2016/8 Rugpjūčio mėnesio kosmetinės naujienos: Signal, Dove, Douglas ir kt.

Paskutinė mėnesio diena, ir paskutinė vasaros diena... Tokias dienas kaip ši, aš jums tradiciškai rodau savo per mėnesį nupirktus, gautus testuoti ar dovanotus produktus, kartais vieną ar kitą kosmetikos sandėliuko likutį, apie kuriuos buvau visai užmiršusi... Taigi, pasižiūrime, kas paskutinį rugpjūčio mėnesį papildė mano kosmetikos lentynas, stalčiukus ir spinteles.


Man labai gaila, kad nepavyko padaryti gražios pradinės nuotraukos, tačiau šiuo metu jau tamsu, o paskelbti įrašą būtinai noriu šiandien, tad šį kartą - tebūnie tokia, kokia ji yra.

Plaukams ir kūnui

Kadangi ruduo yra antrasis metų etapas, kuris pasižymi intensyvesniu plaukų slinkimu. Aš jo laukti nenoriu, todėl puolu bandyti ir naudoti šiek tiek kitokį varnalėšų aliejų.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,32 EUR

Aš bandžiau vieną tokį kaukių plaukams rinkinuką su argano aliejumi (ČIA) ir man jis labai patiko, todėl pagalvojau, kodėl nepabandžius ir su jojoba? Paprastai mano plaukai jojobos aliejų priima geriau nei argano, todėl bus dar smalsiau šios kaukės efektas.
Pirkau: Martina
Kaina: 2,75 EUR

Šitą, tikriausiai galima sakyti mėginuką aš gavau iš kažkur, atrodo po vaiko gimimo ir tas buvo susiję su tuo, kad mano gyvenime atsirado kūdikis. Žodžiu, aš tikrai nepamenu, tačiau kažkas panašaus. Iki šiol jie gulėjo kosmetikos staliuko stalčiuje, bet aš, žinodama save puikiai suvokiu, kad jis ten gali pragulėti visą amžinybę. Tad traukiu prie naujų pirkinių ir imu testuoti.
Kur galima įsigyti: Kvapų namuose
Kaina: nieko nemokėjau (30 ml - 8,60 EUR)

Kiti pirkiniai

Šitą dalyką perka mano vyras, aš nelabai mėgstu Listerine skalavimo skysčių, dėl jų aštrumo ir burnos griaužimo, tačiau kartais juos panaudoju, ypatingai, kai man norisi arktinės gaivos.
Pirkau: Lidl
Kaina: berods 3,99 EUR

Kažkaip visai eksprontu sugalvojau, kad būtų labai faina jei kasdien kažkas galėtų masažuoti mano veido odą... Užsisvajojau... tada ėmiau naršyti masažuolius veidui - brangu. Nuėjus į ebay parduotuvių sistemą užtikau šį, nefrito akmens masažuoklį, kurio vienoje pusėje masažuoklis veidui, kitoje paakiams. Masažuoklį galima šildyti, galima šaldyti, galima naudoti su produktais, labai tikiuosi, kad man patiks.
Pirkau: ebay
Kaina: $ 2.99 (2,69 EUR)

Makiažo šepetėliai

Vieną Jessup makiažo šepetėlių rinkinuką namie jau turiu ir jums pasakojau (ČIA), tik ten šepetėliai buvo skirti veidui, o čia akims. Iš tiesų, jų kokybė tikrai gera ir aš galiu parekomenduoti kompanijos gaminius, na o apie šio rinkinio kokybę bei panaudojimo platumą būtinai papasakosiu.
Pirkau: ebay
Kaina: $16.63 (14,89 EUR)

Aš šitą šepetėlį pirkau kaip šepetėlį antakiams užpildyti, nors jis skirtas akių pravedimui padaryti. Išbandysiu abiem būdais. Šiaip man labai patinka dizainas, forma, pakuotė, šerelių sudėjimas... Manau man patiks jį naudoti.
Pirkau: top beauty
Kaina: 20,99 EUR


Dove


8. DOVE "MEN + Care" dezodorantas - antiperspirantas "Cool Fresh", 50 ml
Dove kompanija sugalvojo palepinti ir mano vyrą ir atsiuntė testavimui vyrišką dezodorantą. Aišku, aš jo tikrai neaprašinėsiu tinklaraštyje. Šiaip galiu paminėti, kad kvapas man labai patiko, toks rimtas, vyriškas, stiprus. Klausiau savo vyro nuomonės apie priemonę, tai jis per daug neatviravo, tik sakė, kad patinka kvapas ir dezikas neblogas. Tiesiog jis labiau purškiamų dezodorantų mėgėjas, tas įsivaizduoju, kad rutulinis jam nelabai patinka.



Dėkoju Dove atstovams už galimbę išbandyti gaminius ir už staigmeną mano vyrui.

Signal

Šituos aš jau bandžiau, jie labai patiko mano vyrui, o man iš pradžių atrodė kiek kietoki, pritrūko minkštumo, tačiau po kiek laiko pripratau ir man patiko: šepetėliai geri, patogūs, puikiai valo, gerai pasiekia tarpdančius.



Ačiū Signal kompanijos atstovams už gaminius!

DOUGLAS I




DOUGLAS II





Labai dėkoju Douglas už tikėjimą manimi ir mano tinklaraščiu ir jau nekantrauju išbandyti atsiųstą gausybę gaminių.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štai tokios buvo mano šio mėnesio kosmetinės naujienos. Ar skaičiuojam išlaidas? 49,63 EUR - sakyčiau visai nedaug ir protingai ;)




Ačiū, kad skaitote,

Gražios rugsėjo 1-osios visiems, siekiantiems žinių ir mokslo,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai