PAMPERS "Premium Care" vienkartinės sauskelnės

Nors žaliosios Pampers (Active Baby Dry) sauskelnės ir netiko mano kūdikio odelei, tačiau ieškodama variantų savo kūdikėlio odai nusprendžiau nusipirkti ir išbandyti "Premium Care" linijos sauskelnes, kurios reklamuojamos kaip šilkinio švelnumo ir penkių žvaigždučių apsaugai prilyginamos sauskelnės. Nusipirkau, išbandžiau ir noriu papasakoti, ką apie jas mąstau ir kaip su jomis jaučiasi mano kūdikis.



KAINA, PAKUOČIŲ DYDŽIAI ir ĮSIGIJIMO VIETOS

"Premium Care" linijos sauskelnes galima įsigyti ten, kur parduodamos ir įprastos, žaliame poke esančios, sauskelnės. Na gal jų reiktų ieškoti kiek didesniuose prekybos centruose, internetinėse parduotuvėse ar vaistinėse. Iš tikrųjų įsigijimo vietų labai daug, tad atskirai konkrečių vietų nusprendžiau nevardyti.
  • Nr. 1 (2-5 kg) 22 vnt. - 4,19 EUR (0,19 Eur/ vnt,); 88 vnt - 13,61 EUR (0,15 Eur/ vnt,)
  • Nr. 2 (3-6 kg) 22 vnt. - 4,49 EUR (0,20 Eur/ vnt); 80 vnt. - 13,61 EUR (0,17 Eur/ vnt.)
  • Nr. 3 (4-9 kg) 60 vnt. - 13,61 EUR (0,23 Eur/ vnt)
  • Nr. 4 (7-14 kg) 52 vnt. - 13,61 EUR (0,26 Eur/ vnt.)
  • Nr. 5 (11-25 kg) 44 vnt. - 13,61 EUR (0,31 Eur/ vnt.)

Kainos aišku nurodytos orientacinės, nes pakuočių yra įvairių dydžių. Aišku, kuo didesnę pakuotę pirksite, tuo daugiau galima sutaupyti ilgiau naudojant, tačiau prieš tai aš rekomenduočiau įsigyti mažesnę pakuotę ir iš viso išbandyti, ar jos jums tinka.


IŠVAIZDA

Sauskelnės labai švelnios ir minkštos, aplink juosmenį esantys krašteliai labai švelnūs. Nugaroje esanti dalis netampri, tačiau pakankamai tamprūs krašteliai, prie kurių pritvirtinti lipdukai. Pats lipdukai tvirti, ilgai nepraranda lipnumo, tad galima užklijuoti ir atklijuoti tiek kartų, kiek reikia. Aplink kojytes esantys krašteliai pakankamai tamprūs, tačiau nėra pernelyg ir nepjauna, nenuspaudžia odos aplink kojytes. 
Sauskelnių dizaine naudojamos pastelinės, neryškios spalvos. Čia rasime 5 skirtingus gyvūnėlių atvaizdus, kurie varijuoja su 2 skirtingais paveikslėliais ant užpakaliuko. Be to, čia variacijos nesibaigia - skiriasi raštas tarp kojyčių - vieni su taškučiais, kiti su augaliniais motyvais ir zigzagais. tad variacijų labai daug, tačiau dėl pastelinių spalvų jos nerėžia akies ir jei neįsižiūri, realiai net nepastebi. 
Sauskelnių viduje matosi mėlyni rombai, o gamintojas teigia, kad sauskelnės pagamintos su sugeriamaisiais kanalais.

SUDĖTIS (sauskelnėse esančio balzamo):

Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract.


POVEIKIS

Sauskelnes labai lengva ir paprasta užsegti ir nuimti. Dėl tamprių kraštelių jos labai patogios uždėti, kas būna ne su visomis sauskelnėmis, ypatingai, kai vaikutis jau spardosi ir raitosi, o ne ramiai guli, kol uždedu sauskelnes. Man pasirodė, kad sauskelnės gana plačios, krašteliai nėra pernelyg tamprūs, todėl odelė niekur nėra pernelyg nuspausta.
Labiausiai man patinka tai, kad sauskelnės turi indikatorių, kuris parodo, kada vaikutis pasysiojo - ties sauskelnių viduriu esanti geltona juostelė sauskelnėms sušlapus tampa mėlyna, o kai metas keisti - ji per visą ilgį būna visa mėlyna. Tai iš tiesų labai patogu, nes nereikia sauskelnių nusegioti ir dažnai tikrinti, kada laikas keisti.
Turiu pripažinti, kad sauskelnės turi kvapą tiek nenaudotos, tiek mažyliui pasišlapinus. Tačiau tas kvapas daug silpnesnis negu Active baby dry sauskelnių, todėl visą naudojimo laiką labai neerzino uoslės.
Sauskelnės gerai sugeria skysčius ir pakankamai daug - paspausdus ranka paviršių - mano oda lieka tik vos vos drėgna. Nors "Premium Care" linijos 3 numerio sauskelnės kažkodėl sugerdavo daugiau ir geriau nei tos pačios linijos 4 numerio sauskelnės. Taip ir likau nesupratusi, kodėl taip yra.
Iš tiesų šios sauskelnės man patiko, jokių odos sudirgimų nebuvo, sugeriamumas geras, indikatorius palengvina tikrinimo darbą, pačios sauskelnės patogios užsegti, nebrangios. Žodžiu, tikrai neblogas variantas kasdieniam naudojimui. Man ir mano mažyliui patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gerų emocijų kupino mažylio juoko, Gėlėta kosmetinė

Komentarai