GARNIER Biphase Micellar Cleansing Water in Oil - micelinis dvifazis valiklis sausai ir jautriai odai

Tai nuo ko čia pradėti? Nepaisant to, kad dar tik metų pradžia, žiurkė užpuolė visa savo jėga 😏 Apskritai pagalvojau, kad mano gyvenimas nėra kažkuo labai išskirtinis, nepaprastas ar labai jau įdomus. Aš nekeliu skandalų ir nesielgiu kažkaip išskirtinai. Atvirkščiai, esu paprastas žmogus - turiu paprastą darbą, paprastą naminę rutiną po jo, paprastą šeimą. Kaip ir dauguma... Užtat skandalų šių metų dienomis viešose erdvėse netrūksta - kad ir šiandieninis merginos ir dviejų vaikinų istorijos paviešinimas ir socialiniuose tinkluose kilusi nepasitenkinimo banga, sumišusi su ginančių argumentų priemaišomis, gailesčiu vieniems ar kitiems, užšaldytomis paskyromis ir bandymu apsimesti aukomis. Nevertinu ir tikrai nevertinsiu, juolab tikrai nesiplėtosiu - visuomenei puota naršant istorijos nuotrupas, detales ir įrodymus, o aš vis dar naiviai tikiu, kad nepaisant to, kas tu esi, turi teisę į privatų gyvenimą. Kita vertus - jei tavo žinomumo arkliukas yra tavo privatus gyvenimas, ar gali piktintis, kas jis aptarinėjamas? Ką jūs manote apie susidariusią situaciją, veiksmus, diskusijas ir poelgius? Viešumo kaina?
Na o aš šiandien noriu šiek tiek pakalbėti apie dvifazį micelinį vandenį, skirtą jautriai ir sausai veido odai. Atrodo turėtų būti švelnus ir idealus sausai odai, tačiau nesklandumų ir nusivylimo nepavyko išvengti.

"Niekas kitas neišgydys sielos, tik pojūčiai, kaip ir pojūčių niekas neišgydys, tik siela."
O. Vaildas


Produktas: GARNIER Biphase Micellar Cleansing Water in Oil - micelinis dvifazis valiklis sausai ir jautriai odai
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: nuvalyti veido ir akių makiažą, įskaitant vandeniui atsparų
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: greitai, lengvai nuvalo net ir atsparesnį makiažą
Labiausiai nepatiko: dirgina akis ir odą
Tūris: 400 ml
Kaina: 8,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima, Rimi ir kt. galima rasti daugumoje kosmetikos pardavimo vietų
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: GARNIER MICELLAIR micelinis dvifazis valiklis sausai ir jautriai odai prižiūrėti. Veido priežiūros priemonės formulė papildyta aliejais ir micelėmis. Šie ingredientai veikia kaip magnetas – itin gerai sutraukia visus nešvarumus. Pašalina net vandeniui atsparų, ilgalaikį makiažą nuo veido, akių ir lūpų. Priemonė valo ir maitina odą, jos nereikia nuskalauti. Patikrinta dermatologų ir oftalmologų.


Pakuotė. Didelis, skaidraus, tvirto plastiko buteliukas su plastikiniu baltos spalvos sandariu dangteliu. Savo forma buteliukas visiškai atkartoja kompanijos akių makiažo valiklių ir micelinių vandenų pakuotes. Skiriasi tik dizainas bei spalviniai sprendimai. Šiuo atveju etiketėje dominuoja gelsvi atspalviai, aliejaus burbuliukai. Dizainas atrodo gana paprastas, tačiau žvilgsnį parduotuvėse iš ties patraukia.

Kvapas stiprokas, saldus, bet nieko konkretaus. Tikriausiai labiausiai primena kosmetines priemones ir nebūtinai veido, galbūt labiau šampūno ar kūno priežiūros.

Konsistencija dvifazė: ant paviršiaus gelsvas aliejinis sluoksnis, o po juos skaidrus vandenukas.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Argania Spinosa Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, CI 60725/ Violet 2, Decyl Glucoside, Dipotassium Phosphate, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Geraniol, Haematococcus  Pluvialis Extract, Hexylene Glycol, Limonene, Linalool, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Polyaminopropyl Biguanide, Potassium Phosphate, Sodium Chloride, Parfum.


Poveikis. Kaip ir kitos dvifazės priemonės, micelinis vanduo naudojamas gerai supurčius buteliuką, kai abu sluoksniai susimaišo tarpusavyje. Priemonės skirtingo tankio, tai labai greit tos fazės atsimaišo ir jei reikia pakartotinai užsipilti priemonės, būtina vėl sulakti buteliuką. Paprastai man labai patinka dvifazės priemonės ir iš tiesų reikia pagirti valomąjį efektą. Net ir vandeniui atsparus makiažas lengvai nusivalo be jokio trynimo: pridėjai, palaikei ir nuvalei. Ir kai jau atrodė, kad atradau tobulą micelinį vandenį, pasigailėjau. Po pirmo valymo mačiau švelniai rausvus skruostus ir akys keistokai jautėsi, bet neatkreipiau dėmesio. O va po geros savaitės valymo šia priemone oda aplink akis taip suirzo, kad tiesiog degino nuo visko. Toks jausmas, kad suskeldėjo - aplink akis oda pradėjo atsilupinėti ir šerpetoti. Tai reiškė viena - priemonė sudirgino mano odą, tikriausiai kažkuris ingredientas tiesiog sualergizavo. Naudoti micelinio nuolat negaliu, negaliu juo valyti akių srities. Retkarčiais juo valau veido sritį bet tik tam, kad nemesti viso šio buteliuko turinio lauk. Labai gaila, kad šitas micelinis man visiškai netiko, nesu tikra, kad tiktų jautriai odai - kita vertus galbūt alerginė reakcija individualus dalykas? Man tiesiog netiko, o jums?

Papildymas. Kažkodėl visiškai pamiršau užfiksuoti, kad nors micelinis vanduo neturėtų būti nuplaunamas ir gamintojas sako, kad nuplauti nereikia, bet aš jį visuomet nuplaunu. Ant veido dvifazis valiklis tikrai palieka aliejuko pojūtį - neįsivaizduoju kaip būtų galima jo nenuplauti ir ant viršaus dengti kremą ar serumą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Net nežinau, apie ką įrašo pradžioje rašote - nesidomiu "žvaigždutėmis", neskaitau populiarių portalų ir t.t. - man ramu ir vienodai rodo, kas susituokė ar išsiskyrė :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D Aš irgi atrodo nebeseku praktiškai jokių žvaigždučių, bet informacija vis išlenda prieš akis, tai kartais permetu akimis kas ir kaip :)

      Panaikinti
  2. O dvifazių valiklių labai nemėgstu, kažkada bandžiau (jau net nepamenu, kokį) - dirgino akis, tiesiog neįmanoma buvo nusivalyti makiažą, labai nemalonus jausmas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kai kurie iš ties dirgina. Man tai labai patiko Garnier violetinis, neblogas Nivea dvifazis, Margaritos su alavijais neblogas variantas. Dvifaziai daug lengviau įveikia atsparesnį makiažą. O kuo jūs valote? Miceliniu, prausikliu ar kremais?

      Panaikinti
    2. Man užtenka ir micelinio vandens, nes nesidažau labai daug, o vandeniui atsparių tušų nenaudoju :)

      Panaikinti
    3. A, supratau! Nors kai kurie miceliai labai puikiai valo, net labai puikiai. Tarkim Biotherma tobulas micelinis ;)

      Panaikinti
  3. Aš tai galvoju dvejopai. Iš vienos pusės, tai tokia viešumo kaina, ypač jei viešumas yra tavo darbas. Iš kitos pusės, ji neviešino tos istorijos, bet buvo sekiojama, stebima (kad ir tas Palangos tilto stebėjimas per kameras), tai kaip ir negali sakyti, kad aptarinėja tai, ką viešini. Jei žmogus pagalvoja, kad gana, pasilaikysiu viską sau, tai jį tarsi priverčia vistiek. Tad ar galima sakyti, kad pats to norėjai, jei pats nieko nekalbėjai ir nerodei?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok galvoju labai panašiai. Kai visuomenei pateiki rodyti savo asmenybę, savo gyvenimą ir kai leidi asmeniniam gyvenimui tapti tavo prekiniu ženklu - ar gali pykti kad žmonės domisi ir nori žinoti? Kita vertus ir tas kapstymas labai neskaniai pasirodė, kiek per aštriai ir per daug. Kita vertus Karolina labai žymi, tad ir tie būdai kiek aštresni. Juk ir nežinomiems ar mažiau žinomiems būna - nenori savo visų buvusių vaikinų atskleisti senai matytoms ar nelabai artimoms draugėms, bet kažkas užmatęs buvo, kažkas pasakė, apsisuko ratu ir vistiek dauguma viską žino.

      Panaikinti

Rašyti komentarą