BAMBO Nature drėgnos servetėlės kūdikiams

Metas pakalbėti apie pastaruoju metu naudojamas drėgnas servetėles kūdikiui, kurios man labai patinka, pradedant patogia pakuote, baigiant pačių servetėlių kokybe.

Bambo Nature mūsų mėgstamas prekinis ženklas: kūdikiui naudojame sauskelnes, o Abena kompanijos gaminiai pasižymi gera kokybe, yra patvirtinti astmos - alergologijos gydytojų, turi Nordic Ecolabel ženklinimą.


Produktas: BAMBO Nature drėgnos servetėlės kūdikiams
Gamintojas: "Abena A/S". Pagaminta Danijoje
Paskirtis: valyti gležną ir jautrią odą
Tinkamas tipas: visiems, skirta jautriai kūdikių odai
Labiausiai patiko: saugus, patogus ir patvarus uždarymas
Labiausiai nepatiko: sudėtinėse dalyse yra nesaugių ingredientų
Kiekis: 80 vnt.
Kaina*: 2,95 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kūdikių skyriuose (pvz. Maxima, Rimi...); vaistinėse (pvz. Eurovaistinė...)

Ką žada gamintojas: BAMBO Nature Drėgnos servetėlės, 80 vnt. BE parabenų, BE kvapiklių, BE dažiklių, BE SLS, NEbalintos chloru. Dermatologiškai patikrintos Su naudingąja pieno rūgštimi Lactic Acid. Pieno rūgštis padeda atstatyti ir stabilizuoti/išlaikyti odos pH, kad būtų išvengta sudirginimo, bakterijų dauginimosi, padeda išvengti bakterinių infekcijų. Tai ypač svarbu intymiose srityse. Švelniai valo ir drėkina.

Servetėlių pakuotė gana paprasta: plastiko maišelis, puoštas vaiku ir žalios spalvos intarpais. Geriausias pakuotės aspektas yra plastikinis dangtelis, kuriuo saugu ir labai patogu uždaryti ir atidaryti servetėles, O kad apsaugoti jas nuo išsausėjimo - po juo yra ir lipnus lipdukas. Pakuotė su tokiu dangteliu niekad neatsidarys, nepraras lipnumo ar sandarumo, nesuplyš atidarinėjant ir uždarinėjant. Labai patogu kur nors keliaujant, kur aš, asmeniškai, servetėles dažniausiai ir naudoju.

Kvapas. Nors servetėlių sudėtyje nenaudojamos kvapniosios medžiagos, tačiau kvapą jos turi. Aromatas lengvas, neutralus, neerzina uoslės ir man truputėlį primena alavijo kvapą.

Konsistencija. Drėgnos servetėles medvilninės, prisotintos veikliosiomis medžiagomis. Jos vidutinio drėgnumo - drėgnesnės negu Neutral ir sausesnės negu Huggies.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lauryl Glucoside, Sodium Citrate, Lactic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, Tocopheryl Acetate.

Poveikis. Drėgnos servetėlės tvirtos, daug tempiasi į šonus, ir tempiant plonėja tolygiai. Servetėlės bandžiau tiek ant savo, tiek ant kūdikio odos. Man asmeniškai veido oda nusivalius jomis atrodė atgaivinta, švariai nuvalyta, jokio sudirgimo nepasireiškė.
Lygiai taip pat ir kūdikio oda buvo gerai nuvaloma, servetėlės nesudirgino, nesualergizavo ir niekaip kitaip nepakenkė. Nors sudėtyje ne visos dalys saugios, tačiau jokio neigiamo poveikio odai nebuvo. Servetėlės gerai atliko savo darbą, saugiai valė odą. Aišku, sudėtyje esančio alavijo poveikio aš nepamačiau ant kūdikio odos, galbūt kažkiek ramino ir gaivino odą, tačiau nežymiai.
Apskritai šios servetėlės man labai patinka, yra švelnios, neturi stipraus kvapo ir labai patogios keliaujant.




Ačiū, kad skaitote,
Smagių kelionių jums linki, Gėlėta kosmetinė

Komentarai