2024/04 Balandžio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Nimfė, Les senteurs gourmandes, Temu ir kt.

Pasibaigė dar vienas pavasario mėnuo ir aš tradiciškai dalinuosi naujais pirkiniais. Jei praeitą mėnesį mano pirkiniai buvo labai kuklūs, tai šį mėnesį jaučiuosi šiek tiek pasitaškiusi į visas puses ir nepasakyčiau, kad kažko labai reikėjo - nieko būtinai, mirtinai nereikėjo, tiesiog norėjosi išbandyti sudominusias priemones, tad paišlaidavau. Greičiausiai ne visur protingai, gal ne viskas pasiteisins, tačiau šiuo metu jaučiuosi laiminga dėl būsimų bandymų ir laukiančių atradimų. Kviečiu pasižvalgyti.


Plaukams ir kūnui

1. LYONAR "Kara Sarimsak" plaukų šampūnas su juoduoju česnaku, 400 ml
Labai, labai išgirtas šampūnas, kuris turėtų paskatinti naujų plaukų augimą, tad padeda, kai slenka plaukai. Merginos dalinosi patirtimi, kad stebuklingai pradėjo augti nauji plaukai. Kadangi šiuo metu noriu auginti daug naujų plaukų, per šiuos metus bent kažkiek atgauti plaukų apimties, tai susigundžiau.
Facebook live metu (intymi svaja) - 10 Eur

2. NIMFĖ "Levanda" drėkinantis kūno kremas su levandomis, 150 g
Labai patiko šios kompanijos šveitiklis ir nusprendžiau užsakyti dar kelias priemones pabandymui. Vasarai norėjosi lengvesnės formulės ir drėkinančio efekto, tad levandos - sveikos atvykusios į mano vonią. Kol kas dar nebandžiau, bet tikiuosi labai gerų rezultatų.
Nimfe.lt, 12 Eur

Muilai

3. NIMFĖ Gintaro muilas - šveitiklis, 110 g
Labai, labai norėjau išbandyti Nimfė muilus ir nusipirkau gintaro. Kvapas keistokas, bet kokybė atrodo labai verta dėmesio. Bandysiu.
Nimfe.lt, 5 Eur

4. CIEN "White Fressia" muilas, 100 g
Lidl, 0,59 Eur

5. CIEN "Orange Blossom" muilas, 100 g
Lidl, 0,59 Eur

6. BETASOAP Fruit Passion "Forest Strawberry" muilas su žemuogių aromatu, 100 g
Lidl, 0,49 Eur

7. BETASOAP Fruit Passion "Lime & Coconut" muilas su kokosų aromatu, 100 g
Lidl, 0,49 Eur

Lidl, 0,49 Eur

Prisipirkau visokio muilo ir daugiausiai to paprastučio, pigaus, su stipriais kvapais. Tiesiog norisi šiek tiek pakeisti įprastus muilus, norisi naujų kvapų ir tiesiog įsimečiau į krepšelį sudominusių aromatų muilus.

Rankoms ir nagams

9. N+ nagų odelių aliejus pieštuke, 15 skirtingų kvapų
Nagų aliejus pieštuko formos pakuotėje yra labai patogus naudoti dienos metu. Tarkim darbo pertraukėlės metu, arba geriant kavą, žiūrint filmą, skaitant knygą - ir tokia pakuotė daug patogesnė, nei standartiniai aliejukai. Bandžiau Bling Nails ir man labai patiko - užmačiau visą rinkinį su skirtingais kvapais - testuoju.
Temu, 11,24 Eur

10. MIYUELENI rankų kremų rinkinys, 5 x 30 g
Jau kuris laikas ieškau mažyčių rankų kremų rankinės kosmetikos krepšeliui ir niekaip neišsirenku. Live metu Facebooke užtaikiau ant nematytos iki tol merginos, padariau užsakymą ir jau greit testuosiu, ar geri šitie vaisiniai kremukai. Jei darysiu įrašą, tai greičiausiai viename apie visus.
Facebook live metu (intymi svaja) - 5 Eur, sakė yra nuolaida, kainavo 8 Eur

Burnos higienai

11. SALTRAIN Gray Salt Tiger Leaf dantų pasta, 100 g
Užmačiau ir sudomino. Pasta korėjietiška, galvoju ar bandžiau kažką burnos higienai korėjietiško? Gal kokias pastas indelyje? Bet jau nebepamenu, tai va - įdomi, tad bus smalsu išbandyti. 
Eurokos 6,99 Eur

12. DENTALUX Complex 3 dantų pasta su mėtų aromatu, 125 ml
Šį mėnesį susimąsčiau, kad ne kažką iš Lidl ir esu išbandžiusi. Skystus muilus labai mėgstu, patinka vonios druskos, tačiau daugiau nieko iš kosmetikos nesu išbandžiusi. Nusprendžiau išbandyti dantų pastą ir būtinai papasakosiu savo įspūdžius.
Lidl, 1,29 Eur

Dekoratyvinė kosmetika

13. Makiažo kempinėlių rinkinys, 7 vnt.
Rinkinyje yra 4 didelės ir 3 mažos lašo formos kempinėlės. Girdėjau, kad merginos labai džiaugiasi kempinėlių kokybe ir jei tikrai pasiteisins - bus galima sutaupyti. Kas jau kas, o kempinėlės kas kokius 2-4 mėnesius vis reikia naujos.
Temu, 5,49 Eur

14. WET n WILD "Photo Focus" Dewy spindesio suteikiantis makiažo pagrindas, 28 ml
Jau testuoju, jau bandau ir pirmą įspūdį turiu, bet nepasakosiu, nes tiesio nuomonei per anksti. Šita man patinka ir tinka daug geriau, nei matinio užbaigimo pudra iš tos pačios linijos.
Eurokos, 9,99 Eur

15. MOX MAC Rose Essence Max Lip Plump - drėkinantis, putlumo suteikiantis lūpų blizgesys su rožių aromatu, 5 ml
Ne, man naujų blizgesių lūpoms tikrai nereikia - turiu pakankamai. Bet kadangi labai gražiai pristatinėjo, pasakojo, kad tobulai gražiai paputlina, tai susigundžiau. Gal jau ir kažko naujo iš lūpų kosmetikos norisi. Kadangi jau turiu - netrukus pradėsiu testuoti.
Facebook live metu (intymi svaja) - 4 Eur, sakė yra nuolaida, kainavo 8 Eur

Aromatai

16. LES SENTEURS GOURMANDES "Carnet de Voyage" parfumuota kūno dulksna, 200 ml
Net neįsivaizduoju, kaip šią dulksną pamišau, nes pirkau praeitais metais ir... pasiliko dėžutėje. Radau tvarkantis, nes valio... namuose po truputį atsiranda mano grožio kampelio baldai. Pirkau eurokos, mokėjau apie 12 eur. Dabar mačiau yra pigu.lt, bet kaina 28 Eur!

17. SOFIA VERGARA "Tempting Paradise" parfumuota kūno dulksna, 238 ml
Lygiai ta pati istorija. Atradau lobį! Ir visai galimas dalykas, kad tokių lobių vis atrasiu tol, kol neiškraustysiu paskutinės dėžutės namuose. 
Pirkau Eurokos, kainavo apie 10 Eur (buvo ypatinga nuolaida)

18. BATH & BODY WORKS "Moon Light Path" parfumuota kūno dulksna, 236 ml
Radau, kad galima šios kompanijos kūno dulksnų nusipirkti ne taip jau sudėtingai, kaip galvojau iki šiol, tad prigriebiau vieną tik dar nesu garantuota, ar kvapas tikrai mano, t.y. labai labai patinka. Kas pas mus negerai, tai kad viską reikia pirkti "aklai" įsivaizduoti ar pagal pavadinimą ir natas patiks, nes pauostyti nėra kur ir kaip.
pigu.lt, 14,49 Eur

19. NIMFĖ "Myliu" kietieji kvepalai, 15 g
Jau kuris laikas noriu išbandyti kietuosius kvepalus, ypač vasaros metu, kai ant odos pateptas balzamas šyla ne tik nuo kūno, tačiau ir nuo aplinkos šilumos. Iš nemenkos pasiūlos išsirinkau apelsinų giraitės kvapą, tačiau pažinčiai dar neskyriau laiko.
Nimfe.lt, 12 Eur

20. ORIFLAME SE Wild Hearts parfumuotas vanduo moterims, 75 ml
Oriflame, pilna kaina 38 Eur, mokėjau 19 Eur

21. ORIFLAME So Fever Together parfumuotas vanduo moterims, 50 ml
Oriflame, pilna kaina 34 Eur

22. ORIFLAME Wake Up Feel Good tualetinis vanduo moterims, 50 ml
Oriflame, pilna kaina 20 Eur

Na ir trys Orfilame kvepalai, tačiau juos jau noriu bandyti vasaros metu ir ne anksčiau. Šiam pavasariui turiu pasiplanavusi apie ką jums dar pasakosiu, pavasario liko vos mėnuo, tad niekaip anksčiau. 
-----------------------------
Viskas, mano iki viršaus prikrautas krepšelis ištuštintas - parodžiau jums viską, ką nusipirkau ir taip... praktiškai nieko man iš šį mėnesį nusipirktų priemonių nereikėjo, galėjau apsieiti. Tačiau susigundžiau, bandysiu ir eigoje jums šiek tiek plačiau apie kai ką papasakosiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kartais rekia ir pasilepinti ir nebūtinai pirkti tik tai ko TIK rekia :). Ir nieko blogi tame nėra. Čia kaip ir gaunasi dovanos sau:). Tik klausimas - rašote “4 Eur, sakė yra nuolaida, kainavo 8 Eur”. Kaip suprasti “sakė yra nuolaida”? Tai kiek kainuoja? 4? Ar visgi 8? O kaip tų nuolaidų gauti? Šiaip įdomu:).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikia pritariu :) Būtina nudžiuginti save ir tuomet, kai nebūtina :)
      Kadangi tik kelis live žiūrėjau, dar ne visai suprantu merginos stilių. Sakė pilna kaina lyg 8, o aš mokėjau 4 Eur, lyg ir daro nuolaidą. Jei teisingai supratau. Tai tuomet tie 8 Eur būtų pilna kaina :)

      Panaikinti
  2. Manau tie 8 € toks marketinginis triukas yra. Pasakyti, kad tipo 50% nuolaida. Žmogui smagiau, tipo vertingesnį daiktą nusipirko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pasižiūrėjau senesnius live - tai tikrai buvo tie 8 eur kažkada :D Matomai ir darė akciją. Tiesa, ne visiems daiktams radau - pagalėjau laiko pašniukštinėti daugiau.

      Panaikinti
  3. Aš pažiūrėjau dėl įdomumo tas prekes internete, tai dauguma iš AliExpress, bet pridekim dar muitus ir vis tiek kaina proto ribose. Nu kad ir 8 EUR, juk visos turim silpnybių, tai manau blogo autorė čia nieko kvailo nedaro, įsigydama tuos produktus iš smalsumo. Aš pvz ryte namie nepusryciauju, kava ir sumustiakas 8 EUR :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai aš irgi pagalvojau, kad gal nieko blogo :) Bus proga išbandyti naujų dalykų :)

      Panaikinti
  4. Šiais laikais viskas yra asmeninio prioriteto klausimas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinoma, kad taip - kitaip ir būti negali :) Kiekvienas renkamės tą ką norime, kas mums, svarbu, įdomu ar smagu :) Nesutikčiau, kad man kas aiškintų, ką reikia daryti ir kaip :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą