2021/08 Rugpjūčio mėnesio pirkiniai ir naujienos: kukliausias šių metų apsipirkimas

Paskutinė vasaros diena... nors orai jau senokai nelepina šiluma, tiesa? Mes dar savaitgalį turėjome suplanuotą plaukimą baidarėmis, tačiau plaukti nepavyko dėl stipraus lietaus. Suaugę kaip suaugę, o va vaikams menkas malonumas peršlapti iki siūlo galo, tad... turėjome savotišką išvyką pasienio ruože su keliais lankytinais objektais, kiek tai leido oro sąlygos. Ir buvo labai smagu, nes atvažiuojame visuomet su tamsa, sekančią dieną plaukiame, o po plaukimo skubame namo, kad spėtume iki tamsos. Niekad nebūna progų daugiau panaršyti vietines apylinkes - šis kartas pirmasis, improvizuotas ir labai pavykęs. 
Blogui per savaitgalį buvau paruošusi kelis įrašus, kad būtų ką skaityti, o su šviežiu grįžtu šiandien, tradiciškai jūsų laukia mano nauji pirkiniai, vieni kukliausių per šiuos metus.

"Tikėk savimi ir ateis ta diena, kai kitiems neliks nieko kita, kaip irgi patikėti tavimi."
Cynthia Kersey



Kartojamas veido prausiklis, nes... labai geras buvo. Šiuo metu testuoju man nelabai tinkantį ir patinkantį, tad labai norėjau įsigyti laiko patikrintą variantą, su kuriuo drąsiai galėsiu prausti veidą be baimės, kad oda sausės, šerpetos ar kimšis.
Eurokos, 5,19 Eur

Gavome dovanų ir jau spėjome ištestuoti. Įdomus ir praktiškas kelionėse. Visgi, kasdieniam naudojimui neatrodo labai logiškas sprendimas. 
nežinau kur pirktas, manyčiau, kad siųstas iš Kinijos, tad kainuoti turėtų apie 1-2 Eur


Susigundžiau nauju aromatu. Galbūt man tiesiog norėjosi nusipirkti kažką gražaus sau. Jums taip būna? Man pasitaiko, kad pirkiniu bandau sau suteikti momentinį laimės pojūtį ir būtent naujas kvapas tos laimės suteikia daugiausiai. Turėtų būti rudeniškas aromatas, tačiau dar nebandžiau ir labai anksti kalbėti apie lūkesčius, potyrius, išlikimą bei kitus aspektus.
Eurokos, mokėjau 57, 85 Eur

Senai norėjau išbandyti, bet niekaip nesumažindavau turimų makiažo pagrindų kiekio. Dar kart atsiradus nuolaidai, nusprendžiau pagaliau įsigyti - manau turėtų labai tikti sausai veido odai ir suteikti sveikos odos išvaizdą.
Eurokos, pilna kaina 15,99 Eur, mokėjau 11,19 Eur
-----------------------------------
Ir viskas... teisybės dėlei, tarp šių pirkinių galėjo nebūti kvepalų ir makiažo pagrindo, nes realiai reikėjo tik veido prausiklio. Ir visgi, visais jais labai džiaugiuosi, išlaidavau gana kukliai, tik šiek tiek leidusi sau pasilepinti maloniais kvapais.
Užtat baigtų priemonių bus daug.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Perkate kvepalus nepauosčiusi? Drąsu :) O jei nepatiks? Bandžiau pirkti kvepalus taip keletą kartų, deja, lūkesčių neatitiko, pinigai išmesti, džiaugsmo nėra :D
    O šiaip pritariu dėl dėl to noro nusipirkti kažką gražaus - tik pastaruoju metu stengiuosi geriau nusipirkti kažką gražaus ir kartu reikalingo, negu pirkinėti šiaip bet ką, taip daug geriau vertinant ilgesnį laikotarpį, nes tas daiktas mane džiugins ilgiau negu neapgalvotas pirkinys :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties ne visuomet uostau pirkdama kvepalus. Kelis kartus tikrai nepataikiau, nesidžiaugiau, bet kad nepatiko tiek, kad negalėčiau naudoti buvo tik kokius 3 kartus.
      "Uostau" kvepalus skaitydama jų natas ir bandydama įsivaizduoti skambesį, be to, kiekvienas dizaineris turi savotišką braižą, pagal kurį žinai ko daugiau mažiau tikėtis :)
      Su pasilepinimu taip ir darau - perku tai, ko reikia, tik šiuo metu tas 'reikia' labai apribotas. Reikia tinko, glaisto, laidų, o pastarieji manęs nelabai džiugina :D

      Panaikinti
    2. Na va, eurokos kvepalams nuolaida ir nesusilaikiau - įsigijau dvejus kvepalus, kurių jau senokai norėjau LES SENTEURS GOURMANDES cafe tonka ir rose oud :) Bus kaip labai išankstinė šventinė dovana :D Įdomu, kas per kvepalai bus įdėti kaip dovanėle -koks jų aromatas.
      Jei pasidalinsite remonto "nuotykiais" ir kaip pasikeitė jūsų namai - būtų labai įdomu :)

      Panaikinti
    3. Remontai vis dar trunka, kartais rodau Instagram pokyčius, bet pastaruoju metu nieko rimto nevyksta - kosmetiniai sienų darbai, dar geras mėnuo iki grįžimo namo :)

      Panaikinti
    4. Beje, Les Senteurs aromatai, ypač Cafe Tonka puikūs, tik išlieka trumpiau nei norėčiau, bet ir kaina ne kišenę drąskanti, tai tiesiog dažniau pasipurškalioju :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą