DOVE Purely Pampering odą puoselėjanti dušo želė su pistacijų kremo ir magnolijų aromatu

Iki šiol esu išbandžiusi bene visas Dove dušo želės ir tvirtai tikiu, kad tai tikriausiai geriausias pasirinkimas mūsų prekybos centrų kosmetikos skyriuose tarp visų galimų prausiklių pasirinkimų. Nebrangios, itin maloniai kvepiančios, tirštos konsistencijos, gero putojimo... ko dar reiktų tikėtis iš kūno prausiklio, tiesa? Šį kart noriu trumpai papasakoti apie pačią kvapniausią ir man skaniausio aromato želė su pistacijų aliejumi ir magnolijų ekstraktu.

"Jausmai neapgauna; apgauna jais vadovaujantis susidaryta nuomonė."
J. V. Gėtė



Produktas: DOVE Purely Pampering odą puoselėjanti dušo želė su pistacijų kremo ir magnolijų aromatu
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sausina odą
Tūris: 250 ml
Kaina*: apie 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: DOVE PISTACHIO AND MAGNOLIA malonaus pistacijų ir magnolijų aromato švelniai putojanti dušo želė praturtinta unikalia „Nutrium Moisture“ technologija, kuri švelniai valo ir drėkina odą jau prausiantis duše.


Pakuotė. Balto plastiko link viršaus siaurėjantis buteliukas, kurio viršuje esantis dangtelis atsikemša. Jau kaži kelinta Dove pakuotė ir aš susimąstau, kad man ne prie širdies Dove priemonių atidarymai - taip, užsikemša tvirtai ir sandariai, tačiau atidaryti, ypač jei turi ilgesnius nagus, man sunku. Mieliau rinkčiausi pakuotę, kurios dangtelis platesnis ir kažkaip tikiuosi, jog Dove kūno prausiklių pakuotes atnaujins, na, gal kada nors.

Kvapas. Šis aromatas man pats mylimiausias iš visų iki šiol bandytų. Kvepia saldžiai, gėliškai ir labai primena valgomus desertus, galbūt kokį pyragaitį su kremu. Mmm... kiekvienas dušas su priemone vienas malonumas.

Konsistencija labai tiršta, kreminė ir mano galva turėtų vadintis dušo kremu. Tačiau jei jau gamintojas užvadino dušo želė, tebūnie.


Sudėtis: AquaCocamidopropyl BetaineSodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric AcidHydrogenated Soybean OilSodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, GlycerinSodium Chloride, Parfum, Pistacia Vera Seed Oil, Magnolia Liliflora Flower Extract, SorbitolHelianthus Annuus Hybrid OilGuar Hydroxypropyltrimonium ChlorideStearic Acid, Palmitic AcidSodium Isethionate, Propylene Glycol, Propanediol, Citric AcidSodium Hydroxide, BHTTetrasodium EDTA, Butylene GlycolDMDM HydantoinSodium BenzoateIodopropynyl ButylcarbamateZinc Oxide, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Aš tiesą sakant nepastebiu labai didelio skirtumo tarp Dove kreminių dušo želių. Visos jos gerai suputoja, itin švariai nuprausia kūno odą ir suteikia jai švelnumo. Viena nuo kitos jos skiriasi kvapais ir kai kuriais ingredientais. Kalbant apie pastaruosius - žinia, Dove sudėtys nėra labai geros, tačiau puikiai žinau, kad būna ir blogiau, ir žalingų ingredientų kai kuriuose itin daug, ir sausinimas labai aiškiai jaučiamas. Paprastai Dove dušo želės mano odos nesausina, po prausimo nuolat naudoju maitinantį ar drėkinantį losjoną, tačiau šį kart aš lengvą sausinimą jaučiu. Nežinau ar dėl mano dabartinės kūno odos būklės, jos sausėjimo ir pleiskanojimo kalta tiesiog vasara, ar kažkuri kosmetikos priemonė, gal pasikeitė vanduo ar ryškėja kokia vasarinė alergija augalams? Tačiau šiuo metu mano įprastai mylimi kūno drėkikliai nebetenkina mano poreikių, oda atrodo baisiai ir po kūno prausimo šiai dienai jaučiu, kad ji pasausėja, ją tempia... Užtat kvapas iš ties labai geras ir labai labai malonus, prausimas paprastas ir džiuginantis. Jei neturite itin sausos kūno odos, tikiu, tiks ir patiks - kitais atvejais, tikriausiai ir pačios žinote, kad su bet kuo praustis kūno paprasčiausiai negalite, arba turite turėti stebuklingą kūno kremą, kuris ištaisys įprasto prausiklio padarytą žalą. Ir aš vis dar manau, kad Dove yra geriausias variantas, kokį galima nusipirkti prekybos centruose, kai reikia geriausio kokybės santykio ir nedidelės kainos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Šita dušo žele jau seniai yra mano mėgstamiausia. Nors turiu gana sausą odą (ne labai sausą, bet po daugumos kūnui skirtų prausiklių jaučiu odos išsausėjimą), naudojant Dove dušo žele nereikia jokio kūno kremo. Šitos kvapas skaniausias, nors po 2 metus beveik nepertraukiamo naudojimo labai norisi kažko naujo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dove turi labai daug įvairių kvapų - gal pavyktų atrasti kažką naujo uoslei - man patiko su kriaušėmis; su agurkais buvo netikėtai gaiviai malonu :) Dove prausikliai tikrai geri ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą