MALIE System "Red Ginseng" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su raudonuoju ženšeniu

Azijos šalyse tikriausiai labiausiai vertinamas ingredientas yra ženšenis. Jis naudojamas tiek tradicinėje medicinoje, tiek natūraliais gydymo tikslais, tiek grožio procedūroms. Korėjietiška kosmetika ne išimtis - nemažai kosmetinių gaminių savo sudėtyje turi vertingojo ženšenio ekstrakto.

"Nesvarbu, ar jūs mąstote kad galite, ar mąstote, kad negalite; abejopais atvejais esate teisūs"
Henry Ford 

Šį kartą korėjietiškos kosmetikos gaminys su ženšeniu buvo dedamas ant man veiduko - taip, Malie system lakštinė veido kaukė šiandien lepino ir drėkino mano odą po sunkaus krikštynų savaitgalio. Kviečiu arčiau kompiuterio ir skaitom trumpą nuomonę apie šią kaukę.


Produktas: MALIE System "Red Ginseng" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su raudonuoju ženšeniu
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti, suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač deidratuotai odai
Labiausiai patiko: stiprus odos drėkinimas
Labiausiai nepatiko: europiečių veido formai nepritaikyta kaukė
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių yra ir Cascada parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Kaukė su raudonuoju ženšeniu papildyta raudonojo ženšenio ekstraktu ir keliais kosmetiniais ingredientais. Kaukė švelnina veido odą, drėkina, suteikia pavargusiai odai švelnumo ir elastingumo.


Visos, vienkartinės Malie System veido kaukės turi panašias pakuotės, pagamintas iš plastiko. Šiuo atveju plastikinis maišelis raudonos spalvos. Jo puošyboje naudojamas kosmetinis buteliukas su pilnu kaukės užrašu, bei pagrindinio ingrediento paveikslėlis. Kompanija nusprendė informaciją pateikti anglų ir korėjiečių kalbomis, kas yra labai patogu mums, europiečiams, kai galime suprasti ne tik ko tikėtis iš gaminio, kaip naudoti, kas jo sudėtyje ir pan.

Kvapas. Deja, šios kaukės kvapas man šlykštus ir nemalonus: primena šviežiai iškastas ir pūti pradėjusias bulves ar vaisius, pūvančius ant žemės. Fui... o šį kartą aromatas man pasirodė intensyvesnis, ir aš jį užuodžiau visą laiką, kol kaukė buvo ant veido odos.

Konsistencija. Tai baltos spalvos medvilnės kaukė, prisotinta veikliosiomis medžiagomis. Kaukės skystis slidus ir šiek tiek glitus, jo daug, todėl prieš dedant ant lengvai nugręžiu veido kaukę, o likučius arba tepu ant kaukės paviršiaus, kol kaukė ant veido, arba paprasčiausiai išpilu lauk.



Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Red Ginseng Extract, Fragrance.


Poveikis. Nugręžtą veido kaukę dedu ant odos ir kiek įmanoma prilyginu prie savo veido formos. Šios kaukės visiškai nepritaikytos mūsų veido formoms, todėl ten, kur reikia pratempiu kaukę, o kur jos per daug - užlenkiu. Gerai, kad kaukės medžiaga dėkinga ir šiek tiek tamposi. Ant veido laikau 30 minučių. Pakanka ir 20 minučių, tačiau jei turiu laiko - stengiuosi pasilepinti ilgiau.

Po kaukės mano veido oda, nualinta sunkaus makiažo, atsigavo, tapo skaistesnė, itin švelni ir labai gausiai sudrėkinta. Nepasakyčiau, jog pajaučiau kažkokį odos elastingumą, tačiau gausus drėkinimas, maloniai vėsinantis gleivėtas skystis padarė kad ir momentinius, tačiau malonų efektą, oda jautėsi komfortabiliai ir net neatrodė, kad buvo patyrusi sunkaus makiažo, karšto - šalto oro veikimą, prakaitavimą ir stresą.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos ir pačios gražiausios odos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai