROFESSIONAL MAKEUP "Ultimate" Multi Finish - akių šešėlių paletė su matiniu, satininiu ir blizgiu užbaigimu "Warm Rust"
Gamintojas: "NYX Cosmetics" Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: vidutinio saugumo ir pavojingi ingredientai
Tūris: 12 x 1,18 g
Kaina*: 20,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, PC Panorama (Vilnius)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Kiekvienos norui, mėgstami akių šešėliai dabar turi visus užbaigimus! Svajonė išsipildė su Multi-Finish akių šešėlių paletė. Galima rinktis iš keturių spalvų derinių. Kiekvienoje paletėje rasite 12 intensyvios pigmentacijos akių šešėlių ir presuotų pigmentų. Kiekvienoje paletėje rasite derančias, intensyvias spalvas, kurios paletėje yra trijų skirtingų užbaigimų: matinis, spindintis ir žėrinčio metalinio efekto.


Akių šešėlių pakuotė juodo plastiko, minimalistinė su skaidriu dangteliu. Man patinka, kad čia nėra jokių nereikalingų šepetėlių - juk vistiek naudojame tuos, kurie mums patogūs. Galbūt būtų smagu matyti veidrodį pakuotėje, tačiau skaidrus dangtelis žavi netgi labiau - neatidariusi paletės galiu matyti, kurie čia šešėliai, nes iš esmės, visos Ultimate paletės iš Nyx yra vienodos formos ir vienodos spalvos. O kadangi jau turiu spalvotąją "Brights", tai būtent langelio dėka bus iki lengva neatidarius suvokti, kuri čia paletė.

Ingredientai ant pakuotės slepiami po dvigubu lipduku, taip išlaikomas minimalus pakuotės dizainas ir suteikiama visa reikalinga informacija. Man nelabai patinka tik šitų palečių uždarymai - nors atrodo, kad užsispaudžia tvirtai ir tampriai, bet dangtelis (uždarius pakuotę) šiek tiek keldaruoja į abi puses. Reikia tikėtis, kad laikys.


Kvapas jaučiamas tik uostant iš paletės, įprastas šešėliams būdingas mica kvapas.

Konsistencija. Pirmiausia reikia pabrėžti, kad pirmąją eilutę turime matinius atspalvius, jie paletėje kiečiausi, sakyčiau vidutiniškai kietos konsistencijos. Vidurinę eilę sudaro blizgūs šešėliai - itin minkšti ir švelnūs. Paskutinė eilutė - metalinio užbaigimo šešėliai ir pigmentas - itin minkšti, tiesiog slystantys oda. Tačiau vėlgi, ne visos eilutės spalvų konsistencija tokia pati - kad ir paskutinės - 9, 10*, 11 - super minkšti, tuo tarpu 12-tas šiek tiek kietesnis. Tad kiekvieno skiriasi priklausomai nuo atspalvio,


Sudėtis:
1, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 12 šešėlių - Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Calcium Sodium Borosilicate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, AluminaAluminum Hydroxide, Tin OxideBis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, AquaTriethoxycaprylylsilaneEthylhexylglycerin, Tocopherol, Phenoxyethanol.
May contain: CI 19140, CI 42090, CI 75470, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77891, Mica.

2, 6 šešėlių - Talc, Nylon-12Magnesium Stearate, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Tin OxideBis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, AquaTriethoxycaprylylsilane, AluminaAluminum HydroxideEthylhexylglycerin, TocopherolPhenoxyethanol.
May contain: CI 19140, CI 42090, CI 75470, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77891, Mica.

11 šėšėlio - DimethiconeCalcium Sodium BorosilicateNylon-12, Cyclopentasiloxane, TriethylsiloxysilicateMagnesium Stearate, AluminaDimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Tin Oxide, Aqua, Triethoxycaprylylsilane, SilicaEthylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
May contain: CI 19140, CI 42090, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77891, Mica.

10 presuoto pigmento - Dimethicone, Calcium Sodium Borosilicate, Nylon-12Magnesium Stearate, Cyclopentasiloxane, TrimethylsiloxysilicateDimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Alumina, Tin Oxide, SilicaEthylhexylglycerinPhenoxyethanol, CI 77120.
May contain: CI 15850, CI 19140, CI 45410, CI 75470, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, Mica.


Poveikis. Jeigu spalvotosios Bright paletės kai kurių atspalvių pigmentacija buvau nelabai patenkinta - kai kurios spalvos sunkiau dengėsi, tekdavo daug padirbėti, kad išgauti norimą efektą, tai čią pigmentacija tiesiog nerealiai gera - visi atspalviai tobulai geros pigmentacijos, gerai dengiasi, spalvos skirstosi tolygiai, o 9, 10*, 11 - iš viso kaip sviestas - tobulai!

Aišku, intensyvesnės pigmentacijos spalvas išsklaidyti trunka kiek ilgiau, negu prastesnės, tačiau darydama makiažus su šia palete aš leidau sau pažaisti ir pažeisti visas makiažo taisykles - bandom rudenį laužyti standartus?


Tiesą sakant apie šią paletę aš svajojau nuo tos akimirkos, kai pamačiau ją amerikiečių Nyx puslapyje - tobulos šiltos rudeniškos spalvos: raudoni rudi atspalviai taip ir kviečia imti į rankas ir rudenį žaisti tik su šita palete! Ne ką mažiau žavi ir tie trys skirtingi užbaigimai - galima rinkis nuobodžiai matines, tačiau aš jas naudojau tik bazinėms spalvos, o esmė buvo blizgūs atspalviai, kuriuos dar akcentavau metalinio efekto šešėliais. Trys metaliniai tiesiog užburia minkštumu, spindesiu, grožiu... Na tiesiog nerealus...

Visa paletė nerealiai kokybiška, su ja galima sukurti kokį tik norisi efektą, tiesa, tikriausiai labiau tinkamą rudeniui. Skirtingi efektai, šiltos spalvos ir ryškios, akcentuotos akys!!!!


O ir šešėlius naudojau be makiažo bazių - tobulai išlaikė visą dieną (reikia paminėti, kad mano akių vokai nėra riebūs, todėl paprastai šešėliai laiko neblogai)! Nepaprastai džiaugiuosi galimybe išbandyti paletę ir negaliu atsidžiaugti jos kokybe. Tiesa, labai gaila, kad kol kas šios paletės negalima rasti nei Douglas, nei Nyx Professional Makeup parduotuvėse, tačiau mano žiniomis turėtų pasirodyti - sekite naujienas. 😉 O aš rudeniškai atsisveikinu ir linkiu nesušalti! 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. Labai gražūs makiažai😍 o ir paletė tiesiog tobula😍

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, dėl makiažų ;) Į jų kūrimą dedu daug kruopštumo ir stengiuosi kas kart bandyti kažką naujo, ne tik priemonių, bet ir dengimo techikos aspektu.
      Na o paletė - tiesiog nereali - keista, kaip atrodo paprastas daiktas gali įnešti tiek daug džiaugsmo į rudens kasdienybę! :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą