LIBERO "Comfort" švediškos vienkartinės sauskelnės

Aš nežinau, kodėl šį kartą nusprendžiau įsigyti Libero sauskelnes? Tiesą pasakius nors iki šiol jų nebuvome bandę, bet man jos neatrodo patikimos, galbūt kompanijos vardas asocijuojasi su kažkuo, kas man atrodo nesaugu? Visgi, kadangi bandome viską, kas įmanoma įsigyti Lietuvos rinkoje, nusprendžiau išbandyti ir Libero Comfort sauskelnes. Kokia mano nuomonė? Apie viską iš eilės naujame įraše.

P.S. šios sauskelnės paženklintos Nordic Ecolabel ženklu, ir jei kas nežinote - gaminamos Švedijoje.


KAINA, PAKUOČIŲ DYDŽIAI ir ĮSIGIJIMO VIETOS

Libero sauskelnės parduodamos visuose didžiosiose prekybos vietose, internetinėse parduotuvėse (tikrai rasite Maximoje, Assorti, Eurovaistinėse...), tad ieškoti norint įsigyti, ilgai neteks.
  • Nr. 3 MIDI (4-9 kg) 62 vnt. - 15,35 EUR (0,25 Eur/ vnt.)
  • Nr. 4 MAXI (7-14 kg) 54 vnt. - 15,35 EUR (0,28 Eur/ vnt)
  • Nr. 5 (10-16 kg) 50 vnt. - 15,35 EUR (0,31 Eur/ vnt.)
  • Nr. 6 (12-22 kg) 46 vnt. - 15,35 EUR (0,33 Eur/ vnt.)
  • Nr. 7 (15-30 kg) 42 vnt. - 15,35 EUR (0,37 Eur/ vnt.)

Pačių mažiausių sauskelnių dydžių ši Libero Comfort linija neturi, tačiau puikiai žinau, kaip greitai kūdikis priauga svorio iki tų 4 kg, nuo kurių parduodamos Comfort sauskelnės. Aišku, kaip visuomet su sauskelnėmis, parduodamomis vaistinėse - jas galite įsigyti kelis vienetus iš vaistinių ir išbandyti, ar tinka jūsų mažylio odelei.


IŠVAIZDA

Pirmiausia, kas krinta į akį pažiūrėjus į sauskelnes yra jų įdomus ir bent jau mano akiai gražus dizainas. Sauskelnės dviejų skirtingų paveikslėlių - vienos jų baltos, su žalsvomis ir melsvomis plunksnomis, bei keliomis boružėlėmis. Kitos - ryškios ir spalvingos - oranžinės, violetinės ir žalios spalvos katėmis, namais ir medžiais puoštos sauskelnės. Man asmeniškai džiugina akį abu dizainai, nors galbūt labiau tiktų mergaitiškiems užpakaliukams.
Deja, bet man didelis minusas yra tas, jog sauskelnės atrodo siaurokos, gerokai siauresnės, nei prieš tai naudotos bet kurios sauskelnės, o kadangi mano sūnus nėra smulkių kauliukų, ir nemažo užpakaliuko, man tai nepasirodė itin patogu.
Pačios sauskelnės tikrai nėra labai švelnios, tačiau ir nėra kietos, galbūt tiksliausiai jas apibūdinti kaip kietokas, šiek tiek grubokas odelei. Na tikrai nėra itin minkštos išorės, o va vidus maloniai švelnus ir minkštas. Sauskelnių viduje galima apčiuopti rutuliukus - sugeriamąsias daleles. Sauskelnių nugaroje, juosmens srityje yra labai tamprus intarpas, o itin tamprūs lipdukai nugaroje džiugina ir žada patogų užsegimą.


POVEIKIS

Sauskelnėse nenaudojamas balzamas, todėl šį kartą sudėtinių dalių įraše nėra. Taigi, dėl tamprios nugaros dalies sauskelnes labai paprasta ir lengva uždėti ir užsegti, o ilgai lipnumo neprarandantys lipdukai leidžia segioti sauskelnes tiek, kiek reikia ir kiek norisi.
Deja, bet per siauros sauskelnės man visiškai nepatinka - dėl to, turiu nuolat labai atidžiai taikyti vaiko užpakaliuką tarp sauskelnių viduryje esančių tamprių juostelių, o galiausiai, vien dėl to, kad jos siauros, tos juostelės labai nuspaudžia mažylio kojytes, jam darosi nepatogu jas dėvėti. Tiesą sakant, aš neįsivaizduoju, kaip šias sauskelnes užsegti 14 kg kūdikiui? Man atrodo tai sunkiai įmanoma. Iš kitos pusės - kilogramus, nurodytus ant sauskelnių visuomet laikiau tik orientacinio pobūdžio, todėl būtent šių Libero sauskelnių šiuo metu, ar ateityje pirkčiau tik dydžiu didesnį. Tai yra, mano vaikui pasiekus 9 kg - jau pirkčiau 5 numerį, nelaukdama su 4 numeriu ir nuspaustomis kojytėmis.
Dar vienas dalykas, kuris man nelabai patinka yra sauskelnių kvapas: nors sausos jos neturi jokio specifinio kvapo, bet sudrėkusios skleidžia specifinį kvapą.
Šiaip sauskelnės gerai sugeria skysčius - paspaudus ranka sauskelnių paviršių, ji praktiškai lieka sausa, jokios drėgmės nesijaučia. Tikriausiai todėl kūdikis ramiai išmiega visą naktį, be jokių problemų ir pabudimų. Sauskelnės, neskaitant nuspaudimų, nesukelia alergijų, odos neišberia, nenušunta, apskritai jokių problemų nesukėlė.
Tad neskaitant siaurų sauskelnių, nelabai malonaus kvapo ir kietokos išorės, sauskelnės man patiko. Iš tiesų, norėtųsi, net labai norėtųsi platesnių sauskelnių, ir labai įdomu, kiek platesnės yra 5 dydžio sauskelnės.




Ačiū, kad skaitote,
Ramios nakties jums linki, Gėlėta kosmetinė

Komentarai