2020 pavasario - vasaros tendencijos: maudymosi kostiumėliai

Išaušo diena, kai ruošiu jums paskutinę tendencijų, skirtų pavasariui-vasarai dalį. Šiek tiek lyg ir gaila, tačiau kita vertus smagu - pavasaris įsibėgėja, tad tendencijose norisi padėti tašką ir keliauti prie kitų įrašų bei naujų temų. O paskutiniam įrašui pasirinkau vyšnaitę ant viso torto ir jau greičiau vasaros sezonui skirtą dalį - maudymosi kostiumėlius.

ČIA

1. Kelnaitės su juostele


2. Kelnaitės aukštintu liemeniu


3. Vientisas maudymosi kostiumėlis su iškirpimais


4. Viršutinė dalis su viena petnešėle


5. Viršutinė dalis ilgomis rankovėmis


6. Viršutinė dalis aukštu kaklu


7. Nuogi pečiai


8. Juostelės ties liemeniu


9. Viršutinė dalis, surišta raišteliais


10. Su metaliniais žiedais


11. Su raukinukais


12. Tvari mada


13. Batika


14. Gėlių raštai


15. Gyvūnų kailio ir odos raštai


16. Blizgios metalo efekto


17. Juodos spalvos


18. Šokolado ruda


19. Oranžinė spalva


Kas svarbiausia 2020 pavasario - vasaros maudymosi kostiumėlių tendencijose?

Regis, kaip ir kai kuriuose šiltojo sezono tendencijose, taip ir maudymosi kostiumėliuose turime gana platų pasirinkimą. Populiariausi raštai be abejonės bene visuomet tarp madingųjų šmėžuojantys gyvūnų kailio ir odos; tačiau jei šis raštas jums nepatinka - drąsiai galima rinktis visuomet madingas gėles ar iš praeito sezono atkeliavusią batiką. Spalviniu atžvilgiu labai intensyvių spalvų tendencijose nėra ir pati populiariausia yra klasikinė juoda ar ryški oranžinė.

Reiktų atkreipti dėmesį į kelnaites su juostele bei viršutinės dalies raištelius priekyje bei raukinukus. Šį sezoną didžiulė kaklo linijos įvairovė. Pernai džiaugėmės V formos iškirptėmis, o šiais metais siūlomi nuogi pečiai ar aukštas kaklas bei stebinanti ilgų rankovių viršutinėje dalyje tendencija. Pastaroji itin paranki, kai norisi paslėpti rankas ir viršutinę dalį, tačiau ne ką mažiau seksuali nei atviriausi kostiumėliai. Didžiausias akcentas dedamas tvarioje madoje ir kostiumėliai čia jokia išimtis. Dizaineriai siūlo kreipti dėmesį ne tik į išorę, kirpimus ar spalvas, tačiau labiau akcentuoti ir prieš įsigyjant domėtis kaip kostiumėlis pagamintas bei kiek jis draugiškas aplinkai ir gamtai, nepamirštant vietinės gamybos variantų.

Aš šiais metais neplanuoju atnaujinti maudymosi kostiumėlio - turiu kelis puikius modelius iš praėjusių metų ir nemanau, kad kam nors būtų į naudą, jei pirkčiau dar vieną. Visgi, man labai patinka klasikiniai, priekyje surišami kostiumėliai ar gėlių raštai, patinka universali juoda ir kaklo linijos įvairovė. O jums? Ir čia aš atsisveikinu su tendencijų įrašais iki ateinančio rudens: pavasariui ir vasarai pagrindinės tendencijos apžvelgtos, apžiūrėtos ir aptartos. Tad man smalsu - ar planuojate vasariškus pirkinius? Ką naujo (ir/ ar madingo) planuojate įsileisti į savo spintą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Na, nežinau, iš visų mados tendencijų maudymosi kostiumėliai man visad kažkokie klaikūs. Atrodo grįžom prie akiai malonesnių spalvų (prieš porą metų populiarios neonkės buvo kažkas baisaus), bet sukirpimai vis tiek man atrodo nei patogu, nei gražu. Iki alkūnių užtemptos juostelės (#1 ir #15) atrodo labai nepatogiai ir turbūt rėžiasi į odą (ok, šitiems modeliams ten nelabai yra kur įsirėžti :D). Kas patiko tai aukštinto liemens variantai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš manau kad kaip tik šiuo atveju atsižvelgiama į visų tipų figūras - pavyzdžiui man netinka aukštinto liemens kostiumėliai, tad yra visko - galima pasirinkti iš madingųjų tai, kas tinka kiekvienai asmeniškai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą