BELATON Colour Zone nagų lakas No.???

Pastarąjį kartą pirkdama Eurokos internetinėje parduotuvėje gavau dovanų Belaton nagų laką. Šiaip jau prieš pusantrų metų Belaton turėjo dingti ir minėtos parduotuvės lentynų, bet ja vis dar sėkmingai prekiaujama, o senesnės priemonės dovanojamos prie užsakymo. Nors sakoma, kad dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, bet šį kart aš nesu tikra ar etiška dovanoti seną kosmetiką, nuo kurios nuplėšytos visos etiketės. Kodėl? Naujų pirkinių įraše nepaminėjau savo abejonių, tačiau manau kad paprasčiausiai visi ženklinimai nuimti dėl pasibaigusio galiojimo ar kad neatsekti jokių datų, ženklų, kad ji nebetinkamo naudojimo? Nieko nenoriu kaltinti ar mesti šešėlių, tačiau tokių abejonių kiltų gerokai mažiau jei etiketės būtų savo vietose. Galiausiai tikriausiai galima pasidžiaugti, kad mano rankose nagų lakas, o ne kokie lūpų dažai ar veido kosmetika - nagų lakas tinkamas naudoti ilgesnį laiką nei kita dekoratyvinė. Ką gi, pabambėjau (o iš tiesų tai išsikalbėjau) ir nepaisant visų abejonių, išbandyti visai norėjau. Prieš tai bandyti Belaton nagų lakai buvo visai neblogi, tad visai smalsu, kaip šitas.

"Esu žmogus, ir niekas, kas žmogiška, man nėra svetima."
Terencijus



Produktas: BELATON Colour Zone nagų lakas No.???
Gamintojas: "Belaton". Pagaminta - Lietuvoje (?)
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: netolygiai dengiasi
Tūris: 6 ml
Kaina*: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos (vis dar prekiaujama, nors jau regis prieš 1,5 metų buvo išparduodami likučiai ir šio ženklo kosmetikos turėjo nebelikti parduotuvėse).
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas:  Šio BELATON nagų lako spalvos leidžia Jums kurti, žaisti, išpildyti svajones. Suderinkite spalvas su savo nuotaika.

BELATON – pirmasis ir vienintelis dekoratyvinės kosmetikos prekės ženklas, kuris yra sukurtas išskirtinai Lietuvos moterims. Šis prekės ženklas rinkoje gyvuoja jau 16 metų – pirmoji produkcija pasirodė dar 1999 m, tad siūlome Jums jau išbandytus ir įvertintus gaminius. BELATON dekoratyvinė kosmetika gaminama taikant moderniausius technologinius sprendimus bei atsižvelgiant į Jūsų poreikius ir naujausias mados tendencijas. Mes nuolatos stengiamės ieškoti pažangiausių gaminimo būdų bei tinkamiausių lietuvaitėms kosmetikos naujovių, kad gautumėte tai, kas geriausia. Svarbu, jog kokybę siūlome už prieinamą kainą – specialiai lietuvėms gaminamą BELATON kosmetiką įsigysite už lietuvišką kainą.

Sudėtis: rasti sudėtinių dalių nei ant buteliuko, nei internete rasti nepavyko


Mano nuomonė. Man labai patinka nedidelės, kompaktiško dydžio ir nedidelio kiekio nagų lako pakuotės. Colour Zone nagų lakų buteliukai vieni kompaktiškiausių, nors talpina 6 ml lako. Iš ties kiekis visai nedidelis ir tai smagu - retai pavyksta pilnai sunaudoti nagų laką prieš jam spėjant sudžiūti, tiesa? Pilnai pabaigti buteliuką man pavyko gal 2-4 kartus per visą laiką kai lakuojuosi nagus! Apie pakuotės dizainą šį kartą nekalbėsiu, nors žinau, kaip atrodo, tačiau etiketės čia nėra, tad neverta ir kalbėti. Nedidelis nagų lako aplikatorius vos trumpesnis ir siauresnis nei vidutinis, plaukeliai lankstūs, tačiau gana kieti ir tvirti. Tokiu neturėtų kilti problemų nusilakuoti nagus net ir toms, kurios tik pradeda mokytis pačios pasidaryti manikiūrą.

Nagų lako pigmentacija atrodo labai gera, intensyvi, atspalvis vienu sluoksniu gaunasi ryškus. Tačiau bėda ta, kad lako formulė prasta - nagų lakas aiškiai dengiasi dryžiais, paskirstyti labai sunku, o tolygiai padengti tiesiog neįmanoma! Kad ir ką daryčiau, bet pirmas sluoksnis atrodo tiesiog tragiškai... ir čia mane vėl aplanko abejonės: ar tai formulės problema? Atspalvio bėdos? Ar lakas tiesiog baigia sugesti? Antras nagų lako sluoksnis išlygina ir pamaskuoja daugumą spalvos netolygumų, paslepia ryškius dryžius, tačiau geriausiam rezultatui derėtų nepagailėti ir trečiojo sluoksnio.

Vienas sluoksnis

No. ??? atspalvis ryškiai, tamsiai geltonas arba švelniai oranžinis. Atspalvis primena ryškiai geltoną kiaušinio trynį ar švelnią persimonų minkštimo spalvą. Atspalvis labiau oranžinis nei geltonas. Tiesa, tikriausiai matote, kad vietoj atspalvio numerio visur žymiu klaustukus? Tiesiog platintojai buvo tokie negailestingi, kad pagailėjo palikti ir atspalvio numerio pavadinimą... Keliauti per parduotuves bei bandyti išsiaiškinti koks tai atspalvis aš paprasčiausiai neturiu laiko (ir man jo gaila), bet gal jūs žinote? Man ši spalva nepaprastai graži, vasariška, pakankamai ryški šiltam orui, tačiau tinka ir niūresnei dienai. Tai vienas iš tų atspalvių, kurie nerėžia akies intensyvumu, tačiau turi tą žaismingos, neįprastos spalvos faktorių. 

Du sluoksniai

Deja, bet šie Belaton nagų lakai nepasižymi ilgu išlikimu - man nagų lakas pradėjo nusitrinti jau antros dienos vakare, tad 2-3 dienos yra nagų lako gyvavimo laikas. Po to jau akivaizdžiai nuskilinėja lauk, stipriai nusibraižo paviršius, nusitrina nagų galiukai. Kita vertus aš puikiai suprantu, kad tokia kaina lakas visai neblogas ir kodėl panelės, taupydamos anksčiau mielai rinkdavosi šį nagų laką. Tad nepaisant visų trūkumų, negaliu lako vertinti prastai. Viskas tikriausiai priklauso nuo mūsų pasirinkimo - keli pusėtinos kokybės ar vienas brangesnis, neturintis jokių trūkumų? Ką renkatės jūs?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Pabandyk nuplėšti brūkšninį kodą. Ant manojo Belaton buteliuko (beje, irgi gavau dovanų iš Eurokos) po brūkšninio kodo lipduku buvo dar vienas, o ant jo informacija apie spalvos kodą ir galiojimo laiką. Tiesa, lako dar nebandžiau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuplėšiau, viską ištyrinėjau, deja, po tuo brūkšniniu visiškai nieko nėra :( Jokios informacijos.

      Panaikinti
  2. Aš ne į temą :) Kur dingo real techniques makiažo kempinėlės (oranžinės)? Ar čia tik aš viena jų neberandu? Eurokos jų nebebus, savo Droge irgi pastaruoju metu jų neberadau :( Man jos pačios geriausios - kainos ir kokybės santykis tikrai puikus. Be kempinėlės padengti makiažo pagrindą man be šansų :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinau, bandykite paklausti konsultantų, paprastai jie mielai pasidalina naujienomis :)
      Kempinėlių tikrai yra Douglas, pigu.lt; kilpshop; ttopbeauty.lt ir kt. Galbūt Drogas jas tik išpardavė ir dar neturi papildymo? O Eurokos labai dažnai keičia asortimentą, priklausomai nuo paklausos - jų tikslas prekiauti tuo, kas turi paklausą. Gal pardavimai nepateisino jų lūkesčių? Tiesiog paieškokite kempinėlių kitur - iš visos Lietuvos tikrai nedingo, o pigiausia ir geriausia visgi siustis iš iherb ;)

      Panaikinti
    2. Teko sužinoti, kad Drogas nei RT kempinėlėmis, nei šepetėliais nebeprekiaus. Įdomu, kodėl. Eurokos taip pat jų nebebus. PS: Konsultantės dažniausiai nieko nežino, kiek esu ko klaususi :D

      Panaikinti
    3. Išvardintuose puslapiuose oranžinės RT kempinėlės nebėra (išskyrus iherb). Douglas yra kitų RT kempinėlių rūšių, bet būtent šios - ne.

      Panaikinti
    4. Gal tos kempinėlės tiesiog nebegamins? Iš tiekėjų nebegaus ir todėl nebeprekiauja masiškai visur? Deja, kompetencijos ir žinių šiuo klausimu neturiu, tad padėti nelabai kuo išeis :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą