EVELINE "Scarlett" nagų lakas No. 569

Metas pakalbėti apie nagučius ir nagų lakus. Atrodo, jau iš tiesų senokai pasakojau apie tai, kas šiuo metu ant mano nagučių. O vasaros pabaigai šį kartą nusprendžiau, kad nude, neutralus, šiek tiek mergaitiškas rožinis atspalvis bus pats tas. Daugumai rugsėjis reikšia ne tik grįžimą į mokyklos suolą, universiteto auditoriją, tačiau ir kibimas į rimtus darbus ir pats darbymetis. Kad ryškus manikiūras netrikdytų, o nagai atrodytų dailiai, neiššaukiančiai, profesionaliai ir oficialiame stiliuje, - manau drąsiai galima rinktis tokį, dailiai rožinį atspalvį iš Eveline. Pasižiūrime jo privalumus ir trūkumus, bei efektą ant nagučių?

"Vasara baigėsi - metas prisiminti, kuri šiandien savaitės diena..."
Citata, autorius nežinomas 


Produktas: EVELINE "Scarlett" nagų lakas No. 569
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Lenkija
Paskirtis: dekoratyvinė, nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neutrali, visur tinkama naudoti spalva
Labiausiai nepatiko: prastoka pigmentacija
Tūris: 10 ml
Kaina*: tikslios kainos nežinau, bet turėtų būti apie 1,50 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Eurokos parduotuvėse

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nepateikiama


Tiesą pasakius, nagų lakai buteliukų įvairove tikrai nepasižymi - turiu daug, labai daug įvairiausių nagų lakų, ir tarp jų gal tik 3-4 skirtingos formos, tačiau jau ganėtinai pabodusios. Todėl labai džiaugiuosi ir akims malonu, matyti siaurėjančią ties kakleliu ir vėl platėjančią link viršaus, nagų lako pakuotę. Buteliukas skaidraus stiklo, dangtelis plastikinis, metalo imitacijos. Tačiau forma maloni tiek laikyti rankose, tiek akims. Buteliukas puoštas augaliniais motyvais - baltos spalvos gėlėmis, kurios na nežinau, tokios mergaitiškai nerūpestingos, vasariškos, lengvos ir tarp minimalistinių nagų lakų dizainų išsiskiria puošyba. Man pakuotė patinka.

Nagų lako šepetėlis - aplikatorius šiek tiek ilgesnis ir šiek tiek plonesnis nei vidutinis, todėl braukyti per nagą tenka kelis kartus daugiau nei su storesniu ir plonesniu šepetėliu. Visgi, toks šepetėlis turi savų privalumų - su juo lengviau pasiekti vietas prie nago kraštelių ir tiksliau, gražiau juos nulakuoti.

Konsistencija. Nagų lakas man pasirodė šiek tiek skystesnis, negu vidutinio tirštumo nagų lakai.


Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Phthalic Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycol Copolymer, Isopropyl Alcohol, Stearkonium Hectorite, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Phthalic Acid/ Tricyclodecene Dimethanol Copolymer, Citric Acid, Isopropyl Myristate, Glycine soja (Soybean) Oil, Carthamus Tinctorius (Saflower) Seed Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate.


 Poveikis. Nagų lakas gana lengvai dengiasi ant nagų: su plonu šepetėliu patogu pasiekti sunkiau prieinamas nagų vietas, o dėl skystesnės konsistencijos atrodo, kad priemonė vos ne pati pasiskirsto ant nago, na gal ne pati, bet ypatingo kruopštumo, paskirstant priemonę tikrai neprireiks.

Deja, bet mano akimis žiūrint spalvos pigmentacija nuvilianti: jos niekaip neįmanoma išgauti tokios, kokia yra buteliuke, tokio rožinio atspalvio sukurti, kad ir kaip bandžiau man nepavyko. Pirmasis nagų lako sluoksnis visiškai permatomas, atrodo, kad ant nagų nėra jokios spalvos. Su antruoju šiek tiek paslepiama nago augimo vieta (ten, kur nagas jungiasi su pirštu, iš vidinės pusės). Nuotraukoje žemiau matysite, kaip atrodo du šios spalvos sluoksniai. Ir nemanau kad trečias sluoksnis pakeistų spalvą - nebent tiek, kad visiškai paslėptų nagą, bet svajoti apie tokią rožinę, kuri yra buteliuke, tikrai neverta.


EVELINE "Scarlett" nagų lakas No. 569


Šio atspalvio nagų lakas man pasirodė tobulas grįžimui į mokyklą, toks, kokiu kažkada dengdavome visą nagą po nubalintu galiuku, kai darydavome prancūzišką manikiūrą. Hmm... nebloga idėja - vienas sluoksnis puikiai tiktų prancūziškam manikiūrui sukurti. Taip pat atspalvis puikiai tiks ir griežčiausio biuro oficialiajam aprangos kodui, nerėš akių, o nagučiai atrodys tvarkingi ir dailūs.


Ir dabar tikriausiai pats geriausias priemonės aspektas yra jo išlikimo laikas. Šio nagų lako aš nepirkau - gavau dovanų kažkur kažką pirkdama, bet tikrai nepamenu, nei kuri tai buvo parduotuvė, nei ką reikėjo pirkti. Pamačiusi dovanotą Eveline nagų laką didelių iliuzijų dėl kokybės nekūriau ir nesitikėjau ilgo išlikimo - tuomet bent jau džiugino, kad spalva bus dailiai rožinė. Deja, išbandžius viskas apsivertė: ne tik kad spalva nėra rožinė, tačiau ir išlikimas geras. Man nagų lakas visuomet išlaiko 5-7 dienas - be viršutinio sluoksnio. Tik tuomet pasirodo vienas aš kitas nuskilęs kamputis, tačiau man tai visai nėra bėda - visuomet nagus persilakuoju savaitės pabaigoje, o būtent šis atspalvis man laiko visas, įprastas darbo dienas (aišku, į darbą šiuo metu aš neinu, tačiau savaitės dienomis su sūnumi keliaujame tai į masažus, tai į mankštas, tai į baseiną, tad norisi atrodyti kiek įmanoma labiau susitvarkiusiai). Visai patiko, juolab, kad įprastai kompanijos gaminių kainos nedidelės, aišku, kliūva pigmentacija ir atspalvis, šiek tiek sudėtis, bet... išlaikymo laikas tai atperka.




Ačiū, kad skaitote,

Ar jau laukiate rudens?
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai