KILIG x Naglis "Feel my vibe" limituoto leidimo žėrintis rankų kremas

Aš nežinau kur bėda, bet pas mane situacija su rankų kremais nevaldoma - dabar atidarytos net 4 tūbelės ir beveik visos kartas nuo karto naudojamos. Visai užtektų ir poros tūbelių: vienos iš jų riebesnio nakčiai ir lengvesnio dienos metui, bet ne, vat kažkokiais būdais jie pas mane pasidaugina. Dažniausiai tai aišku kad nusiperku, nepagalvojusi, kad namie dar yra, kaip pavydžiui Naglio kremas, kurtas su Biok laboratorija, susigundžiau Lidl parduotuvėje per kassavaitinį maisto papildymą. Kremas riboto leidimo, turiu tą keistą rankų kremo silpnybę, tad visai smagu išbandyti.

"Kai tau labai liūdna, padaryk ką nors iš meilės - kaipmat pasijusi geriau!"
Peter Rosegger 


Produktas: KILIG x Naglis "Feel my vibe" limituoto leidimo žėrintis rankų kremas
Gamintojas: "BIOK laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: švelninti, puoselėti ir drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greit susigeria
Labiausiai nepatiko: blizgučiai
Tūris: 75 ml
Kaina: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl, Drogas

Ką žada gamintojas: Tave tiesiog užburs vasaros vaisių kvapas! Šis šilko švelnumo rankų kremas yra praturtintas taukmedžio sviestu bei natūraliu migdolų aliejumi, kurie puoselėja Tavo rankų odą ir pasižymi švelninančiomis bei drėkinančiomis savybėmis. Glicerino bei vitaminų C ir E junginys turi antioksidacinių savybių. O ką jau kalbėti apie blizgučius, kurie tikrai Tave nudžiugins!


Pakuotė. Plastikinė būtelė su atkemšamu dangteliu supakuota kartono dėžutėje. Abiejų pakuočių dizainas violetinės spalvos, kuri nuotraukose kažkodėl atrodo labiau mėlyna, nei violetinė, toks labai apgaulingas atspalvis. Pakuotės puoštos gausybe elementų, spalvingų akcentų, o kartoninė dėžutė dar puošta ir holografiniu akcentu. Ryški, ne viskas man čia patinka, bet Naglio kremo kitaip ir neįsivaizduočiau.

Kvapas malonus, švelnus vaisių mišinio aromatas, tiesa kvapas tai kosmosas išlikimo prasme - kokias porą valandų jaučiu aromatą dirbdama, nereikia nei specialiai uostyti. Labai ilgai kvepia.

Konsistencija lengva, primena lengvus vasarinius kremus. Nustebau, kad kremo sudėtyje yra bligzučių ir toks nemenkas kiekis.


Sudėtis: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Undecane, Tridecane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Sorbitol, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Calcium Sodium Borosilicate, Iron Oxides, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Parfum (Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool).


Poveikis. Kremo sudėtis tikrai nebloga, jame daug minkštiklių ir drėkiklių, šiek tiek augalinių ekstraktų bei vitaminu C ir E. Savaime suprantama, kad su tokiu kvapu neapsieita be ne itin saugių kvapiųjų medžiagų bei konservantų. Rankų kremas gana greit susigeria į odą, palikdamas labai ploną plėvelę bei krūvą blizgučių ant rankų. Tikriausiai tie blizgučiai mane labiau erzina, nei džiugina. Suprantu, kad kai kuriuos žmonės jie gali džiuginti ir linksminti, suprantu, kad tai buvo Naglio sprendimas, tačiau man nepatinka - pasitepusi kremu keliauju dirbti, nejučiomis liečiu rankomis veidą, plaukus, popierių ir kompiuterį ir vis pastebiu, kaip prie visų prilimpa va tie blizgučiai iš kremo: nuo kompiuterio lengva nuvalyti, bet nuo veido nukrapštyti sudėtinga, kaip ir nuo plaukų... Menkas džiaugsmas.

Ką daro rankų kremas? Kai jis susigeria, rankos tampa kiek šviesesnės, itin švelnios ir minkštos. Priemonė padrėkina rankų odą. Visgi žiemos metu mano odai labiau trūksta maitinamojo efekto, tad kremą į rankas imu ne taip dažnai kaip kitus. Apskritai manau, kad šitas kremas turėjo pasirodyti vasarą, pasidariau sau tokią išvadą dėl vasariško vaisinio kvapo, dėl lengvos konsistencijos ir drėkinančio poveikio. Tikrai, vasarai kremas būtų šaunus, dabar jį naudoju tik dienos metui, kaip norisi greito susigėrimo, tačiau net ir dieną, šiam metų laikui man norisi daugiau maitinimo.
O kokia jūsų nuomonė apie šitą kremą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tikrai nepirkčiau su blizgučiais :D Nei rankų, nei kūno kremo. Vaikams žaisti nebent toks kremas. Ir šiaip - iš ko tie blizgučiai? Natūralūs? Nes jeigu ne, tokiu kremu teršiamas vanduo...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš nusipirkau ir irgi tais blizgaliukais nesu patenkina. O va prieš 10-15 metų visokie kūno kremai su bligučiais oho kaip patikdavo. Lyg ir madinga tuo metu buvo blizgi oda.

      Panaikinti
    2. Na, taip, paauglystėje toks kremas atrodė labai jau "mandras" :D Man atrodo, Panelės žurnale esu laimėjusi turbūt Garnier kūno kremą su blizgučiais, prisimenu, kad dar ir lipnus buvo... Ir kaip aš jį tokį tada naudojau... O ir kosmetikos sudėtis tais laikais visai nerūpėjo :)

      Panaikinti
    3. Pamenu ir aš! keičiasi ir pasaulis ir mūsų pačių prioritetai :D :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą