ESSENCE ilgai išliekantys lūpų dažai 09 - Wear Berries!

Šį kartą noriu papasakoti apie rudens žiemos atradimą rausvai-violetinės spalvos lūpų dažus iš ESSENCE...

Duokite moteriai teisingus lūpų dažus ir ji užkariaus pasaulį...

Myliu Essence nagų lakus, man patinka jų siūlomi pieštukai akims, kasdienai renkuosi Essence blakstienų tušus ir tiesiog dievinu Essence lūpų dažus, ypatingai Essence longlasting lūpų dažus - Wear Berries! (09), kurie šį rudenį ir šią žiemą buvo nepakeičiami mano kosmetinės draugai...


Produktas: ESSENCE ilgai išliekantys lūpų dažai - 09 - WEAR BERRIES!
(Essence longlasting lipstick)
Gamintojas: "Cosnova" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: papuošti lūpas atspalviu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkšta tekstūra
Tūris: 3,8 g.
Kaina*: 2,60 € (8,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas:  9,5 + / 10

Ką žada gamintojas: ilgai išliekanti meilė… neįmanoma neįsimylėti Essence naujų ilgai išliekančių lūpų dažų. jie lūpoms suteikia kelias valandas išliekančią intensyvią spalvą bei nesausina lūpų odos. rasi visa, ko tik gali geisti - nuo sodriai rožinės iki intensyviai raudonos ar uogų atspalvio ir žemės tonų. Essence logotipas ant lūpų dažų bei matinė, juoda pakuotė su atitinkamos spalvos žiedeliu tikrai patraukia akį.


Matinės juodos spalvos lūpų dažų pakuotės viduryje yra lūpų dažų spalvą atitinkantis žiedelis. Ant dangtelio išraižytas ar įspaustas Essence logotipas "e". Pakuotė atrodo daug prabangesnė nei ankstesnių kolekcijų lūpų dažų pakuotės, ir nors būdama visa juoda, turi užuominą apie tai, kokia spalva bus viduje. Be to, ant apačios esantis lipdukas taip pat yra identiškos lūpų dažams spalvos. Dangtelis tvirtai ir sandariai užsidengia...

Kvapas. Lūpų dažai turi tipinį cheminį lūpų dažų kvapą, tačiau jis labai silpnas ir užuodžiamas tik tada, kai prikišu nosį prie pat spalvotos lūpų dažų dalies. Kitu atveju kvapo užuosti neįmanoma.

Konsistencija. Lūpų dažai yra lengvos, kreminės konsistencijos ir labai lengvai pasidengia ant lūpų, tačiau pigmentacija nėra stiprioji lūpų dažų pusė - man reikia bent 2-3 kartus perbraukti per lūpas, kad išgaučiau norimą spalvą. 


Sudėtis: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis.
09 - Wear Berries! lūpų dažai yra rožinio - violetinio atspalvio arba sultingų uogų spalvos...

Kaip jau minėjau, padengimui reikia 2-3 sluoksnių, siekiant išgauti tą gražią uogų spalvą ant lūpų. Iš pradžių man atrodė, kad formulė yra matinė, tačiau iš tiesų ji nėra: netgi išdžiuvę ant lūpų dažai turi truputį blizgesio.

Lūpų dažai labai gražiai ir tolygiai dengiasi. Net jei ant lūpų yra išsausėjusios odos plotų, lūpų dažai juos tolygiai užmaskuoja ir jų visiškai nesimato. Ant lūpų produktas išsilaiko 2-3 valandas, tačiau nedžiovina ir yra labai malonūs ant lūpų, -  visą laiką nuo padengimo iki nusivalymo. Deja, tačiau dažai nėra labai patvarūs, ir jei valgoma ar geriama, -  jie nusivalgo.

Lūpų dažai apskritai labai gražiai ir labai tolygiai nusidėvi, po keleto valandų tereikia atnaujinti lūpų spalvą brūkštelint priemone dar kartą...

MAKIAŽAS: Avon Extra longlasting makiažo pagrindas;
Essence "All about matt!" fiksuojamoji veido pudra ČIA
Catrice "Glamour Doll" blakstienų tušas ČIA
Essence lūpų dažai "Wear Beries"

REZIUMĖ. Mano nuomone Essence Longlasting lūpų dažai yra geros konsistencijos ir sudėties, maloniai dengiasi ant lūpų. Nepaisant prastos pigmentacijos, kurią galima pataisyti kelis kartus padengiant lūpas lūpų dažais ir vis atnaujinant spalvą, produktas labai maloniai dėvisi ir lūpos nesijaučia išsausėjusios ar sudirgusios. Dar reikia paminėti labai gerą lūpų dažų kainą...
Essence lūpų dažai man labai patinka 💗




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Man šie lūpų dažai taip pat paliko labai gerą įspūdį. Net nesitikėjau, kad už tokią kainą įsigysiu gerą produktą, tiek savybėmis, tiek sudėtimi. Tiesa, jie tikrai nėra ilgalaikiai. Bet man tai nėra labai didelė problema. Turiu 7 atspalvius, nes nusipirkusi vieną ir įsitikinusi, kad man šie lūpų dažai patinka, tiesiog negalėjau atsilaikyti kitoms gražioms spalvoms :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu... Mačiau, kad kai kuriuos lūpų dažus Essence ketina išimti iš prekybos. Galvoju, reikia nubėgti ir įsigyti daugiau, kol dar laikas...

      Panaikinti
    2. Taip, aš irgi planuoju įsigyti keletą produktų, kol dar yra, nes ir juos žada išimti iš prekybos (http://www.essence.eu/lt-lt/produktai/netrukus-bus-isimti-is-asortimento/).

      Beje, tikiuosi, kad Lietuvoje sulauksime ir "Nude" kolekcijos: http://www.essence.eu/de/trend-editions/i-love-nude/
      O kol kas parduotuvėse jau turėtų atsirasti štai ši kolekcija: http://www.essence.eu/de/trend-editions/like-an-unforgettable-kiss/

      Panaikinti
    3. Nuo vasario 9 dienos pasirodys I love nude, bet ne kaip kolekcija, lūpų dažai, lūpų blizgesiai, tušas, šešėliai ir nagų lakai atsiranda kaip atskiri produktai: http://www.essence.eu/lt-lt/produktai/nauji-produktai/ Iš esmės bus visi produktai, bet ne kaip limituoto leidimo kolekcija, o kaip nuolatiniai produktai :)

      Panaikinti
  2. Aišku, tada dar geriau, nes bent man tokios natūralios, ramios spalvos labai patinka :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą