#11/15 Birželio mėnesio baigti produktai - Empties

Šiandien tik trumputė įžanga, nenoriu rašyti ilgos, ir praktiškai nenoriu kalbėti. Šiandien jaučiuosi pavargusi, fiziškai silpna ir pažeidžiama, todėl noriu trumpai papasakoti apie birželio mėnesį baigtus produktus. Ir  po to iš karto miegučio, ilsėtis...



Kūno priežiūra

Kaip ir spėjau prieš pradėdama naudoti produktą, šveičiamosios dalelės per švelnios, jų per mažai. Jei būčiau turėjusi galimybę gyvai pamatyti produktą prieš jį įsigyjant, būčiau tikrai nepirkusi.
VERDIKTAS: nekartotinas

Apskritai visų Radox produktų kvapai malonūs, o kainos nėra milžiniškos. Šio dušo želė pakerėjo vandens lelijų ir atpalaiduojančių levandų kvapu. Tiesa, nebuvau labai sužavėta sudėtimi, bet odos nesausino, o kvapų terapija buvo išties maloni.
VERDIKTAS: kartotinas

Efektas puikus: priemonė veikia riebalinį sluoksnį ir kūnas iš tiesų lieknėja, oda tampa stangresnė, gražesnė, lieknesnė. Man labai patiko.
VERDIKTAS: kartotinas

Plaukų priežiūra


Manau kad tiek šampūnas, tiek kondicionierius tiks itin ploniems plaukams, padarys juos storesniais, suteiks daugiau apimties. Produkto kvapas labai malonus, tačiau mano plaukai itin vėlėsi...
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotinas

Aliejaus kvapas itin malonus. Jis padeda suvaldyti mano itin besipučiančius plaukų galiukus.
VERDIKTAS: kartotinas

Maloniai kvepiantys plaukai, glotnumo, švelnumo efektas. Iš tiesų efektas labai geras.
VERDIKTAS: kartotinas


Net nežinau, ar priemonės man patiko: plaukučiai atrodė švelnesni, minkštesni ir vizualiai drėgnesni. Tačiau plaukų tiek, kiek man reikia nesuglotnino - galiukai buvo gana stipriai pasipūtę.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotinas


Per vizitus kirpyklose, mano plaukų itin pamėgtas Keune plaukų šampūnas ir kondicionierius suteikė mano plaukams to, ko jiems reikia: glotnumo, švelnumo. Plaukučiai nesivelia, nesipučia, yra paslankūs.
VERDIKTAS: kartotinas


Nors man visai patiko priemonių teikiamas efektas, tačiau šampūnas ir kondicionierius yra dažno naudojimo produktas. Tokias priemones reiktų naudoti kasdien, tad manau geriau tiktų riebaus tipo plaukams.
VERDIKTAS: tikriausiai nekartotinas

Šios linijos šampūnas visiškai netiko mano plaukams, jie siaubingai vėlėsi, greitai riebalavosi, nors ir buvo švelnūs. Visgi, manau jog tikrai netinka mano plaukų tipui. Tačiau Phyto kompanijos produktai mane suintrigavo.
VERDIKTAS: šios linijos nekartotinas

Nepatiko kvapas, bet visa kita tiesiog puiku: natūrali, gera produkto sudėtis ir puikus efektas. Plaukai tapo švelnesni, minkštesni, atrodė sveikiau, vizualiai tapo stipresni ir storesni, turintys daugiau apimties.
VERDIKTAS: kartotina

Plaukų šampūno pažadai buvo visiškai nerealūs: apimties suteikiama mažai, ir netrukus vėl priglunda prie galvos. O visą dieną niekur nedingstantis gėlių aromatas galiausiai ima stipriai erzinti.
VERDIKTAS: nekartotinas

Veido priežiūra

Tiesiog nerealus veido valiklis, itin lengvai pakeliantis visus makiažo likučius, ir suteikiantis veidui ypatingos švaros pojūtį. Valiklį nepaprastai malonu ir lengva naudoti. Tiesiog vowwww!
VERDIKTAS: be abejonės kartotina

Patiko itin malonus priemonės kvapas, maitinamasis, skaistinamasis ir drėkinamasis efektas. Galbūt kiek gaila, kad kaukės sudėtis nėra labai gera. Bet apskritai vertinant man patiko.
Vietoj jo - bet kuri turima vienkartinė veido kaukė
VERDIKTAS: kartotina

Skaistinanti ir maitinanti veidą kaukė suteikia tikrai gerą efektą, bet man visai nesmagu, kad iškart po padengimo veido odą nemaloniai dilgčioja ir lengvai degina.
Vietoj jos - bet kuri turima vienkartinė veido kaukė
VERDIKTAS: galbūt kartotina

Ampulių efektas iš tiesų geras. Vitaminų kokteilis suteikia odai lygumo, švelnumo, skaistumo, suvienodina odos spalvą. Veido oda vizualiai tampa kupina gyvybės. Tik reiktų atsiminti, kad priemonė iš tiesų stipri ir gali dirginti, tad reiktų naudoti atsargiai.
VERDIKTAS: kartotina

Rankų ir kojų priežiūra

Tuomet, kai nusiplauti rankų nėra kur, antibakterinė rankų želė iš tiesų gelbsti, ypatingai vasaros metu, kai karšta, ir rankas norisi plauti gerokai dažniau. Vos vienu lašu neutralizuojamos ant rankų esančios bakterijos. Tokia priemonė mano rankinuke tiesiog privaloma.
Vietoj jo - kol kas neįsigijau pamainos
VERDIKTAS: kartotina

Va, ir viskas. Paskutinis rankų kremas iš Essence riboto leidimo kolekcijos baigtas. Iš tiesų neblogas variantas tie kremai: visai gerai drėkina ir maitina rankų odą, maloniai kvepia.
VERIKTAS: tokios pat kolekcijos tikrai nebeįsigysiu, tačiau mielai pirksiu ateinančio rudens kremų kolekciją iš Essence

Labai skaniai kvepia, ir pėdos po jo naudojimo tampa švelnios ir minkštos. Kremukas sugebėjo paminkštinti ir mano kiek paskirdusius kulnus.
VERDIKTAS: galbūt kartotinas

24. Juoda nagų dildė, 1 vnt.
Smulkaus grubumo.

25. Nedidelė ruda popierinė dildė, 1 vnt.
Vidutinio grubumo/ stambumo.


26. Žalios spalvos maža dildė, 1 vnt.

Stambaus grubumo dildė.


27. Maža rožinė nagų dildė, 1 vnt.

Vidutinio grubumo dildė iš didelio rinkinio.
Visos dildės yra iš didžiulio dildžių komplekto, kurį pirkau Didžiojoje Britanijoje ir mokėjau labai pigiai.
VERDIKTAS: mielai kartočiau, tačiau neturiu galimybės įsigyti kito rinkinio.

Dekoratyvinė kosmetika ir kūno aromatai

Vidutinis produktas, kuris atlieka savo darbą, patikimai užfiksuoja antakių šešėlius. Gaila, bet skaidri želė indelyje tapo tokia nešvari, kad man ranka nekyla ja daugiau naudotis. Fui...
VERDIKTAS: galbūt kartotina

Rafinuotas, žaižaruojantis baltų gėlių aromatas puikiai tinkantis kasdienai.
Vietoj jų - bet kurie turimi kvepalai
VERDIKTAS: kartotina

Rafinuotas, brandus ir lengvas vilkdalgių aromatas moteriai, žinančiai savo vertę. Malonus, bet išlieka trumpai, pernelyg trumpai.
Vietoj jų - bet kokie turimi kvepalai
VERDIKTAS: galbūt kartotinas

Pats mėgstamiausias mano blakstienų tušas: daug apimties, itin juodas efektas, truputį primenantis dirbtinių balkstienų efektą. Išlieka visą dieną be gumulėlių ir nutrupėjimų.
VERDIKTAS: kartotinas

Kiti produktai

Nors priemonė skirta ir kūno odai pasirūpinti, tačiau ant odos man sudarė vandens ir deguonies nepraleidžiančią plėvelę, todėl elegantiško tikrų rožių kvapo žvakę sunaudojau kaip įprastą kvapniąą žvakę.
Vietoj jos - kol kas nieko
VERDIKTAS: nekartotina

Man patiko itin natūralus makiažo pagrindo efektas, išgaunamas dengiant priemonę makiažo kempinėle. Gaila, tačiau po 2 mėnesių naudojimo kempinėlė susidėvėjo ir visiškai suplyšo.
VERDIKTAS: galbūt kartotina

34. KOSMELUX kosmetiniai krapštukai, 200 vnt.
Mažučiai, tiesiog idealu pavalyti nutepus veidą makiažu. Dar kelis krapštukus turiu, bet jau greit reikės naujų.
Vietoj jų - kol kas nieko neįsigijau
VERDIKTAS: kosmetiniai krapštukai, nepriklausomai nuo firmos, man reikalingi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na va, ir viskas. tai visi kosmetiniai gaminiai, kuriuos pabaigiau per birželio mėnesį. Dauguma plaukų priežiūros priemonių sudarė mėginių išnaudojimo misijos metu naudoti gaminiai. O jums ar patiko mėginių įrašai ir mėginio dydžio nuomonės?




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai