EVELINE Color Edition greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas No. 123

Baigėsi savaitgalis... ech, jis buvo puikus - kasmetinis giminės susitikimas ir plaukimas baidarėmis puikiai pavyko. Oras grasino būti šaltas ir nemalonus, vėjas dar iš vakaro košė kiaurai keldamas abejones. Tačiau šaltą rytinį orą prasklaidė vasariškos saulės spinduliai, o vis prabėgantis lietutis nesugadino šeimyninės išvykos. Nesu tikra ar šiemetinius įspūdžius planuoju aprašyti atskirame įraše ar reikia instagram įrašo, o gal visiškai nieko? Tam dar yra laiko, norisi susidėlioti įspūdžius ir surinkti užfiksuotas akimirkas bei trūkstamą informaciją. Žinoma, jūs visuomet galite parašyti ir savo nuomonę, visuomet į jūsų norus ir idėjas atsižvelgiu. 

Na o savaitgalio metu ant mano nagų vis dar gyveno Eveline ryškus, vasariškas nagų lakas, tiesa, prieš lakuodama buvau beveik tikra, kad tikrai turiu kažką panašaus. Iš tiesų turiu, todėl būtinai paliksiu panašių atspalvių pavadinimus įrašo pabaigoje.

"Paprastai apie žmogų galima spręsti iš to, iš ko jis juokiasi."
V. Mizneris



Produktas: EVELINE Color Edition greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas No. 123
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gera, intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: tikėjausi ilgesnio išlikimo
Tūris: 12 ml
Kaina*: 2,19 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: EVELINE COSMETICS, kuri įkurta 1983 metais, yra viena iš didžiausių kosmetikos gamintojų Lenkijoje. Šį įmonė siūlo labai platų kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių asortimentą. EVELINE COSMETICS priemonės yra novatoriškos, aukštos kokybės, geros kainos bei išskirtinio dizaino. Įmonės atstovai teigia, jog kurdami priemonės laikosi 3 taisyklių: naujoviškumo, kokybės ir profesionalumo, todėl kiekvienas klientas ras tai, ko ieško.
EVELINE nagų lako didelis šepetėlis tobulai dengia nagą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Tosylamide/ Epoxy Resin, Isopropyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Stearalkonium Betonite, Adipic/ Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivinyl Butyral, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate.
May contain: Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilivcate, Polyethylene Terephthalate, Aluminum Powder/ Ethyl Acetate, CI 19140, CI 77266, CI 77891, CI 15850, CI 15985, CI 77510, CI 15880, CI 45410, CI 45380, CI 60730, CI 45350, CI 15865, CI 77491, CI 77492, CI 73360, CI 47005.


Mano nuomonė. Skaidrus, kvadratinės formos buteliukas labai paprasto dizaino, mažai puošybos, išskyrus etiketę ant juodo plastiko buteliuko dangtelio. Aplikatorius platus, vidutinio ilgio, tačiau jo kampučiai užapvalinti, tad nusilakuoti nagus gana lengva, sumažėja tikimybė nusiteplioti laku aplink odeles. Visgi, jei esate pratusios prie siauresnių šepetėlių, iš pradžių gali būti gana sunku gražiai ir tolygiai nusilakuoti.

Priemonė kremiška, kiek tirštesnė už vidutinę konsistenciją, užtat pigmentacija tiesiog tobula - pirmas sluoksnis suteikia intensyviausią atspalvį, kokį tik galima išgauti! Atrodo džiugintų, tačiau dengiasi šiek tiek netolygiai - ant nago išryškėja spalvos netolygumas ir dryželiai. Ir čia gali būti kaltas mano natūralus nago netolygumas, arba formuluotė arba tiesiog šepetėlio šereliai kiek per kieti tokiai nagų lako formulei. Tad nori nenori, tenka dengti porą sluoksnių, kad tuos spalvos netolygumus išlyginti.

Vienas sluoksnis

No. 123 atspalvis žalsvas, pastelinis žalias nagų lakas, neturintis nei blizgučių, nei priedų - tiesiog tolygi kreminė spalva. Atspalvis turi šiek tiek melsvo tono, kuris išryškėja prie prastesnio apšvietimo, tačiau iš esmės nagų lakas pastelinis žalias. 
Išdžiuvęs nagų lako paviršius įgauna lengvo paviršiaus spindesio, kuris su laiku dar ir pasitrina.

Du sluoksniai

Po ilgų nagų juos vėl nusprendžiau nutrumpinti iki kvadrato formos, tačiau deja, tokia forma natūraliems nagams sunkiai laiko, kampučiai pakankamai greit nulūžta. Šiandien jau matau, kad vėl apvalinsiu nagus, tik abejoju, ar juos dabar noriu auginti? Tikriausiai ne, nors nagų lakai visuomet dailiau atrodo ant kiek paaugintų nagų. Gamintojas sako, kad nagų lakas itin greitai džiūva - džiūvimo laikas man pasirodė visiškai standartinis, nei labai greitai, nors neteko laukti itin ilgai. Na, o vertinant išlikimą, jis irgi nėra labai jau stebuklingas - 4 dienos nėra daug. Jau penktos dienos ryte nuskilinėjo pavieniai kampučiai ir norėjosi kuo greičiau persilakuoti nagus. Dabar ir einu tai daryti, belieka išsirinkti spalvą 😊

Panašūs atspalviai:
- ESSIE "Mint Candy Apple" (identiškas, tik išlieka ilgiau)




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Būtų įdomu paskaityti kelionės įspūdžius :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą, pasistengsiu kuo greičiau paruošti :)

      Panaikinti
  2. Ir man smalsu paskaityti apie ta susiburima ir kelione.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kiek dariausi manikiūrą su ilgalaikiu lakavimu, tai man nėra gražesnės formos už dailų, trumpą kvadratuką. Dažnaiusiai renkuosi pastelinių spalvų laką, tokie nagučiai nesunkiai derinasi prie bet kokios aprangos (oficialios ar kasdieninės).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Trumpas kvadratukas gražu, bet man vis nulužta vienas ar kitas kampukas :( Gal lakuojant geliniu nagai tampa tvirtesni ir forma geriau laiko? Kaip jums?
      Pastelinės spalvos yra gėris :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą