UOGA UOGA "Džiunglių eliksyras" natūralus stiprinamasis plaukų aliejus-kaukė su alyvuogių aliejumi ir apelsinais

Plaukai, plaukučiai... pastarąjį pusmetį būtent jie yra didžiausias mano rūpestis ir būtent jiems šiuo metu aš skiriu daugiausiai dėmesio. Noriu švelnių, gražiai ir sveikai atrodančių plaukų, todėl nenuostabu, kad be tokių savaime suprantamų dalykų kaip šampūnas, kondicionierius ir kaukė, mano plaukučiai kas kartą gauna ir dozė natūralios aliejinės kaukės prieš kiekvieną plovimą. Iš tiesų, ją uždėti ir laikyti reikia kiek daugiau laiko, tačiau pusmečio rezultatai verti savo pastangų - jau senokai mano plaukai nebuvo tokie gražūs. O ir per bandymų laikotarpį ištestavau daug įvairiausių plaukų priežiūrai skirtų aliejų - kaukių, apie vieną jų pakalbėsime ir šiandien.

"Gera šukuosena gali padaryti paprastą moterį gražia, o gražią moterį - nepamirštama"
Sophia Loren

Natūrali, lietuviška aliejinė plaukų kaukė iš Uogos Uogos kompanijos žavi ne tik minimalistiniu buteliuku, tačiau ir poveikiu plaukams. Kviečiu paskaityti nuomonę apie šį produktą.


Produktas: UOGA UOGA "Džiunglių eliksyras" natūralus stiprinamasis plaukų aliejus-kaukė su alyvuogių aliejumi ir apelsinais
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: drėkinti, skatinti augimą, švelninti, suteikti blizgesio plaukams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: gal kiek aukštoka kaina
Tūris: 100 ml
Kaina*: 6,95 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi kosmetikos skyriuose arba internetinėje parduotuvėje

Ką žada gamintojas: Įmerk savo plaukus į tropinį džiunglių eliksyrą – rezultatas Tau patiks!
Alyvuogių aliejus reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, drėkina plaukus ir galvos odą. Praturtintas vitaminu E ir ricinos aliejumi šis eliksyras skatina plaukų augimą, suteikia švelnumo ir šilkinio žvilgesio.
Naudojimas: Ištepkite plaukus nuo galiukų iki šaknų, tada pridenkite kepuraite ar rankšluosčiu. Po 15–25 minučių gerai nuplaukite plaukus švelniu šampūnu. Naudokite 1 ar 2 kartus per savaitę.


Uoga Uoga kompanijos buteliukų pakuotės visuomet yra kažkas tokio, į ką labai malonu žiūrėti. Nors jų dizainas būna minimalistinis, tačiau visuomet džiugina ir gerai nuteikia pavadinimai. Šiuo atveju džiunglių eliksyras... džiunglės prilyginamos plaukams - juk kiekviena ant galvos nori tankių, sveikų, natūralių, džiugles primenančių plaukučių...

Pakuotės buteliukas žalio stiklo, balti užrašai ir baltas, didžiulis augalo lapas - visa gaminio puošyba. Buteliukas gana patogus, jo dangtelis metalinis, nusisuka nuo pakuotės ir neturi jokių dozavimo angų. Atrodo nepatogu, tačiau man nepatogumų sukėlė tik tiek, kad kartais aliejus nubėgdavo palei išorinę buteliuko sienelę, kai jį pildavau į delną. Tačiau didesnio diskomforto ir nepatogumų nesukėlė. Ant buteliuko yra visa reikalinga informacija apie gaminį, todėl jos nereiks ieškoti kažkur internete prieš perkant pakuotę, o ir Uogų salelėje pardavėjos mielai jus pakonsultuos rūpimais klausimais.


Kvapas. Prieš tai aš bandžiau tokį pat Uogų aliejų, skirtą šviesiems plaukams (ČIA) ir jo kvapas man visiškai nepatiko. Šio aliejaus kvapas man nesukėlė kažkokių nemalonių emocijų. Jis labai primena alyvuogių aliejaus kvapą su trupučiu citrusų, tačiau nėra labai intensyvus, neerzina ir neįsikyri per naudojimo laikotarpį.

Konsistencija. Aliejus gelsvos spalvos, jo konsistencija labai primena alyvuogių aliejaus tirštumą. Jei palyginti su prieš tai bandytu Uoga Uoga "Šviesioji pusė" aliejuku, tai šitas yra šiek tiek skystesnis.


Sudėtis: Olea Europaea Fruit Oil (alyvuogių aliejus)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricinų aliejus), Cedrus Atlantica (kedrų eterinis aliejus), Citrus Aurantium Dulcis Oil (apelsinų eterinis aliejus)*, Tocopherol (vitaminas E), Limonene**.
*išauginta ekologiškame ūkyje 
**įeina į eterinių aliejų sudėtį


Poveikis. Aliejų naudoju labai paprastai: prieš kiekvieną plovimą plaukus ištepu aliejumi, palaikau apie 30 minučių ir išplaunu galvą kaip įprastai. Pastebėjau, kad ilgiau laikant priemonę - daugiau aliejaus susigeria į plaukus ir galbūt jo poveikis tampa stipresnis ir geresnis. Sakau galbūt, nes nesu tikra ir negaliu garantuoti.

Per kaukės naudojimo laiką pastebėjau kad iš tiesų kaukė gerai drėkina plaukus. Kadangi mano plaukai linkę pūstis ir garbanotis - drėkinimas mano plaukučiams būtinas; o kadangi jie dar ir pažeisti dažymo - privalau juos ir maitinti. Šita kaukė plauko maitinimu nepasižymi, tačiau drėkinimas geras. Po kelių kartų pastebėjau, kaip plaukučiai tapo labai labai švelnūs, nebėra tokie matiniai ir sveikai spindi.

Man ši kaukė patinka daug labiau nei prieš tai bandyta Uoga Uoga "Šviesioji pusė", matomai ji labiau tinka mano plaukų tipui, po kaukės mano plaukučiai tampa sveikiau atrodantys, švelnūs, įgavo spindesio, sveiko drėkinimo. Apskritai, po vasaros saulės, kaitros ir plaukučių nualinimo tokia kaukė neblogai juos atgaivina plaukus. Man patiko! Na, o skeptikėms norisi pasakyti - nepamirškite, savo plaukų tipo, išsiaiškinkite ko jiems reikia, ir nepamirškite, kad natūralios priemonės neveikia taip greitai kaip cheminės, tačiau efektas trunka ilgiau ir džiugina labiau.




Ačiū, kad skaitote,

Pačių gražiausių plaukų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą