SAMPLE SIZE. L'OREAL "Nutri Gold Extraordinary" aliejais praturtintas veido kremas

L'Oreal Paris Nutri Gold Extraordonary veido priežiūros priemonių linija yra palyginti nesena, o galbūt tiktų sakyti ir naujovė kompanijos veido priežiūros linijų tarpe. Aš turiu naktinį šios linijos kremą, su kuriuos vis dar bandau susidraugauti ir kurį vis dar testuoju, ir kažkada buvau gavusi dieninį šios linijos kremą. Todėl šiandien, jau pilnai sunaudojusi mėginį, noriu papasakoti savo įspūdžius apie produktą ir poveikį mano veido odai.


Ką žada gamintojas: TIKRAS ATRADIMAS VEIDO ODOS MAITINIMUI IR ŽVILGESIUI: 2 ETERINIAI ALIEJAI (ROZMARINŲ IR LEVANDŲ) + BALTŲJŲ JAZMINŲ EKSTRAKTAS.
MAITINA, ATKURIA IR SUTEIKIA ŽVILGESIO.
AKIVAIZDŪS REZULTATAI
• Akimirksniu oda yra intensyviai pamaitinta, sudrėkinta ir vėl pašvelnėja.
• Oda iškart jaučiasi pažadinta. Ji atrodo žvilgi ir atkurta*.
TEKSTŪRA: lengvos šilkinės tekstūros kremas švelniai įsigeria į odą, ji netampa riebi ar lipni, puikiai išsaugo odos švelnumą.
SUDEDAMOSIOS DALYS:
• 2 ETERINIAI ALIEJAI (ROZMARINŲ IR LEVANDŲ).
• BALTŲJŲ JAZMINŲ EKSTRAKTAS.

NAUDOJIMAS:
• Gerai nuvalyti veido odą veido valikliu arba mineraliniu vandeniu.
• Kas rytą tepti šiek tiek kremo ant veido bei kaklo odos ir sukamaisiais judesiais švelniai jį įmasažuoti.
• Vakare gausiai užtepti kremo ant odos ir švelniai jį įmasažuoti.
• Netepti akių zonoje.
Visų tipų odai.
Patikrinta prižiūrint dermatologui.

PAPILDOMA INFORMACIJA: dėl rūstaus klimato, kintančių skirtingų metų laikų oro sąlygų bei laiko padarytų pokyčių oda, ypač sausa, tampa sausesnė ir gležnesnė, praranda žvilgesį ir maistines medžiagas, kurios būtinos jos sveikai išvaizdai palaikyti. Veide gali būti pastebimi nuovargio simptomai. Odos gyvybingumui atkurti būtinas ne tik paprastas maitinimas.
Pagaminta: Vokietijoje
* Vartotojų tyrimas, 84 dalyviai.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua GlycerinDimethiconeAlcohol Denat., Paraffinum liquidum/ Mineral Oil, Limnanthes Alba Seed Oil/ Meadowfoam Seed OilButyrospermum Parkii Butter/ Shea ButterBis-Behenyl/ Isostearyl/ Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, C30-45 Alkyl DimethiconePEG-20 StearateArgania Spinosa Kernel OilSilicaRosa Canina Fruit OilRosmarinus Officinalis Leaf OilJasminum Officinale Flower ExtractTin OxidePEG-100 StearateStearyl AlcoholCera Microcristallina/ Microcristalline WaxParaffinPotassium HydroxideLavandula Angustifolia Oil, Royal Jelly Extract, CarbomerCalcium PantothenateGlyceryl StearateSodium Hyaluronate2-Oleamido-1,3 OctadecanediolAmmonium Polyacryldimethyltauramide/ Ammonium Polyacryloyldimethyl TaurateDisodium EDTAPropylene GlycolHydrogenated PolyisobuteneHydrolyzed Soy ProteinCapryloyl Salicylic AcidSynthetic FluorphlogopiteAcrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerOctyldodecanolPentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, PhenoxyethanolCI 14700CI 19140CI 77891LinaloolGeraniolEugenolCoumarin, LimoneneCitralCitronellol, Benzyl alcohol, Parfum.


Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 11,99 EUR
Kur galima įsigyti: kosmetikos parduotuvėse, didžiųjų prekybos centrų skyriuose


Mano potyriai. Kremas baltos spalvos, konsistencija iš pradžių atrodo lengva, tačiau ji ganėtinai riebi, todėl reikia ne tik kad nedidelio kiekio, bet ir šiek tiek laiko, kol kremas susigeria į veido odą. Kalbant apie kvapą - jis man labai malonus, šiek tiek saldus, kosmetinis aromatas su aiškiai jaučiamu žolelių kvapu.

Naudojau kremo mėginį rytais - man nepatiko idėja tepti didesnį kremo kiekį vakare, kai mėginuko kiekis labai mažas, tad nusprendžiau vakarui ir toliau naudoti savo įprastą kremą. Kaip sakiau, tepant ant odos labai jaučiasi riebumas, tad manau riebios odos savininkėms jis tikrai nebus tinkamas sprendimas. Veido lipnumo, kremui susigėrus nėra, kas mane labai džiugina.

Kremas veidui teikia stiprų maitinamąjį ir silpną drėkinamąjį efektą. Apie kažkokius spindesio ir gaivumo atkūrimus aš negalėčiau pasakyti. Iš tikro, po kremo dengimo oda tampa itin švelni ir gerai pamaitinta. Gaminys įdomus, tačiau tokio sunkoko, rieboko veido kremo tikrai nesirinkčiau vasaros metui, manau jis tinkamiausias pereinamiesiems sezonams - pavasariui ir rudeniui.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos nuotaikos ir gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai